Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - Zamówienia na SZALIKI i BLUZY
Ale jakosciowo sa nie do pobicia. Zdecydowanie najlepsze sa z Regio. Koszulki z pozniejszych reedycji szybko "sie posypaly" z tego co wiem.
Bardziej trzeba by pewnie zrobic reedycje koszulek z regio, bo to one sa typowo "stadionowe".
Polowki to bardziej niszowa kwestia chyba. Choc przy fajnym projekcie...
Bardziej trzeba by pewnie zrobic reedycje koszulek z regio, bo to one sa typowo "stadionowe".
Polowki to bardziej niszowa kwestia chyba. Choc przy fajnym projekcie...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie ma co oszczędzać na koszulkach. Niech będą dobrej jakości a droższe. Nie od dziś wiadomo, że co tanie to do d**y
A chyba nikt nie chce mieć koszulki na 2 razy.
- Egon
- Zawodowiec
Boobi ale tu nie mowa o koszulkach Regio, które nawiasem mówiąc są świetne (acz drogie), tylko o zwykłych t-shirtach..i właśnie przydało by się wymyślić jakiś fajny t-shirt..
Więc graficy do roboty..
Śledziu o polówkach nie myślę, z tego powodu który opisałem gdzieś tam powyżej..na polówkach byłby haft herbu, a wg mnie sam koziołek jest już delikatnie nudny i fajnie by było, jakby pojawiło się coś innego, świeżego, nowego, żywszego..
Ok ok ok..koszulka na stadion to jedna rzecz i tu Regio bije na głowę wszystkie inne, lecz w takim t-shircie można iść wszędzie..nie tylko na stadion..więc zostawmy Regio na "od święta"
a zróbmy coś w czym można pójść właśnie wszędzie, nie tylko na mecz.
Więc graficy do roboty..
Śledziu o polówkach nie myślę, z tego powodu który opisałem gdzieś tam powyżej..na polówkach byłby haft herbu, a wg mnie sam koziołek jest już delikatnie nudny i fajnie by było, jakby pojawiło się coś innego, świeżego, nowego, żywszego..
Ok ok ok..koszulka na stadion to jedna rzecz i tu Regio bije na głowę wszystkie inne, lecz w takim t-shircie można iść wszędzie..nie tylko na stadion..więc zostawmy Regio na "od święta"
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Radziu!! Wrzuć tu projekt polówki (Jcob mi wczoraj mówił) tej białej co miała być dla organizatorow
Może coś takiego zamówimy?
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2010, o 13:22 przez Marun, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy bez wertowania tych 50 stron może ktoś podrzucić ile chętnych osób potrzeba aby zamówić kolejną partię tych koszulek z Regio?
Ja bym już dwie miał - potrzeba jeszcze 8 i zamawiamy 

ja też 2 regio oczywiście 
zamiast 500 + program Beryl +
Ja bym może wziął jedną z regio, tylko po jakiej cenie?
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2010, o 16:28 przez KeslleY, łącznie zmieniany 1 raz.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
No ja też jedną z miejsca bym wziął. Tylko pytanie czy ktoś kto organizował to wcześniej, jest w stanie zrobić to jeszcze raz 
Ale w czym jest problem? Niech Egon/Jcob da namiary na firme od koszulek (ja już nie pamietam
) i zamawiajcie. To żadna filozofia. Robisz zapisy, zbierasz kase, zamawiasz, dajesz koszulki i ot cała filozofia.
- Egon
- Zawodowiec
Buby a może Ty pobawisz się chwilę i zaprojektujesz fajny t-shirt?
ja mogę coś spróbować zrobić ale co chcielibyście żeby się na nim znalazło??
Morze Żużlowiec z Herbem hmm, albo Koziołek ubrany w barwy Lublina
to by było fajne
Morze Żużlowiec z Herbem hmm, albo Koziołek ubrany w barwy Lublina
buby pisze:ja mogę coś spróbować zrobić ale co chcielibyście żeby się na nim znalazło??
Morze Żużlowiec z Herbem hmm, albo Koziołek ubrany w barwy Lublinato by było fajne
Ewentualnie Ocean
MLSpeedy pisze:buby pisze:ja mogę coś spróbować zrobić ale co chcielibyście żeby się na nim znalazło??
Morze Żużlowiec z Herbem hmm, albo Koziołek ubrany w barwy Lublinato by było fajne
Ewentualnie Ocean
hehe morze być
- Egon
- Zawodowiec
Cztery rzeczy jakie mi się nasuwają to: herb Lublina z jednej strony (ten motyw mógłby być, lecz niekoniecznie), herb klubu z drugiej, napis i to wszystko na tle jakiegoś żużloka. Może być nawet taki żużlok, jak ten z szalika w trzech kolorach, niewyraźny i mało szczegółowy.
buby pisze:MLSpeedy pisze:buby pisze:ja mogę coś spróbować zrobić ale co chcielibyście żeby się na nim znalazło??
Ewentualnie Ocean
hehe morze być
Nie mow ze Ty tak serio?
Morze coś takiego:) Jak Nie uda się flagi zrobić Dziki Wschód to koszulki xD

Nie mam pomysłu:/

Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2010, o 16:49 przez buby, łącznie zmieniany 2 razy.
buby pisze:Morze coś takiego:) Jak Nie uda się flagi zrobić Dziki Wschód to koszulki xD
No widac
Popieram przedmówcę. Przy pierwszym przeczytaniu tego napisu wyszło mi dziki wrzód.

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Egon jak z bluzami
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
-
Speedway Fan
- Senior
buby ja polecam zainwestowac w slownik chyba, ze lubsz wode i piszesz caly czas "morze"