Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
hayabusarider

#126 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 14:17

GRISZA pisze:
hayabusarider pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koleżko sympatyczny,to ja mógłbym twoją wiedzę "Ogromną" zweryfikować.Najpierw popytaj,zastanów się ile mogę mieć lat i kto kogo może czegoś nauczyć.Dopiero będziemy rozmawiać GRISZO .
I pisz na temat.Ponieważ niepotrzebnie zaśmiecasz forum a i ośmieszasz się niepotrzebnie.Chyba że lubisz?
A jak masz dalej z sobą problem,idź do księdza najlepiej,on cię wysłucha z pewnością zaręczam.
Niniejszym kończę tą jałową dyskusję,bo to nie miejsce i czas na to,koleżko szympatyczny.
Pozdrawiam Dorosłych Sympatyków Speedwaya

Koleżko sympatyczny... :D Nie interesuje mnie to ile masz lat i nie zamierzam nikogo o to pytać. Skoro jestes juz tak bardzo dorosłym chłopcem to mógłbyś to wyrazać w tym co wypisujesz tutaj. A jakoś tego nie widzę w nadmiarze w Twoich postach.
Skoro posiadasz już tak dojrzały wiek ,że nie można Ci zwrócić uwagi zatem rób tak aby nie musiano tak robić. Daj przykład takim jak ja dzieciom ,żeby wiedziały jak postępować...
Przepraszam ,że zaśmiecam wątek ale to już ostatni mój post w tym temacie.

Wracając do wątku Krosno-Lublin. Może jednak mecz uda się rozegrać ,gdyż synoptycy zapowiadają ocieplenie. Myślę,ze przez tydzień przy słonecznej i dodatniej temperaturze śnieg stopnieje. Tylko czy wystarczy czasu ,żeby sobie choć trochę potrenować...

Nie przepraszaj koleś że zaśmiecasz wątek,Ponieważ dyskusję zamknąłem wątek wcześniej,Więc po prostu świński numer wykręciłeś pisząc coś więcej na forum w tej kwestii,Ale w sumie Dobrze,ponieważ Wylazła Gówniarzeria z Ciebie.
Jak masz coś więcej na mój temat do powiedzenia to zapraszam na priv.
I tam kieruj i zwracaj uwagę jeśli masz coś do moich postów.
I nie próbuj mydlić oczu chłopcze,wtracajac w wątek bezsensowne zdanko o pogodzie.Człowieku spójrz za okno.

P.S.

A co się tyczy Rzeszowiaków to nie ja pierwszy ich tak określiłem,a że ich
nienawidzę? mam prawo.Ty mikas też byś określił ich mianem Józków jeżeli w czasie jednego z meczy przedziurawiono by ci ogumienie w samochodzie
To nie był przypadek to były 4 sztuki :evil:

Awatar użytkownika
dada

#127 Postautor: dada » 14 marca 2005, o 14:19

Manitou pisze:
uważasz że trzeba być megagwiazdą żeby przywieźć z takim zespolem jak Krosno 10 punktów :?: bo ja nie :wink:

a zebys sie qr** nie przeliczyl moze i niemamy jakiegos extra skladu w waszym mniemaniu ale jezeli uwazacie ze jelen jest lpeszy od naszych to :? :x szkoda słow
ktos pisze ze ferjana objechał d.stachyra to co z tego powodu ??
bedacy w naszym skladzie mirek szczurek objechal rune holte i kto jest lepszy ??
zrobcie u nas 40 a juz bedzie dobrze dla was
obecnie swieci sloneczko u nas i jest na plusie wiec biale gowno mam nadzieje zacznie sie topic

Gość

#128 Postautor: Gość » 14 marca 2005, o 14:33

Szczerze to ja się nie dziwie entuzjazmowi kibiców z Krosna , weszli do 1-ligi i się cieszą.Przypomnijcie sobie jak to było z nami.
Niestety muszę życzyć porażki kibicom krośnieńskim :D ale chyba mi wybaczą.
Mecz będzie napewno zacięty ale go wygramy , a Krosno oby odbierało punkty innym drużyną.

Siwek Patataj

#129 Postautor: Siwek Patataj » 14 marca 2005, o 14:57

hayabusarider pisze:
GRISZA pisze:
hayabusarider pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koleżko sympatyczny,to ja mógłbym twoją wiedzę "Ogromną" zweryfikować.Najpierw popytaj,zastanów się ile mogę mieć lat i kto kogo może czegoś nauczyć.Dopiero będziemy rozmawiać GRISZO .
I pisz na temat.Ponieważ niepotrzebnie zaśmiecasz forum a i ośmieszasz się niepotrzebnie.Chyba że lubisz?
A jak masz dalej z sobą problem,idź do księdza najlepiej,on cię wysłucha z pewnością zaręczam.
Niniejszym kończę tą jałową dyskusję,bo to nie miejsce i czas na to,koleżko szympatyczny.
Pozdrawiam Dorosłych Sympatyków Speedwaya

Koleżko sympatyczny... :D Nie interesuje mnie to ile masz lat i nie zamierzam nikogo o to pytać. Skoro jestes juz tak bardzo dorosłym chłopcem to mógłbyś to wyrazać w tym co wypisujesz tutaj. A jakoś tego nie widzę w nadmiarze w Twoich postach.
Skoro posiadasz już tak dojrzały wiek ,że nie można Ci zwrócić uwagi zatem rób tak aby nie musiano tak robić. Daj przykład takim jak ja dzieciom ,żeby wiedziały jak postępować...
Przepraszam ,że zaśmiecam wątek ale to już ostatni mój post w tym temacie.

Wracając do wątku Krosno-Lublin. Może jednak mecz uda się rozegrać ,gdyż synoptycy zapowiadają ocieplenie. Myślę,ze przez tydzień przy słonecznej i dodatniej temperaturze śnieg stopnieje. Tylko czy wystarczy czasu ,żeby sobie choć trochę potrenować...

Nie przepraszaj koleś że zaśmiecasz wątek,Ponieważ dyskusję zamknąłem wątek wcześniej,Więc po prostu świński numer wykręciłeś pisząc coś więcej na forum w tej kwestii,Ale w sumie Dobrze,ponieważ Wylazła Gówniarzeria z Ciebie.
Jak masz coś więcej na mój temat do powiedzenia to zapraszam na priv.
I tam kieruj i zwracaj uwagę jeśli masz coś do moich postów.
I nie próbuj mydlić oczu chłopcze,wtracajac w wątek bezsensowne zdanko o pogodzie.Człowieku spójrz za okno.

P.S.

A co się tyczy Rzeszowiaków to nie ja pierwszy ich tak określiłem,a że ich
nienawidzę? mam prawo.Ty mikas też byś określił ich mianem Józków jeżeli w czasie jednego z meczy przedziurawiono by ci ogumienie w samochodzie
To nie był przypadek to były 4 sztuki :evil:

Hujabusa, obserwuję od pewnego czasu co płodzisz tutaj na tym Forum i skonstatuję to tak: wolałbym z Griszą octu się napić, niż z Tobą wypić choćby jedno piwo.

lucki73

PS. Grisza, pozdrowienia zasyłam :)

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#130 Postautor: $korzen$ » 14 marca 2005, o 15:05

Czemu taki pesymizm panowie ? Ja o wynik jestem calkowicie spokojny bo niby kim Krosno ma nas pokonac ? Jezeli mamy sie kogos obawiac, to tylko Szmida ktory swietnie jezdzi na torze w Krosnie. Ale reszta ? chyba nie sadzicie ze Baran czy Slaczka beda wozic Jensena, Frankowa a o Piszczu nie wspomne ?

Moj typ

Krosno : Lublin 41:49

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#131 Postautor: K.A.M.I.L. » 14 marca 2005, o 15:13

Właśnie przed chwileczką ściągnąłem sobie bieg z meczu Krosno-Grudziądz. Wygrał Sawina przed Golonką, Pawlikowskim i Łukaszewiczem. Oby tylko nasi jeździli podobnie co w tym biegu Sawina i Pawlikowki.
Po obejrzeniu tego biegu nabrałem wiary w nasz zespół. Sądze, że nasi dadzą radę.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#132 Postautor: Smirnek » 14 marca 2005, o 15:17

K.A.M.I.L. pisze:Właśnie przed chwileczką ściągnąłem sobie bieg z meczu Krosno-Grudziądz. Wygrał Sawina przed Golonką, Pawlikowskim i Łukaszewiczem. Oby tylko nasi jeździli podobnie co w tym biegu Sawina i Pawlikowki.
Po obejrzeniu tego biegu nabrałem wiary w nasz zespół. Sądze, że nasi dadzą radę.

jesli mozesz daj link do tego biegu

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#133 Postautor: K.A.M.I.L. » 14 marca 2005, o 15:21

http://members.lycos.co.uk/kkzkrosno

Poszukaj w download

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

hayabusarider

#134 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 15:34

lucki73 pisze:Hujabusa, obserwuję od pewnego czasu co płodzisz tutaj na tym Forum i skonstatuję to tak: wolałbym z Griszą octu się napić, niż z Tobą wypić choćby jedno piwo.

lucki73

PS. Grisza, pozdrowienia zasyłam :)

Widać p.... się razem trzymają
Pozdrawiam

P.S.
A z piwa koleżko już dawno wyrosłem

Awatar użytkownika
Mrucky

#135 Postautor: Mrucky » 14 marca 2005, o 15:54

Bimmer pisze:Przecież Hayabusa ma 2 opony.

Widać to jest ten typ pojazdu który przy tylnym kole ma zamonotowane jeszcze dwa malutkie ;)

hayabusarider pisze:Widać p.... się razem trzymają

Na ten tekst można odpowiedzieć twoim wcześniejszym postem:

hayabusarider pisze::lol: :lol: :lol: :lol: Bez komentarza

Tylko nie bardzo jest się z czego śmiać niestety.

hayabusarider

#136 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 15:59

Mrucky pisze:
Bimmer pisze:Przecież Hayabusa ma 2 opony.

Widać to jest ten typ pojazdu który przy tylnym kole ma zamonotowane jeszcze dwa malutkie ;)

hayabusarider pisze:Widać p.... się razem trzymają

Na ten tekst można odpowiedzieć twoim wcześniejszym postem:

hayabusarider pisze::lol: :lol: :lol: :lol: Bez komentarza

Tylko nie bardzo jest się z czego śmiać niestety.

A wiesz napewno co miałem na myśli że tak piszesz koleżko?
Z reszta z taka dyskusja to na priv nastepnym razem.
Pozdrawiam

P.S.

Przemysl 100 razy zanim cos publicznie napiszesz,lub kogos o cos posadzisz

Awatar użytkownika
dada

#137 Postautor: dada » 14 marca 2005, o 16:01

K.A.M.I.L. pisze:Właśnie przed chwileczką ściągnąłem sobie bieg z meczu Krosno-Grudziądz. Wygrał Sawina przed Golonką, Pawlikowskim i Łukaszewiczem. Oby tylko nasi jeździli podobnie co w tym biegu Sawina i Pawlikowki.

Pozdrawiam

tylko wez sobie poprawke na to ze nasi mieli sprzet drugi ligowy a gtz byl jednym z kanydatow do awansu wiec o czym woogole mowa ??
w tym roku napewno inaczej beda przygotowania niasi zawodnicy
na waszym miejscu balbym sie nie tylko Łukasza Szmida ale i Rafała Wilka jak i Mateja Ferjana ktorzy na naszym torze moga byc nie do ugryzienia przez wasze asy a i Tomek Łukaszewicz Janusz Ślączka Paweł Baran beda mocni zwlaszca u siebie wymienilem ta 3 bo niewidomo kto pojedzie z nich w 1 meczu
ale ja sie ciesz ze nas lekcewazycie tylko jestem bardzo ciekawy co bedziecie pisac jak wasi przegraja ze co zły tor niewstrzelili sie w sezon ????
wy nadal bujacie w chmurkach po zeszloropcznym seoznie ale popatrzcie co straciliscie stachyry dwa knapp karlsson sledz czyli jakby nie było 4 podstawowych zaowdnikow a wzmocniliscie sie Focusem tylko !!
mam nadzieje ze Nasi zaowdnicy torszke ostudzza was a RZESZÓW POKOZE MIEJSCE W SZEREGU :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#138 Postautor: kdsz » 14 marca 2005, o 16:13

Dada, spójrz na to z naszej strony. Kim wyjątkowym Wy się wzmocniliście, że mamy z przerażeniem oczekiwać na pojedynek w Krośnie? To, że nasz skład jest słabszy od tego sprzed roku, gdy byliśmy, dla przypomnienia, drugą drużyną I ligi, nie zmienia faktu, że KKŻ ma drużynę drugoligową zasiloną przez Ferjana. Ja pewien zwycięstwa w Krośnie nie jestem, ale uważam, że mamy na nie większą szansę niż gospodarze.

Awatar użytkownika
dada

#139 Postautor: dada » 14 marca 2005, o 16:19

kim sie wzmocnilismy hmmm WILK,BARAN,FERJAN,SPIEWANEK,PRUCNAL moze ten ostatni to nie wzmocnenie ale patrzac na tych zawodnikow to chyba wygladaja duzo lepiej nic focus i jesper
teraz Wy odeszli KNAPP,KARLSSON,D.STACHYRA,J.STACHYRA,SLEDZ czyli defakto trzon druzyny pozstal wam piszcz frankow jeleniewski( ktory dla wieszkosci to przyszly mistrz swiata - no comment) mordel ( yyyy nie za stary ? ) kepa balabuch wrona i kosinski ( czy jakos tak) sory ale dla mnie poza piszczem jesperam i moze focusem to wy niemacie nikogo kto moglby u nas ugryzc naszych takie jest moje zdanie

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#140 Postautor: kdsz » 14 marca 2005, o 16:23

Nie odpowiedziałeś na pytanie: Kim wyjątkowym Wy się wzmocniliście?

Zaratustra
Kadrowicz

#141 Postautor: Zaratustra » 14 marca 2005, o 16:27

dada pisze:tylko wez sobie poprawke na to ze nasi mieli sprzet drugi ligowy a gtz byl jednym z kanydatow do awansu wiec o czym woogole mowa ??
w tym roku napewno inaczej beda przygotowania niasi zawodnicy
na waszym miejscu balbym sie nie tylko Łukasza Szmida ale i Rafała Wilka jak i Mateja Ferjana ktorzy na naszym torze moga byc nie do ugryzienia przez wasze asy a i Tomek Łukaszewicz Janusz Ślączka Paweł Baran beda mocni zwlaszca u siebie wymienilem ta 3 bo niewidomo kto pojedzie z nich w 1 meczu
ale ja sie ciesz ze nas lekcewazycie tylko jestem bardzo ciekawy co bedziecie pisac jak wasi przegraja ze co zły tor niewstrzelili sie w sezon ????
wy nadal bujacie w chmurkach po zeszloropcznym seoznie ale popatrzcie co straciliscie stachyry dwa knapp karlsson sledz czyli jakby nie było 4 podstawowych zaowdnikow a wzmocniliscie sie Focusem tylko !!
mam nadzieje ze Nasi zaowdnicy torszke ostudzza was a RZESZÓW POKOZE MIEJSCE W SZEREGU :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ależ nikt was nie lekceważy :D Czasami odnosze wrażenie, że to wy nas lekceważycie.Teksty w stylu- nie wyjdziecie z 35 oczek- jak nie tak dawno można było jeszcze przeczytać , tylko to potwierdzają.Myślę,że mimo naszych osłabień, mamy dalej naprawde przyzwoity skład,który pozwoli przynajmniej(!!!!!) toczyć z wami wyrównaną walkę w Krośnie.A zwycięstwo w tym dniu będzie zależeć między innymi od tego, kto więcej przed sezonem pojeździ.A co do miejsca w szeregu, to jakbyś popatrzył na ankiety w temacie "Które miejsce zajmie TŻ Motor..."większość forumowiczów nie buja w obłokach. 4,5,6 miejsce naszego zespołu to moim zdaniem bardzo prawdopodobny scenariusz.No ale każdy przecież może mieć własne zdanie :D , pozdr.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#142 Postautor: GRISZA » 14 marca 2005, o 16:30

"dada" wyluzuj chłopie...

Już nie przesadzaj z tą siłą Waszego zespołu.Na razie jesteście pierwszym kadydatem do spadku więc trochę zegnij szyje... Lubię Krosno i życze im naprawdę jak najlepiej ,ale nie bądź taki pewien Waszej wygranej. Ferjan i Wilk Wam meczu nie wygra. Jesli mówisz ,że Focus u Was wygrywałbo Wy mieliście drugoligowy sprzęt to pomyśl co się będzie działo jak teraz sie przesiądzie na pierwszoligowy... :wink: A poza tym jest jeszcze Piszcz i Franków ,którzy mogą Wam trochę krwi napsuć. Spokojnie. Jesteście beniaminkiem. Lublin mimo osłabień będzie dalej groźną drużyną. A napewno dla Was.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#143 Postautor: Gelo » 14 marca 2005, o 16:36

dada pisze:kim sie wzmocnilismy hmmm WILK,BARAN,FERJAN,SPIEWANEK,PRUCNAL moze ten ostatni to nie wzmocnenie ale patrzac na tych zawodnikow to chyba wygladaja duzo lepiej nic focus i jesper

Co najwyżej w slipach.
teraz Wy odeszli KNAPP,KARLSSON,D.STACHYRA,J.STACHYRA,SLEDZ czyli defakto trzon druzyny

Tak tak - ja myśle, że zwlaszcza Janusz Stachyra był motorem napędowym naszego trzonu, o Śledziu zwłaszcza w barażach i Dawidzie nie wspomnę.
sory ale dla mnie poza piszczem jesperam i moze focusem to wy niemacie nikogo kto moglby u nas ugryzc naszych takie jest moje zdanie

sory ale tylko dla Ciebie. Zobaczymy jak bedzie. Ja bym się jednak nie zachłystywał wzmocnieniami krośnieńskimi. Wszystkich tych zawodników znamy i są to typowe odpady które nie mieszczą się w swoich składach. Nie twierdzę że wygramy, ale na litość boską pisanie że Prucnal i jemu podobni jest wzmocnieniem to nawet nie lekka przesada. Widać, że nie mieliście kontaktu z pierwszoligowym żużlem, a wniosków z porażek ze słabszymi pierwszoligowcami też nie wyciągnęliście. I stąd takie bzdety.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2005, o 16:42 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Michal_BC

#144 Postautor: Michal_BC » 14 marca 2005, o 16:41

GRISZA pisze:"dada" wyluzuj chłopie...

Już nie przesadzaj z tą siłą Waszego zespołu.Na razie jesteście pierwszym kadydatem do spadku więc trochę zegnij szyje... Lubię Krosno i życze im naprawdę jak najlepiej ,ale nie bądź taki pewien Waszej wygranej. Ferjan i Wilk Wam meczu nie wygra. Jesli mówisz ,że Focus u Was wygrywałbo Wy mieliście drugoligowy sprzęt to pomyśl co się będzie działo jak teraz sie przesiądzie na pierwszoligowy... :wink: A poza tym jest jeszcze Piszcz i Franków ,którzy mogą Wam trochę krwi napsuć. Spokojnie. Jesteście beniaminkiem. Lublin mimo osłabień będzie dalej groźną drużyną. A napewno dla Was.

Z tym Focusem że wygrywał bo mieli drugoligowy sprzęt to racja :] Ale na czym śmigał Focus, bo chyba w Opolu mu nie dali takiego sprzętu jak w ekstra czy nawet 1 lidze :]
Best Club rzÄ…dzi w ISQ...

Awatar użytkownika
dada

#145 Postautor: dada » 14 marca 2005, o 16:44

a gdzie ja pisze ze prucnal to wzmocnienie ?? napisalem tylko ze skald zasilili wilk.... itd. gdybys uwaznie zcytal moja wypowiedz moze ten ostatni to nie wzmocnenie
ja was nie lekcewaze ale oczekuje tego samego co wy od nas czyli pokory tor zweryfikuje i tyle
wiedzialem ze bada ataki ale az takie no coz

POZDROWKA DLA NORMALNYCH KIBCOW Z LUBLINA !!

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#146 Postautor: K.A.M.I.L. » 14 marca 2005, o 16:53

Nikt was nie lekceważy, każdy kibicuje swojemu klubowi. Wiadomo, że każdy będzie za ukochanym klubem.

To wy kibice Wilków w większości wypisujecie, że jak nasi przyjadą do was to na 100% przegramy, a nawet wypisujecie, że nie wyjdziemy z 35 pkt.
Mam zamiar pojechać do Krosna na mecz i obejrzeć dobre widowisko, poczuć adrenalinę. Mam nadzieję, że to właśnie my wyjdziemy zwycięsko z tego meczu.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#147 Postautor: Gelo » 14 marca 2005, o 16:54

dada pisze:a gdzie ja pisze ze prucnal to wzmocnienie ?? napisalem tylko ze skald zasilili wilk.... itd. gdybys uwaznie zcytal moja wypowiedz moze ten ostatni to nie wzmocnenie
ja was nie lekcewaze ale oczekuje tego samego co wy od nas czyli pokory tor zweryfikuje i tyle
wiedzialem ze bada ataki ale az takie no coz

POZDROWKA DLA NORMALNYCH KIBCOW Z LUBLINA !!

Róznica w rozumieniu jest zasadnicza - dla Ciebie Wilk i Baran to wzmocnienie - a dla mnie to gorzej niż przeciętniacy. Dlatego celowo napisałem Prucnal i jemu podobni. I nie oczekuj, że kibice drużyny ktora otarła się o ekstraligę będą padac na twarz przed Ślączką i Łukaszewiczem. Sorry ale Jeleniewski z którego raczyłeś zakpić przywoził za sobą w Zielonej Górze lepszych zawodników niż całe Krosno razem wzięte. Nikt normalnie myslący nie twierdzi, że mamy drużynę na czołowkę ligi ale krośnieńskie odgrażanie się jest nie na miejscu. Dlatego bez obustronnego napinania się cierpliwe poczekajmy do meczu.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#148 Postautor: Lublin_Fan » 14 marca 2005, o 16:55

W tym właśnie jest cały haczyk, że pierwszoligowy sprzęt Krosna to nie to samo co pierwszoligowy sprzęt Lublina. Ale co ja się będę powtarzał w nieskończoność. Sami wszyscy zobaczą na oczy. Te 124 tyś co Knapp nimi pogardził poszły w większości na sprzęt dla tych co zostali. To samo odnośnie kasy proponowanej Stachyrom i Trumińskiemu. Nie wykosztowaliśmy się na zawodników to zapewniliśmy najwyższej klasy fury Piszczowi, Jeleniowi, Frankowi i Adamowi. Do tego dochodzi sumiennie przepracowana zima oraz lada moment zgrupowanie na Słowenii. Po powrocie z tego obozu rozpoczynamy wspólne - 3 tygodniowe - treningi z moją nową ulubioną drużyną Turbiną.
I to są fakty a nie puste gadanie. Pod względem przygotowaniań Lublin biję Krosno na głowę. A może mnie ktoś oświeci jeśli się mylę?

Pozdr.

Km Intar Dartom

#149 Postautor: Km Intar Dartom » 14 marca 2005, o 17:15

Hm... a ja myślę te to właśnie krosno wygra i to dość wysoko 51-39

1 Franek - (zawodnik własnego toru :P przedewszystkim przywiezie punkty na Jeleniu :P )
2 Jeleń (prawdziwy "jeleń" zasłaby jak na seniora w 1 lidze)
3 Piszcz - (Krajowy lider wykręci te 10-12 oczek)
4 Focus - (wielka niewiadoma ale nie liczył bym na jakieś super wyniki tego zawonika a juz napewno nie w 1 meczu "Firlej tez był najlepszy w 2 lidze a pamietaja wszyscy jak cieniował w tamtym sezonie w Józefowie")
5 Obco J. - (Swoje pewnie zrobi jakie 14/6st)
6 Wron - (Młodzi i nadodatek bez zadnych umiejętności, 2 pkt góra)
7 Kępa
" RIF WIECZNIE ŻYWY "

hayabusarider

#150 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 17:28

Ruszyła się sprawa z banda w Krośnie:
http://zuzelzkrosna.blog.onet.pl/