Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#451 Postautor: Łoptymista » 15 września 2005, o 11:42

Moim zdaniem jest pewna szansa...
Do tego dochodzą jeszcze kwestie finansowe. Klub do tej pory nie zainteresował się uregulowaniem należności.

:mrgreen: :mrgreen:
Przecież MK mówi na koniec nie o braku szans, ale o tym, że są minimalne. Czy ktoś z klubu rozmawiał z nim na temat przyszłości Kacpra??

go!
Trener

#452 Postautor: go! » 15 września 2005, o 12:27

Davv pisze:Nie znam szczegółów kontuzji Kacpra. Jednak mam nadzieję, że będzie jeszcze jeździł. Jak dla mnie to brakuje mu jazdy. Jednak jest presja ze strony rodziców. Wydaje mi się, ze wszystko jednak zależy od Kacpra i jeśli będzie naprawdę chciał to przekona rodziców i wróci na tor. Jednak nic na siłę. Nie ma co ryzykować. Ale ja wierzę w powrót Kacpra na tor

Jeśli chodzi o kontuzję Kacpra to oczywiście nic wesołego (jak każda). Z tym że świadomość tego, że odnowienie jej (TFU!) może być nieodwracalne w skutkach, każdego, nawet najodważniejszego i najbardziej zwariowanego zawodnika musi ostudzić. Kacper z pewnością chciałby i wierzę, że zobaczymy go jeszcze na torze, ale tu nikt go nie będzie do tego namawiał. Przekonywanie rodziców może być o tyle trudne co i zbedne jeśli Kacper się uprze.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#453 Postautor: Fork » 15 września 2005, o 17:09

Nie wiem co ja bym zrobił w takiej sytuacji i dzięki Bogu nie jestem.
Rodzice mogą Kacprowi odradzac ale on i tak zdecyduje sam czy chce jezdzic czy nie, czy kocha żużel i ciągnie go jeszcze to tego czy nie itp.
Z całego serca życzę Kacprowi zdrowia ale i wierze że wygra jeszcze nie jeden bieg ligowy...
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#454 Postautor: Carew » 15 września 2005, o 22:42

Przydało by sie zapytac samego Kacpra co on sądzi na temat powrotu w przysłym sezonie a nie w wywiadach jest rozmowa tylko z ojcem ktory powtarza ze to juz koniec, niech by Kacper zadecydował sam co chce robic.

Rozumie ze przytrafiła mu sie powazna kontuzja w tak młodym wieku i jest obawa o syna, tez bym sie bał o własnego, ale sam ojciec był przeciez tez młody jak zaczynał jezdzic i pewnie tez nie jedna miał kontuzje a rodzice jego odradzali mu to a on i tak zrobił swoje, wiec powinien rozumiec Kacpra a nie zniechecac, niech by ojciec pozostawił decyzje synowi i pozwolił mu sam zadecydowac.

Takie jest moje zdanie mozecie sie z nim zgodzic lub nie.
Pozdro.
----- FORZA JUVE -----

go!
Trener

#456 Postautor: go! » 15 września 2005, o 23:33

sting126 pisze: Kacper na brak czegokolwiek narzekac nie moze - wiec po co mu zuzel do szczescia?

Złe pytanie ( na mój gust)
Po co mu żużel do życia?
Bo do szczęścia to się akurat może okazać niezbędny

Shack
Administrator

#457 Postautor: Shack » 16 września 2005, o 02:58

sting126 pisze:Tylko,ze miedzy nimi jest zasadnicza roznica. Marek - zaczynajac kariere nie mial nic - jesli chcial osiagnac cos w zyciu (czy dorobic sie, w pozniejszym czasie utrzymac rodzine) - musial jezdzic. Kacper na brak czegokolwiek narzekac nie moze - wiec po co mu zuzel do szczescia?

ja Ci powiem po co: popularność, sława, rozpoznawanie na ulicach,gruba kasa, laski, dyskoteki, imprezy ;) styka ?

meridol

#458 Postautor: meridol » 16 września 2005, o 04:36

Kacper chce jezdzic ale wszyscy dobrze wiedza ze bez wsparcia rodzicow a w szczegolnosci p. Marka to nie bedzie latwo o powrot na tor. Jest jeszcze cala zima do namyslu ale raczej rodzice nie zmienia zdania...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#459 Postautor: jas » 16 września 2005, o 05:45

Shack pisze:
sting126 pisze: Kacper na brak czegokolwiek narzekac nie moze - wiec po co mu zuzel do szczescia?

ja Ci powiem po co: popularność, sława, rozpoznawanie na ulicach,gruba kasa, laski, dyskoteki, imprezy ;) styka ?

wywiady, autografy, wizyty w zakladach pracy... :mrgreen: 8)

a powaznie to mam nadzieje na powrot Kacpra do zuzla, ale obawiam sie, ze jego jazda (hipotetycnie) skonczylaby sie po nastepnym dzwonie (ktory predzej czy pozniej musialby nastapic).
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

baranek
Junior

#460 Postautor: baranek » 16 września 2005, o 14:05

jak dla mnie Kacper to wielki talent, gdyby nie kontuzja to by na 1000000% pod koniec sezonu robił po 6- 10 pkt ale miał pecha. Licze że w nadchodzącym sezonie będzie jeździł w Tż, ma talent, sprzęt (ojciec nie pozwoli żeby syn się ścigał na byle czym), jest waleczny i ma checi do jazdy( nie wszyscy to mają)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#461 Postautor: Cooper » 16 września 2005, o 15:09

baranek pisze:jak dla mnie Kacper to wielki talent, gdyby nie kontuzja to by na 1000000% pod koniec sezonu robił po 6- 10 pkt ale miał pecha. Licze że w nadchodzącym sezonie będzie jeździł w Tż, ma talent, sprzęt (ojciec nie pozwoli żeby syn się ścigał na byle czym), jest waleczny i ma checi do jazdy( nie wszyscy to mają)

Chyba troszke Cie poniosla fantazja...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Michael

#462 Postautor: Michael » 16 września 2005, o 16:23

...bez kitu :lol: :lol: :lol: ...

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#463 Postautor: Fork » 16 września 2005, o 17:24

Może i rzeczywiści żużel ma we krwi ale nie sądze aby zdobywał po 6-10 punktów w lidze :/
Jeżeli nie udało się w każdym meczu np. Danielowi zdobyć 7 pkt to co powiedziec o Kacprze ?
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#464 Postautor: ZÅ‚oty » 16 września 2005, o 17:41

Chlopak ma talent, bylo to widac, ale i tez dalo sie zauwazyc brak objezdzenia na torze zuzlowym; a taka nieukrywajmy powazna kontuzja pozostawia slad w psychice mlodego czlowieka jakim jest Kacper. Mysle ze przez zime wszystko sie roztrzygnie, niech sie chlopak nauka narazie zajmie. Wazne by to byla jego decyzja,wolna od naciskow z roznych stron, niech zdecyduje co chce robic i co mu daje satysfakcje.
Obrazek

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#465 Postautor: Soluk » 16 września 2005, o 18:58

Kacper nie mial objezdzenia bo niby skad mial miec? Zreszta sam po upadku wspominal ze gdyby byl bardzie doswaidczony to uniknal by tego zdarzenia przeciesz on zdaal licencje po paru treningach. A satysfakcje daje mu jazda na motorze zuzlowym i crossowym.

6-10 pkt. :lol: w swoim pierwszym sezonie na zuzlu to raczej na pewno by nie zdobywal zapedziles sie kolego

Cala rodzina i lekarze naciskaja na niego zeby jednak dal sobie spokoj ze sportem zuzlowym choc ja mam nadzieje ze nie da sie ugiac i dalej bedzie jezdzil

lucki73
Kontakt:

#466 Postautor: lucki73 » 21 września 2005, o 13:56

Wyrażam nadzieję, że czat z J.Siwkiem będzie uczciwie moderowany, a trudne pytania nie będą usuwane, tylko będzie na nie udzielana rzeczowa odpowiedź, a relacja z tego czatu (bez skrótów) będzie później ogólnodostępna.
Czy mogą to moderatorzy tego czata zagwarantować tutaj publicznie?

pzdr.
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#467 Postautor: luCas » 21 września 2005, o 14:16

A co, chcesz znac kwoty jakie klub winien jest zawodnikom?, z tego co wiem jednemu z seniorow zalegaja na okolo 36 tys zl, lepiej?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Shack
Administrator

#468 Postautor: Shack » 21 września 2005, o 14:20

lucki73 pisze:Wyrażam nadzieję, że czat z J.Siwkiem będzie uczciwie moderowany, a trudne pytania nie będą usuwane, tylko będzie na nie udzielana rzeczowa odpowiedź, a relacja z tego czatu (bez skrótów) będzie później ogólnodostępna.
Czy mogą to moderatorzy tego czata zagwarantować tutaj publicznie?

pzdr.
lucki73

Były Dyrektor zapowiedział ze odpowie na każde pytanie. Jesli chodzi o uczciwe moderowanie to takowe będzie, możliwa jest jednak taka sytuacja ze pytań będzie tak dużo ze na wszystkie nie da się odpowiedzieć. Możliwa jest powtorka czata w piątek.

lucki73
Kontakt:

#469 Postautor: lucki73 » 21 września 2005, o 14:25

Co chcę wiedzieć przekonasz się w czwartek. Ale dziękuję za informację o zadłużeniu, o ile jest ona prawdziwa. I wcale mi nie lepiej, wprost przeciwnie, gorzej.

ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#470 Postautor: luCas » 21 września 2005, o 14:31

Dodam jeszcze ze to zadluzenie wzgledem naszego najgorszego seniora...

Edit:
Nie cytujcie wpisu ktory jest nad Wami!!! Bo wszystko staje sie nieczytelne!!!
Gawrzyk
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#471 Postautor: Cooper » 21 września 2005, o 14:47

No i dobrze. Skoro sie, za przeproszeniem, opierdalal caly sezon, to teraz sobie poczeka na kase. A swoja droga, to widze lucki, ze starsznie jestes chlonny na rozne ploteczki.

Ze swojej strony chcialbym dodac prosbe o umieszczenie zapisu calego czata na stronie http://www.tzlublin.com
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

lucki73
Kontakt:

#473 Postautor: lucki73 » 21 września 2005, o 16:31

Cooper pisze: A swoja droga, to widze lucki, ze starsznie jestes chlonny na rozne ploteczki.

A po czym tak wnioskujesz przyjacielu?

pzdr.
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Davv
Kadrowicz

#474 Postautor: Davv » 21 września 2005, o 19:49

[quote="Cooper"]No i dobrze. Skoro sie, za przeproszeniem, opierdalal caly sezon, to teraz sobie poczeka na kase./quote]

Masz na myśli Franka? Bo jeśli zerknąć w statsy to można zauważyć, że najgorszy był Daniel, a on chyba sie nie opierdalal :roll:

meesha
Trener
Kontakt:

#475 Postautor: meesha » 21 września 2005, o 20:13

Davv pisze:
Cooper pisze:No i dobrze. Skoro sie, za przeproszeniem, opierdalal caly sezon, to teraz sobie poczeka na kase.

Masz na myśli Franka? Bo jeśli zerknąć w statsy to można zauważyć, że najgorszy był Daniel, a on chyba sie nie opierdalal :roll:
Gwarantuję, że Cooper nigdy - przenigdy nie napisałby o Franku że się opier**la :lol: Więc na pewno miał na myśli kogoś innego :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...