Jaga pisze:P.S.
Czy jadąc z Żeszofa do Ostrowa jedzie się przez Tarnów czy może Lublin??![]()
Oj chyba przez Ukraine
Nie no teraz dałeś do pieca. Ja we frustracje popadam?? Weź lepiej poczytaj sobie moje posty w tym temacie (niewiele ich jest) a potem porozmawiamy
mikas pisze: Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum (...)
bo narazie to piszesz takie głupoty że aż szkoda czytać.
Kenny pisze:Nie no teraz dałeś do pieca. Ja we frustracje popadam?? Weź lepiej poczytaj sobie moje posty w tym temacie (niewiele ich jest) a potem porozmawiamymikas pisze: Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum (...)
Rozumiem, że traumatyczne przeżycia nie pozwalają Ci do końca kontrolować, tego, co robisz, piszesz...![]()
bo narazie to piszesz takie głupoty że aż szkoda czytać.
Ja?![]()
Pozdrawiam. Miłego dnia.
Kenny pisze:Maluj, maluj. Potem wspólnie pójdziecie z mikasem do Waszego lekarza. Mikas opowie, co przykrego mu się ostatnio przytrafiło, a Ty pochwalisz się swoim rysukiem
Kenny pisze:Maluj, maluj. Potem wspólnie pójdziecie z mikasem do Waszego lekarza. Mikas opowie, co przykrego mu się ostatnio przytrafiło, a Ty pochwalisz się swoim rysukiem

Kenny pisze:Piszcie i malujcie sobie dalej, jeśli to jest wasz sposób na kontakt ja-świat, to dalej, śmiało!
To zaczyna się układać w logiczną całość, dlaczego ten transparent był taki ważny...

Złoty pisze:(...)Lepiej skupmy sie na nowym sezonie i zaskoczmy znow pozytywnie jakims transparentem, dobra oprawa meczu. Pokazmy ze w Lublinie sa kibice, a nie oszolomy.
dziękuję Panu Bogu ,że się nie urodziłem w Lublinie i ojciec mnie nie zabrał po raz pierwszy na Motor.
Pewnie teraz jak wy miałbym jakieś kompleksy i w prostacki sposób próbował je leczyć...
GRISZA pisze:Jak tak czytam poniektórych to dziękuję Panu Bogu ,że się nie urodziłem w Lublinie i ojciec mnie nie zabrał po raz pierwszy na Motor. Pewnie teraz jak wy miałbym jakieś kompleksy i w prostacki sposób próbował je leczyć...
Rozumiem dzieci po 15 lat. Młodość ,bunt ,pstro pod sufitem. Ale starzy goście ? Wstyd.

I ja też tak uważam a ponieważ ja go założyłem to i ja go zamknę_piotrusss pisze:Również uważam, ze temat się już wyczerpał. Stał się jałowy i nudny...