P.S. Harry, podoba Ci sie moj nowy avatar??
Żużlowe różności
moze ktoÅ› podac wyniki plebiscytu kuriera ?
Czołówka 44. plebiscytu "Kuriera Lubelskiego" na najlepszych i najpopularniejszych sportowców Lubelszczyzny:
1. Sabina Włodek (SPR ICom Lublin) - piłka ręczna
2. Magdalena Chemicz (SPR ICom Lublin) - piłka ręczna
3. Karolina Michalczuk (Paco Lublin) - boks
4. Barbara Przybylska (Feniks Lublin) - kajakarstwo (pierwsze słysze)
5. Grzegorz Sposób (Start Lublin) - lekkoatletyka
6. Grzegorz Bronowicki (Górnik ÅÄ™czna) - piÅ‚ka nożna
a 8 Popławski z Motoru...tyle wiem
wojteko pisze:grzesieck pisze:aaa czyli zaopatrzenowiec konferencji
tylko dlaczego słonecznika niepodano na stoły![]()
![]()
Na wigilie wszystko zeżarli a roczny przydział słonecznika na Żeszuf się skończył więc pewnie dopeiro dziś dostawe tirów mieli
A ta brunetka faktycznie miodzio

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Z cyklu 'Jozki pisza'
Dla przypomnienia TOP Polakow w elidze 2005:
Gollob, Holta, Protasiewicz, Kosciecha, Walasek, Kasprzak, Sawina, Kolodziej, Jagus, Ulamek, Hampel, Chrzanowski.
Z jednej strony widac roznice klasy miedzy Kuciapa a czescia tych zawodnikow. Z drugiej strony Kosciecha czy Chrzanek byli porwonywalni w 1lidze... Sawina byl gorszy
Kto wie, kto wie

Kod: Zaznacz cały
Co do Kuciapy to uwazam ze bedzie w pierwszej dziesiatce najlepiej punktujacych Polakow w Extra.
Dla przypomnienia TOP Polakow w elidze 2005:
Gollob, Holta, Protasiewicz, Kosciecha, Walasek, Kasprzak, Sawina, Kolodziej, Jagus, Ulamek, Hampel, Chrzanowski.
Z jednej strony widac roznice klasy miedzy Kuciapa a czescia tych zawodnikow. Z drugiej strony Kosciecha czy Chrzanek byli porwonywalni w 1lidze... Sawina byl gorszy
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
w cyklu 'Jozki pisza' prezentuje:
To o Knappie, facecie 26 letnim, mlodszym od Kuciapy, Trojana, Tomka R. i Sledzia.
Co do Chrzanowskiego to moje zdanie jest takie: nie kosztem zabrania miejsca Darkow/Tomkowi/Karolowi... Owszem, mielibyśmy trochę lepszy skład, ale to byłaby przesada, zastępować swoich niewiele lepszymi zawodnikami z zewnątrz, a na pewno droższymi. Chrzanowski to żadna rewelacja, a w Rzeszowie Tomek Rempała będzie pewnie podobnie jeździł jak on (a wiadomo, że na wyjazdach niestety raczej nie będzie czego szukać...).
Lublin do extraligi
Smiesza mnie ich kontrakty jakie podpisali.Sami emeryci, niewiem jaka jest srednia wieku.Ale swist,brhel,knapp mlodzi nie sa.jeszcze jacek rempala hehe
Popatrzcie jaki sklad ma zielonka czy ostrow.jeszcze nieobliczalny rybnik,gorzow
W Lublinie najwiekszy sukces bedzie jesli wejda do 1-szej 4
To o Knappie, facecie 26 letnim, mlodszym od Kuciapy, Trojana, Tomka R. i Sledzia.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
tajfun pisze:swoich niewiele lepszymi zawodnikami z zewnÄ…trz
no tak.. Baran niewiele gorszy od Chrzanowskiego...
józkom na beret już siada... niedlugo sie dowiemy ze Miesiac jest porownywalny do Kolodzieja
Bo jest. Tylko znadje odpowiedni cytat to wkleje. Ale ktorys Jozek napisal, ze Tarnow 2004 to Rzeszow 2006.
Tamci mieli Golloba i Rickardssona. Ci maja Holte i Pedersena [to akurat prawda pary porownywalne w naszej lidze].
Tamci mieli Kolodzieja i Rempale. Ci maja Stachyre i Miesiaca.
A Kuciapa to taki Jacek Gollob.
Wnioskujac: Rzeszow DMP 2006. Proste i logiczne
Az sie to prosi o komentarz. Wiec cytujac klasyka tego forum:
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
hayabusarider
bkapusta pisze:
Bo jest. Tylko znadje odpowiedni cytat to wkleje. Ale ktorys Jozek napisal, ze Tarnow 2004 to Rzeszow 2006.
Tamci mieli Golloba i Rickardssona. Ci maja Holte i Pedersena [to akurat prawda pary porownywalne w naszej lidze].
Tamci mieli Kolodzieja i Rempale. Ci maja Stachyre i Miesiaca.
A Kuciapa to taki Jacek Gollob.
Wnioskujac: Rzeszow DMP 2006. Proste i logiczne
Az sie to prosi o komentarz. Wiec cytujac klasyka tego forum:![]()
![]()
Te ich porównania sa niesamowite poprostu hehe Cod o tych 2 pierwszych mógłbym się jako tako zgodzić choc i tak z przewagą w polskiej lidze na Unie to z reszta poprostu padam hehehe
No choć czytało się też że ktoś mówil o Kuciapie że jest lepszy teraz od Kołodzieja no ale to i tak śmiech na sali
Oj józie józie jedzcie więcej słonecznika to może wam oleju w głowie przybędzie bo narazie poziom jest tak niski że szkoda gadać

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Myslalem ze coponiektorzy grzeszą na naszym forum zachlannoscią i pragną z resztek Gdanska wyciagnąć Chrzanowskiego, ale jak sie okazuje to jeszcze nic. Otoz w Rzeszowie juz sie domyslają gdzie swoj sponsoring przeniesie grupa Lotos
jakis tam jozek pisze:Skoro Gdańsk zostanie zdegradowany, to może jest szansa na to, że zasponsoruje nas Lotos.

- _piotrusss
- Kadrowicz
Kolejny józkowy rodzynek. W podpisie jednego ze zdjęć (fotorelacja z podpisu Holty) widnieje coś takiego:
"A Janusz Stachyra kabaretowym żartem rozbawiał zgromadzonych dziennikarzy i kibiców."
Wie ktoś może cóż to były za żarty?
"A Janusz Stachyra kabaretowym żartem rozbawiał zgromadzonych dziennikarzy i kibiców."
Wie ktoś może cóż to były za żarty?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_ ... s_id=97607
Dość przykre pożegnanie Holty... Nie wiem po czyjej stronie leży racja, ale wydaje się, że Rune zachował się bardzo nieodpowiednio. Mówi, że klub nie wypłacił Mu pieniędzy, a jak okazuje się że jest kwit na to że pieniądze przelane zostaly to stawia kontrargument, ze nie znalazły się jeszcze na jego koncie. Chyba tylko dla osłody, a może też ze strachu, że konferencja zakończy się jeszcze szybciej, podziękował kibicom, bo było ich sporo na sali. Może nie jestem na bierząco ze wszystkimi wiadomościami żużlowymi i dopiero teraz dowiedziałem się o sytuacji z Ułamkiem. Dla mnie to jest "lekkie" przegięcie, gdy zawodnik próbuje mówić działaczom kogo mają kontraktować a kogo nie. Nie znam ani osobiście ani z wielu wywiadów Holty, ale tym zachowaniem przynajmniej w mojej ocenie nie zasłużył na brawa. Chyba on jednak pasuje do tego rzeszowa...
Dość przykre pożegnanie Holty... Nie wiem po czyjej stronie leży racja, ale wydaje się, że Rune zachował się bardzo nieodpowiednio. Mówi, że klub nie wypłacił Mu pieniędzy, a jak okazuje się że jest kwit na to że pieniądze przelane zostaly to stawia kontrargument, ze nie znalazły się jeszcze na jego koncie. Chyba tylko dla osłody, a może też ze strachu, że konferencja zakończy się jeszcze szybciej, podziękował kibicom, bo było ich sporo na sali. Może nie jestem na bierząco ze wszystkimi wiadomościami żużlowymi i dopiero teraz dowiedziałem się o sytuacji z Ułamkiem. Dla mnie to jest "lekkie" przegięcie, gdy zawodnik próbuje mówić działaczom kogo mają kontraktować a kogo nie. Nie znam ani osobiście ani z wielu wywiadów Holty, ale tym zachowaniem przynajmniej w mojej ocenie nie zasłużył na brawa. Chyba on jednak pasuje do tego rzeszowa...
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
Talib pisze:A może Rune (i wielu mu podobnych...) po prostu przyjeżdżaja tutaj, żeby zarobić pieniądze? W związku z powyższym, kto lepiej płaci ... ten mnie zatrudni.
No tak, ale po co tak psuć atmosferę? A słowa, że o kontrakcie nie decydowały pieniądze tylko wymyślanie jakichś innych przyczyn (w moim odczuciu na siłę) są średnio trafione. Lepiej siedzieć cicho. Troszkę pokory Panie Holta.
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:No tak, ale po co tak psuć atmosferę? A słowa, że o kontrakcie nie decydowały pieniądze tylko wymyślanie jakichś innych przyczyn (w moim odczuciu na siłę) są średnio trafione. Lepiej siedzieć cicho. Troszkę pokory Panie Holta.
AtmosferÄ™
Ostatnio zmieniony 2 stycznia 2006, o 20:00 przez Talib, łącznie zmieniany 1 raz.