Podpisy
Czarek pisze:Rzućcie formularz do podpisów na stronę, dogadajcie się z fanclubem piłkarzy i macie pełno podpisów. Ja tam nie mam zamiaru łazić aż na Głęboką i to o 16.
Hehe no jasne lepiej żeby przyszli do Ciebie do domu i byś łaskawie złozył podpis bo lepiej jest ponarzekac i niech inni zrobią a samemu dupy sie nie ruszy ... w sumie po co ?

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Jaga pisze:Czarek pisze:Rzućcie formularz do podpisów na stronę, dogadajcie się z fanclubem piłkarzy i macie pełno podpisów. Ja tam nie mam zamiaru łazić aż na Głęboką i to o 16.
Hehe no jasne lepiej żeby przyszli do Ciebie do domu i byś łaskawie złozył podpis bo lepiej jest ponarzekac i niech inni zrobią a samemu dupy sie nie ruszy ... w sumie po co ?
Bo, gościu inteligentny, mam kilka kilka osób, które mi podpiszą, a na pewno ich nie ściągnę na Głęboką, za to mogę wydrukować formularz, zebrać podpisy i gdzieś przynieść.
Chcecie mieć mało podpisów to ok.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Wlasnie wrzuccie na forum jakis przykladowy formularz,tabelka: imie nazwisko, pesel, podpis czy jak, to sie wydrukuje, skseruje i na samym wydziale zbiore ponad setke podpisow i w sobote podrzuce.
Chyba im wiecej tym lepiej.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2006, o 19:37 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Chcesz wykazac inicjatywe, przyjdz sam, skoro Twoi znajomi nie moga. Jak sie chce to mozna. Najlepiej krate zdjac, ale zeby inni sie tym zajeli??
A o podpisy sie nie ma co martwic damy rade.
Wlasnie bardzo dobrze ze od 16 bo o 18 bede juz musial byc na LSMie, ale licze ze jacys radosni ludzie z FanKlubu zdaza posmakowac ze mna jakiegos smacznego napitku??
mam racje?? Skoro juz bede to okazji nie przepuszcze. 
A o podpisy sie nie ma co martwic damy rade.
Wlasnie bardzo dobrze ze od 16 bo o 18 bede juz musial byc na LSMie, ale licze ze jacys radosni ludzie z FanKlubu zdaza posmakowac ze mna jakiegos smacznego napitku??

Przykladowo taka karta powinna wygladac tak:
<tytul - czyli pod czym te podpisy>
Imie/Nazwisko/Adres/Pesel
Moim zdaniem powinna byc inna mozliwosc 'oddania' podpisu niz tylko to spotkanie.. Czesc ludzie zebrala by u siebie w domu/bloku/szkole/uczelni i troche by sie nazbieralo.
<tytul - czyli pod czym te podpisy>
Imie/Nazwisko/Adres/Pesel
Moim zdaniem powinna byc inna mozliwosc 'oddania' podpisu niz tylko to spotkanie.. Czesc ludzie zebrala by u siebie w domu/bloku/szkole/uczelni i troche by sie nazbieralo.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
To w sumie nie jest zły pomysł. Po prostu do listu dołączy się kartę (tabelę) z podpisami - wystarczy nagłówek: "popieram usunięcie kraty ze stadionu" albo "jestem za usunieciem kraty ze stadionu" lub coś w tym stylu - podpis, adres i "styknie". Stingu opracuj formularz w wordzie i wrzuć gdzieś na serwer - Ci którzy mogą zebrać wiecej podpisów - wydrukują sobie i zaniosą komu trzeba
Formularz musi być taki sam dla wszystkich, stworzony pod list otwarty. Na takiej samej zasadzie zbierają podpisy partie polityczne. Chyba nie jest problemem stworzenie wzoru tabelki i wrzucenie go na stronę? Każdy jest w stanie zebrać "na mieście" przynajmniej kilkanaście podpisów, a później można dostarczyć to we wskazane miejsce.
Hm nie jestem przekonany czy taka forma formularza jest wlasciwa, parafrazujac cytat z Rejsu "taka forma formularza w powaznych instytucjach uwazana byla by za niewazna" Istnieja male mozliwosci ewentualnego zweryfikowania prawdziwosci podpisow.
Wiec proponuje:
Imie i nazwisko,adres, pesel,własnoreczny podpis, w odzdzielnych kolumnach.
Co wy na to?
Wiec proponuje:
Co wy na to?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
sting126 pisze:Mozna dodac jeszcze podpis. Nie sadze zeby nr pesel byl konieczny. To nie jest oficjalne pismo w sprawie np.rejestracji stowarzyszenia, a zwykla petycja. Wystarczy imie, nazwisko, adres i podpis.
Dokładnie, to jest petycja, a nie projekt konstytucji.
Czarek pisze:Jaga pisze:Czarek pisze:Rzućcie formularz do podpisów na stronę, dogadajcie się z fanclubem piłkarzy i macie pełno podpisów. Ja tam nie mam zamiaru łazić aż na Głęboką i to o 16.
Bo, gościu inteligentny, mam kilka kilka osób, które mi podpiszą, a na pewno ich nie ściągnę na Głęboką, za to mogę wydrukować formularz, zebrać podpisy i gdzieś przynieść.
A napisałeś gdzies że masz kilka osob ? Nie !!

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
luCas pisze:Hm nie jestem przekonany czy taka forma formularza jest wlasciwa, parafrazujac cytat z Rejsu "taka forma formularza w powaznych instytucjach uwazana byla by za niewazna" Istnieja male mozliwosci ewentualnego zweryfikowania prawdziwosci podpisow.
Wiec proponuje:
Co wy na to?
A my na to, żeby nie przesadzać - są tez młodsi kibice, którzy mogą podać jedynie numer legitymacji szkolnej. Wiec pesel jest zbędny. Ważne żeby umieli się podpisać
- jas
- Senior
- Kontakt:
Gelo pisze:luCas pisze:Hm nie jestem przekonany czy taka forma formularza jest wlasciwa, parafrazujac cytat z Rejsu "taka forma formularza w powaznych instytucjach uwazana byla by za niewazna" Istnieja male mozliwosci ewentualnego zweryfikowania prawdziwosci podpisow.
Wiec proponuje:
Co wy na to?
A my na to, żeby nie przesadzać - są tez młodsi kibice, którzy mogą podać jedynie numer legitymacji szkolnej. Wiec pesel jest zbędny. Ważne żeby umieli się podpisać
ale pesel to chyba ma kazdy, niezaleznie od wieku, wiec to raczej nie problem
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jas pisze:ale pesel to chyba ma kazdy, niezaleznie od wieku, wiec to raczej nie problem
Ale pewnie nie każdy go pamięta, a ci młodsi kibice mają go zapisanego ale w dowodach rodziców czy jakoś tak
PS. Wydrukowałem sobie listę, sa już na niej trzy podpisy a zbieram je dopiero od godziny
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jaga pisze:Czarek pisze:Jaga pisze:Czarek pisze:Rzućcie formularz do podpisów na stronę, dogadajcie się z fanclubem piłkarzy i macie pełno podpisów. Ja tam nie mam zamiaru łazić aż na Głęboką i to o 16.
A napisałeś gdzies że masz kilka osob ? Nie !!
8)
Napisałem. W wątku o stadionie.