23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Speedway-Mati
Zawodowiec

#226 Postautor: Speedway-Mati » 23 kwietnia 2006, o 13:51

godzilla pisze:Albo Chriss Luis bedzie jeździl za Polaka moze przyjedzie ja mam taka nadzieje ze moze on nie zawiedzie dzis

Chriss Luis :lol: :lol: nie liczył bym na jego przyjazd.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#227 Postautor: Mars » 23 kwietnia 2006, o 14:12

Speedway-Mati pisze:
godzilla pisze:Albo Chriss Luis bedzie jeździl za Polaka moze przyjedzie ja mam taka nadzieje ze moze on nie zawiedzie dzis

Chriss Luis :lol: :lol: nie liczył bym na jego przyjazd.

wlasnie bo takiego zawodnika nasi dzialacze poprostu nie zakupili;) jak juz to moze Louis;)

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#228 Postautor: marcin_lub » 23 kwietnia 2006, o 14:53

Na BetAndWin można obstawiać Norrisa w dzisiejszym meczu. Sądząc po tym David raczej wystąpi w meczu. Ale czy napewno?? Zobaczymy.

max3
Zawodowiec

#229 Postautor: max3 » 23 kwietnia 2006, o 18:43

Piekne widowisko brawo Daniel Jeleniewski brawo komplet punktow.Najlepsza para Daniel Jeleniewski z Brhelem.Super 3 razy na 5:1 raz na 4:2 wygrali nam mecz .

kylong
Junior
Kontakt:

#230 Postautor: kylong » 23 kwietnia 2006, o 18:47

po meczu:
1.daniel-znakomity występ
2.jesnsen- troszeczkę mnie zaskoczył dobrą postawą, gdyby nie on to był by pogrom :)
3.doping- nareszcie przyzwoity.
4. gdzie się podziały dziewczyny podprowadzające zawodników do startu??
5. świst- no coment

ps. zostawcie kibica ............................. 8) 8) :twisted: :twisted:
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

hayabusarider

#231 Postautor: hayabusarider » 23 kwietnia 2006, o 18:54

Jakby nie Daniel "zawodnik jednego toru" to byśmy mieli ciepło!!.
Brhel średnio,ciekawe czy jeszcze nie zaznajomił się z naszym torem,czy
to po prostu co pokazał dzisiaj to jego poziom.
Tomicek, chyba miał dzisiaj słabszy dzień.
Reszta bezbarwnie.
W drużynie gości Jensen pięknie,poza ostatnim biegiem.
Dosłownie ODRODZONY PULPET i piekielnie szybkie maszyny.
Ubiegły sezon miał przegrany przez sprzęt.

Wg mnie po dzisiejszym meczu myślę że, nasz zespół stać co najwyżej na 4 miejsce w tabeli na koniec sezonu.No może 3 wymęczone.

[/img]

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#232 Postautor: InDorka » 23 kwietnia 2006, o 18:56

Ufff ale mi ulżyło :-Po marnym początku naszych ,jeszcze w połowie meczu widziałam czarno - nawet remis.
Ciekawe czy po dzisiejszym meczu wyznawcy Śwista bedą go dalej bronic i wierzyc w jego przebudzenie.Fakt,ze na wielkie roszady nie możemy sobie teraz pozwolic,ale wolę ogladac 4 punkty Daniela na obcym torze niż dzisiejsze 5 pkt Śwista.
I jego absolutna bezradnośc w 7 biegu,gdy najpierw ścigał się z Knappem,a potem jechał scieżka Gomólskiego,wściekając się za meta ze przyjechał na ostatnim miejscu.
Poza piekną jazda pary Bo+ Daniel,wspaniała jazda pary Daniel+Knapp w 14 biegu.
Ciekawa jestem czy wygralismy torem czy równiejszym składem ?

.................. :D ...................

Czarek
Trener

#233 Postautor: Czarek » 23 kwietnia 2006, o 19:01

Jest nieciekawie - męczymy się z zespołem (fakt, że dziś nasi w osłabionym składzie), który nie miał prawa przekroczyć 33 punktów na naszym torze. Dopiero polanie toru przez strażaków pozwoliło na odskoczenie rywalom.
Teraz bardzo ciężkie wyjazdy, na 90% wszystkie mocno w plecy. Mam nadzieję, że bez pana Śwista, którego zapraszam do zakupu nowego sprzętu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Snys
Zawodowiec

#234 Postautor: Snys » 23 kwietnia 2006, o 19:03

No i miałem racje co do Jensena, dobrze ze nikt wiecej nie dostosował sie do jego poziomu (z Gniezna).
U nas Jeleń mistrzostwo świata, Brhel i Jaca tez ok - po jednym biegu tylko zawalili. Knapp przyzwoicie.
Natomiast moja cierpliwosc co do Swista sie skonczyła. Swist - go home :wink:
Tomicek tez troszke słabiej, ale to juz nie byli juniorzy Krosna.
Ciesze sie ze zwyciestwa, ale jak było 27-27 to miałem "stresa" heh. Oby udało sie zdobyć bonusa.

:twisted:
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2006, o 22:17 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#235 Postautor: RadeKas » 23 kwietnia 2006, o 19:07

hayabusarider pisze:Brhel średnio,ciekawe czy jeszcze nie zaznajomił się z naszym torem,czy
to po prostu co pokazał dzisiaj to jego poziom.

No tak w koncu dal sie objechac az 1 (slownie: JEDEN) raz i to slabiutkiemu dzisiaj Pulpetowi! Srom, hanba i tost z maslem :lol:.

Jelen z Brhelem pojechali swietnie. Reszta w kratke jak to zwykle bywalo, slabiutko Swist, ktory chyba powoli bedzie sie zegnal z lubelska publicznoscia. Tomicek komplet jedynek, ujdzie. Trzeba jednak czekac na Messinga.

Generalnie powinnismy wygrac wiecej. Moze byc ciezko o bonus. Z drugiej strony sklad nie byl najmocniejszy wiec niech bedzie. Wroci Shields, zadebiutuje Messing i powinno byc lepiej.

ps. NO TO LEEEEEEEEECI KUUUUUUUUUR(de) CZY NIEEEEEEEEEEE? :lol:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#236 Postautor: marcin_lub » 23 kwietnia 2006, o 19:10

Uważam że Brhel pojechał bardzo ładnie. Przegrał tylko z rewelacją meczu Jensenem. Rempała zawalił jeden bieg. Kanpp na swoim poziomie wreszcie dwócyfrowy wynik. Jeleń super. Świst myśle że jeśli teraz nie pójdzie w odstawke to będzie jeździł tak samo. Tomicek nieprzegrał żadnego biegu, to się chwali choć liczyłem na troszke lepszy występ. Ogólnie mecz naprawde mi się bardzo podobał. Myśle że na wyjeździe z Shieldsem i Messingie jesteśmy w stanie powalczyć. Ciekawie zapowiada się równiez mecz z Zielona, ktra dzisiaj wymęczyła zwycięctwo z Gorzowem. Nie jest tak źle z tymi naszymi zawodnikami! Gdyby nie Świst...

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#237 Postautor: Dobromir » 23 kwietnia 2006, o 19:16

Mimo że wynik 53:37 to mecz nie był łątwy do 10 biegu niezła męczarnia.

Świst nic nie jedzie, sprzet ma chyba jeszcze ten z barażu z przed 2 lat

Po Rempale spodziewałem sie 2-3 punktów więcej

Jeleniewski super dobre starty + szybka maszyna oby tylko jeszcze na wyjazdach coś jeździł

Tomicek w sumie poza pierwszym biegiem jechał dla mnie ok.

Knapp troche za bardzo w kratke

Czarno widze mecz w Gorzowie niezależnie w jakim składzie pojedziemy. Nie spodziewam sie tam nawet 40 punktów.

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#238 Postautor: SpeeDFan » 23 kwietnia 2006, o 19:16

Powiem tak:
Jeleń - bardzo dobrze wiedziałem że będzie "czarnym koniem" na naszym torze.
Brhel - nie jest zle choc mogło by być lepiej...
Rempała - lider dróżyny dla mnie w dalszym ciągu jest niespodzianką myślałem że będzie gorzej...
Knapp - stać go na więcej.. ale nie było zle.
Tomicek - on jeszcze nam sprawi niejedna niespodziankę.... Jak na takich juniorów jakich ma Gniezno zaprezentował się dobrze.
Świst - ..... bez komentarza :) ale myślę że na wyjazdach nie powinno być zle..
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#239 Postautor: grzesieck » 23 kwietnia 2006, o 19:17

Czy ktos siedzacy po drugiej stronie krzeselek moglby powiedziec jak wygladala oprawa? Widac bylo ognie za flagami?
METHANOL ADVENTURE TEAM

baranek
Junior

#240 Postautor: baranek » 23 kwietnia 2006, o 19:18

a mnie pozytywnie zaskoczył Jankowski, myślałem że to jakiś cienias z dobry nazwiskiem a spisał sie całkiem całkiem

keram

#241 Postautor: keram » 23 kwietnia 2006, o 19:18

piszecie Knapp na swoim poziomie to policzcie średnie na mecz. Jak on na swoim poziomie to na jakim Świst jedzie. Robi nas w konia a nikt mu nic nie mówi i wstawia na następny mecz z urzędu. Trzeba z nim przeprowadzić męską rozmowę i albo zacznie jechać albo do domu. bo obecnie mi przypomina naszego ulubienca z poprzednich lat Frankowa.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#242 Postautor: Talib » 23 kwietnia 2006, o 19:20

Proponuję na pniu podpisać ze Świstem kontrakt na przyszły sezon. Pulpet też jeździł jak ostatnia łajza, a rok później ... az miło patrzeć. A tak swoją drogą ciekawe, czy podobnie jak w przypadku JBJ Twistego też będzie się hodować przez pięć meczów (zapewne dennych w jego wykonaniu), aż ktoś się wreszcie w klubie zorientuje, że ten złom z reklamówki to jedyny pomysł pana Piotra na obecny sezon... :)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#243 Postautor: grzesieck » 23 kwietnia 2006, o 19:20

SpeeDFan pisze:Brhel - nie jest zle choc mogło by być lepiej...

:shock: :shock: :shock:

lepiej = komplet

naprawde nie rozumiem o co chodzi osobom piszacym, ze Brhel srednio, moglo byc lepiej bla bla bla.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Speedway-Mati
Zawodowiec

#244 Postautor: Speedway-Mati » 23 kwietnia 2006, o 19:21

Trudny i nerwowy początek, druga połowa meczu już lepsza i zwycięstwo TŻ . :)

Jeleniewski- Super, to jest to :) Brawo, naprawdę pokazał klasę. :wink:
Åšwist- Ojjj powstrzymam siÄ™ ... :?
Knapp- Ogólnie moim zdaniem dobrze, mogło być lepiej ale nie narzekam :wink:
Rempała- Dobry występ, Jacek potwierdza że jest mocnym punktem drużyny. :)
Polak- Nie wystąpił (i dobrze).
Michaluk- Nic się nie spodziewałem, więc bez niespodzianki.
Tomicek- Myślałem że będzie trochę lepiej, 5 punktów nie jest źle, ale coś musi poprawić :)
Brhel- Początek nie bardzo, później coraz lepiej i końcowy wynik OK :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Shonsu

#245 Postautor: Shonsu » 23 kwietnia 2006, o 19:22

grzesieck pisze:Czy ktos siedzacy po drugiej stronie krzeselek moglby powiedziec jak wygladala oprawa? Widac bylo ognie za flagami?

Jak to wyglądało to ja nie wiem ale wiem, że trochę ucierpiały krzesełka...

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#246 Postautor: ciapek » 23 kwietnia 2006, o 19:24

1) zawodnicy Świst niestety ,ale nie zachwycał :(
,ale za to świetny występ Daniela :lol: brhel też znakomicie, Jacek I grzesio również Ok i Tomicek na tle juniorów wypadł b. dobrze :)
2) Kibice ..no dziś wreszcie się obudzliśmy i nie żałowaliśy gardeł ..w szczególności chłopaki od ''fali'' :D
Mecz do przodu ,a jeszcze jak nasi kontuzjowani wrócą to będzie wprost wyśmienicie 8)
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#247 Postautor: marcin_lub » 23 kwietnia 2006, o 19:24

grzesieck pisze:Czy ktos siedzacy po drugiej stronie krzeselek moglby powiedziec jak wygladala oprawa? Widac bylo ognie za flagami?

Tak byo widać, choć gdyby było ciemniej to wyglądało by to lepiej, choć i tak nie było źle. mam tylko jedną uwage. Wieszajcie flagi troszke wyżej bo np. na jednej fladze było widać tylko żółty i niebieski kolor czy oś takiego ale tego ostatniego na dole nie było widać, zasłaniała banda. Na dwóchpozostałych flagach nie byo wdać napisów dolnych (nie pamiętam jakich).
Pozdrawiam

Speedway-Mati
Zawodowiec

#248 Postautor: Speedway-Mati » 23 kwietnia 2006, o 19:26

Shonsu pisze:Jak to wyglądało to ja nie wiem ale wiem, że trochę ucierpiały krzesełka...

No zgadza się :D A mówią że na żużlu nie ma wandalizmu :wink: He he a tak na poważnie to widziałem kilka krzesełek przyciemnionych :P :)
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#249 Postautor: RadeKas » 23 kwietnia 2006, o 19:28

marcin_lub pisze:
Tak byo widać, choć gdyby było ciemniej to wyglądało by to lepiej, choć i tak nie było źle. mam tylko jedną uwage. Wieszajcie flagi troszke wyżej bo np. na jednej fladze było widać tylko żółty i niebieski kolor czy oś takiego ale tego ostatniego na dole nie było widać, zasłaniała banda. Na dwóchpozostałych flagach nie byo wdać napisów dolnych (nie pamiętam jakich).
Pozdrawiam

Wyzej to juz sie chyba nie da, bo by ludzie musieli skakac zeby bieg ogladac 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#250 Postautor: marcin_lub » 23 kwietnia 2006, o 19:31

RadeKas pisze:
marcin_lub pisze:
Pozdrawiam

Wyzej to juz sie chyba nie da, bo by ludzie musieli skakac zeby bieg ogladac 8) .

Piszę tylko moje uwagi jako kibic siedzący po drugiej stronie. Mniej więcej flagi wyglądały tak jak na zdjęciu 14/72 z meczu z Krosnem.