Jaga pisze:A jesli chodzi o argumentacje to wiesz trudno jest powiedzieć dlaczego miałby przyjechac bo wielu zawodników decyduje sie na sparingi po to żeby ćwiczyć jazde i oswajać się z motocyklem a Tony i motor to w sumie jedność więc dlaczego miałby przyjechać nie wiem jedyny argument to to że np chciałby by jak największa rzecza polskich kibiców go zapamietała lub ujrzała przed zakończeniem kariery!
W sumie owa dyskusja do niczego nie doprowadzi hehe ale tez chciałbym poznać Twoje zdanie dlaczego Tony miałby nie przyjechać ? Bo określenie że "Lublin to dziura" mnie nie przekonuje!!

1. bo masarna juz pare takich sparingow w poprzednich latach odjechala i nie jezdzil w nich Ricki
2. bo bedzie wtedy w srodku sezonu ligowego w Anglii (moze akurat ten dzien bedzie mial wolny, ale to nieistotne)
3. bo przewyzsza reszte uczestnikow tego sparingu o jakies 7 klas (przynajmniej strone lubelska

) i jazda z nimi nic by mu nie dala
4. bo nie bedzie sie tlukl do Lublina zeby sie pozegnac z kibicami (ktorych w Lublinie Tony chyba nie ma az tak wielu) podczas sparingu z 2ligowa druzyna.
to tak w skrocie

. mam nadzieje, ze masz jakies inne.
ps. moglby sie chociaz ten co mi posty edytuje przyznac kto to
edit: nie domyslasz sie kto to?