GRISZA pisze:hayabusarider pisze::lol:![]()
![]()
![]()
Koleżko sympatyczny,to ja mógłbym twoją wiedzę "Ogromną" zweryfikować.Najpierw popytaj,zastanów się ile mogę mieć lat i kto kogo może czegoś nauczyć.Dopiero będziemy rozmawiać GRISZO .
I pisz na temat.Ponieważ niepotrzebnie zaśmiecasz forum a i ośmieszasz się niepotrzebnie.Chyba że lubisz?
A jak masz dalej z sobą problem,idź do księdza najlepiej,on cię wysłucha z pewnością zaręczam.
Niniejszym kończę tą jałową dyskusję,bo to nie miejsce i czas na to,koleżko szympatyczny.
Pozdrawiam Dorosłych Sympatyków Speedwaya
Koleżko sympatyczny...Nie interesuje mnie to ile masz lat i nie zamierzam nikogo o to pytać. Skoro jestes juz tak bardzo dorosłym chłopcem to mógłbyś to wyrazać w tym co wypisujesz tutaj. A jakoś tego nie widzę w nadmiarze w Twoich postach.
Skoro posiadasz już tak dojrzały wiek ,że nie można Ci zwrócić uwagi zatem rób tak aby nie musiano tak robić. Daj przykład takim jak ja dzieciom ,żeby wiedziały jak postępować...
Przepraszam ,że zaśmiecam wątek ale to już ostatni mój post w tym temacie.
Wracając do wątku Krosno-Lublin. Może jednak mecz uda się rozegrać ,gdyż synoptycy zapowiadają ocieplenie. Myślę,ze przez tydzień przy słonecznej i dodatniej temperaturze śnieg stopnieje. Tylko czy wystarczy czasu ,żeby sobie choć trochę potrenować...
Nie przepraszaj koleś że zaśmiecasz wątek,Ponieważ dyskusję zamknąłem wątek wcześniej,Więc po prostu świński numer wykręciłeś pisząc coś więcej na forum w tej kwestii,Ale w sumie Dobrze,ponieważ Wylazła Gówniarzeria z Ciebie.
Jak masz coś więcej na mój temat do powiedzenia to zapraszam na priv.
I tam kieruj i zwracaj uwagę jeśli masz coś do moich postów.
I nie próbuj mydlić oczu chłopcze,wtracajac w wątek bezsensowne zdanko o pogodzie.Człowieku spójrz za okno.
P.S.
A co się tyczy Rzeszowiaków to nie ja pierwszy ich tak określiłem,a że ich
nienawidzę? mam prawo.Ty mikas też byś określił ich mianem Józków jeżeli w czasie jednego z meczy przedziurawiono by ci ogumienie w samochodzie
To nie był przypadek to były 4 sztuki