TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz 24.09.2006 15:30 bilety 10 i 5 zł

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#26 Postautor: Gelo » 13 września 2006, o 10:57

JAG pisze:póki co to nie wiemy jakim składem przyjedzie Grudziadz,czyt.o co bedzie walczył.skąd wiesz ze nie podobnym jak my w Krosnie?wtedy do osiagniecia 2 pkt Swist nie musi byc potrzebny.

Kto nie wie ten nie wie. Ja wiem w jakim skladzie przyjedzie Grudziadz i wiem, że będzie jechał o nic, bo wygra z Krosnem u siebie. To nie zmienia faktu, że "skład krośnieński" jest na granicy walkoweru i wygrać we dwóch z Krzyżaniakiem, Staszkiem, Cieślewiczem i Fijałkowskim nie będzie łatwo.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#27 Postautor: grzesieck » 13 września 2006, o 10:59

Grudziadz pewnie wygra z Krosnem 60:30 i w mecz z nami beda szukali oszczednosci, wiec pewnie znowu bedziemy mieli przyjemnosc ogladania Mroczki i innych wynalazkow.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#28 Postautor: Gelo » 13 września 2006, o 11:04

grzesieck pisze:Grudziadz pewnie wygra z Krosnem 60:30 i w mecz z nami beda szukali oszczednosci, wiec pewnie znowu bedziemy mieli przyjemnosc ogladania Mroczki i innych wynalazkow.

Z dużym prawdodobieństwem należy przyjąć, że przyjadą w zbliżonym składzie jak w sezonie zasadniczym. Nie mają zbyt dużego pola manewru. Być może ktoś wskoczy za Krzyżaka.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#29 Postautor: mikas » 13 września 2006, o 11:17

Gelo pisze:
mnie naprawde nie kręci oglądanie wybrakowanego składu ale nie widzę sensu ściagania Śwista.co Ci da że zobaczysz w jakiej jest formie o ile postawa w takim meczu moze wogóle coś pokazać,przecież to ostatni mecz sezonu,mecz o nic,ze słabym przeciwnikiem.

Dwa punkty na zakonczenie sezonu.

A jeszcze przed chwilą pisałes że chcesz sprawdzić w jakiej formie jest Świst. A teraz już zakładasz że jest w dobrej formie :)
A może akurat będzie w tak beznadziejnej formie jak w pierwszych spotkaniach tego sezonu (przypomne tylko z Krosnem u siebie 4 pkt ) że jego przyjazd nam wcale tych dwóch punktów nie zapewni :?:
Wiem wiem Ty takiej ewentualności nie bierzesz nawet pod uwagę, bo chodzi głównie o to żeby potwierdzic Twoje słowa które pisałeś wczesniej na forum o niesłuszności odstawienia Śwista od składu i o przydatności tego zawodnika na następny sezon w naszym klubie ;)
Jednak powiedzmy sobie szczerze nawet jakby Świst walnął komplet na zawodnikach z Grudziądza to nie będzie to zadnym wyznacznikiem jego formy skoro ostatnio i Knapp i Brhel i Rempała i Jeleniewski robili na Grudziądzu komplety lub do kompletu brakowało im jednego czy dwóch punktów. Nie da nam to odpowiedzi na pytanie czy jest w lepszej formie od tych zawodników i czy zasługuje na miejsce w składzie na następny sezon np. w miejsce takiego Knappa czy Rempały.
Pomijam juz nawet kwestie że wyciąganie wniosków co do formy zawodnika po jednym meczu nie jest najlepszym pomysłem.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#30 Postautor: Gelo » 13 września 2006, o 11:36

A jeszcze przed chwilą pisałes że chcesz sprawdzić w jakiej formie jest Świst. A teraz już zakładasz że jest w dobrej formie :)

Niczego nie zakładam i myśl logicznie. Lepszy Świst w niewiadomej formie niż brak zawodnika.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#31 Postautor: mikas » 13 września 2006, o 11:38

No ja np. zamiast Śwista w miejsce braku zawodnika wolałbym obejrzeć na torze Tomicka ;)
Forma wiadoma i te 2 punkty bardziej pewne a i tańszy pewnie od Śwista jest.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#32 Postautor: Gelo » 13 września 2006, o 11:45

mikas pisze:No ja np. zamiast Śwista w miejsce braku zawodnika wolałbym obejrzeć na torze Tomicka ;)
Forma wiadoma i te 2 punkty bardziej pewne a i tańszy pewnie od Śwista jest.

Mikasie rozczarowujesz mnie - naprawdę. A czy jedno wyklucza drugie? Dla mnie sprawa jest prosta - jeżeli Grudziądz przyjedzie w podobnym skladzie jak ostatnio - Jeleniowi, Knappowi i Klimkowi będzie bardzo ciężko (Krzyżaniak może odjechać komplet wyscigów). Żeby sie z nimi spokojnie uporać trzeba wystawić podobny sklad, ze zmianą na pozycji Rempały. I tutaj właśnie widzę Śwista - bo kogo innego.
ps. Z resztą - mogę sobie gadać i gadać, a Świst i tak nie pojedzie.
Ostatnio zmieniony 13 września 2006, o 11:51 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#33 Postautor: Torsen » 13 września 2006, o 11:48

JAG pisze:ja nie dałabym zarobić Swistowi łatwych pieniędzy w meczu dla nas o pietruszkę.

Spoko, nikt mu nie da zarobić łatwych pieniędzy. Takowych w klubie nie ma.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#34 Postautor: mikas » 13 września 2006, o 12:05

Gelo pisze:Mikasie rozczarowujesz mnie - naprawdę. A czy jedno wyklucza drugie? Dla mnie sprawa jest prosta - jeżeli Grudziądz przyjedzie w podobnym skladzie jak ostatnio - Jeleniowi, Knappowi i Klimkowi będzie bardzo ciężko (Krzyżaniak może odjechać komplet wyscigów). Żeby sie z nimi spokojnie uporać trzeba wystawić podobny sklad, ze zmianą na pozycji Rempały. I tutaj właśnie widzę Śwista - bo kogo innego.
ps. Z resztą - mogę sobie gadać i gadać, a Świst i tak nie pojedzie.

To w takim razie mamy poprostu inne założenia na ten mecz :wink:
Mi wystarczy nawet wymęczona wygrana po bardzo wyrównanym meczu.
Nie zalezy mi znów na wyniku w granicach 55-35 czy 60-30.
A zeby wygrac myślę ze powinien wystarczyć skład cos na kształt takiego:
1.Jeleniewski
2.z/z
3.brak zawodnika
4.Polak
5.Knapp
6.Klimek
7.Michaluk
8.Tomicek

Kolejnośc w parach przypadkowa ;)

Nie wierze ze przy wygranej z Krosnem i meczu o piertuszkę u nas Krzyżaniak czy Staszek pojadą komplet wyścigów. Po co Grudziądz miałby jeszcze powiekszac swoje długi? Podobnie nie widze sensu aby powiekszac długi naszego klubu dlatego albo Tomicek albo Świst ;)
Ostatnio zmieniony 13 września 2006, o 12:16 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#35 Postautor: Gelo » 13 września 2006, o 12:15

Jako, że bywam złośliwy, to chcę zauważyć, że to teraz Ty założyleś dobrą formę Śwista skoro z nim mamy wygrać 55:35 a bez niego wymęczyć :D. Co do motywacji Grudziadza - to oni jadą dla kasy, wiec taki Krzyzaniak z pewnością nie myśli o wożeniu ogonów za Polakiem czy Michalukiem. A ponieważ w naszej drużynie nie ma ani jednego pewniaka, ja bym GTŻ-u nie lekceważył.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: mikas » 13 września 2006, o 12:36

Fakt założyłem :) bo tak samo jak Ty uwazam ze ten zawodnik nie powinien schodzic ponizej pewnego poziomu, ale pewności co do jego dobrej formy nie mam żadnej ;)
Przyznaje sie tez bez bicia ze niedokładnie przeczytałem Twoje posty i coś ubzdurałem sobie ze Ty zaproponowałeś taki nasz skład jak ostatnio z Grudziądzem czyli z Tomickiem oraz dodatkowo ze Świstem za Rempałę ;) i dopiero przed chwilą uświadomiłem sobie że pisząc o takim samym składzie jak w poprzednim meczu z Grudziadzem u nas pisałeś o składzie który przywiezie Grudziądz a nie o naszym. Moja pomyłka ;)
W moim proponowanym składzie jest alternatywa albo Świst albo Tomicek (chociaz zdecydowanie wole Tomicka) i dopiero teraz spostrzegłem ze Ty masz chyba taka samą alternatywę a wczesniej wydawło mi sie ze chcesz w składzie obydwu: Tomicka oraz Śwista za Rempałę. No chyba ze teraz dopiero źle zrozuimiałem ;)

P.S. Namieszałem troche ale moze sie domyślisz o co mi chodzi ;)
Najlepiej podaj swój proponowany skład na ten mecz i bedzie jasność.
W tym momencie rozumiem ze chcesz skład podobny do tego który ja podałem tylko zamiast Tomicka w składzie widziałbys Śwista ;) Ale juz sam nie wiem czy dobrze myśle ;)
P.S 2. Swoją niedyspozycje umysłową zwalam na pierwsze objawy przeziębienia i okropny ból głowy ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#37 Postautor: Gelo » 13 września 2006, o 13:02

Jesteś pewny ze to przeziębienie? :D Mnie zwykle głowa boli nazajutrz.
Już tak mnie zakręciłeś, że sam nie wiem jaki skład proponowalem. Ale żeby wszystko naprostować - dla mnie nie istnieje alternatywa: Świst-Tomicek. Najzwyczajniej w świecie nie mamy składu więc wybór mamy między Świstem a brakiem zawodnika. Z dwojga złego wybieram to pierwsze. Zawsze zrobi więcej punktów od dwóch braków zawodnika, Polaka i Michaluka razem wziętych. To mało odkrywcze - ale tak sądzę.

JAG
Senior

#38 Postautor: JAG » 13 września 2006, o 13:18

Torsen pisze:
JAG pisze:ja nie dałabym zarobić Swistowi łatwych pieniędzy w meczu dla nas o pietruszkę.

Spoko, nikt mu nie da zarobić łatwych pieniędzy. Takowych w klubie nie ma.

domyslam się 8) ,chodziło mi bardziej o zarobienie ich "na papierze".
:),czasami :(

szakes
Szkółkowicz

#39 Postautor: szakes » 13 września 2006, o 13:19

mikas pisze:Odpowiem za Stinga ;)
Zawsze poźniej chodzimy do TQ, w barze na stadionie zaopartujemy sie tylko w prowiant na droge ;)

:lol: slyszalem ze po meczu z grudziadzem troche wam zeszlo w barze na stadionie :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#40 Postautor: mikas » 13 września 2006, o 13:23

Gelu nie no ostatnie nazajutrz to było w poniedziałek po przyjeżdzie z Krosna, chociaz tez nie do końca ;)
To napewno przeziębienie ;)

A co do tego:
Najzwyczajniej w świecie nie mamy składu więc wybór mamy między Świstem a brakiem zawodnika.

Mamy jeszcze do wyboru Tomicka, chyba że ja o czymś nie wiem :roll:

Szakes- zeszło nam sie ale nie w barze tylko w parku maszyn, a w barze na stadionie to tylko kolejka była długa do wodopoju...eee znaczy prowiantu ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#41 Postautor: Gelo » 13 września 2006, o 13:27

Najzwyczajniej w świecie nie mamy składu więc wybór mamy między Świstem a brakiem zawodnika.

Mamy jeszcze do wyboru Tomicka, chyba że ja o czymś nie wiem :roll:

Jest bardzo źle :lol:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#42 Postautor: grzesieck » 13 września 2006, o 13:30

Gelu, wrecz tragicznie
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#43 Postautor: mikas » 13 września 2006, o 13:38

Dobra poddaje sie :lol: Niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi jak chłop krowie na miedzy :lol:
Mój skład jest taki:
1.Jeleniewski
2.z/z
3.brak zawodnika
4.Polak
5.Knapp
6.Klimek
7.Michaluk
8.Tomicek

i uwazam ze wystarczy na wygranÄ… z GrudziÄ…dzem.
Dawaj Gelu swoją propozycje skałdu :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#44 Postautor: Gelo » 13 września 2006, o 13:43

To trochÄ™ bez sensu, bo Åšwist i tak nie pojedzie. Ale proszÄ™: Jeleniewski, Michaluk, Knapp, zz, Åšwist, Klimek, Tomicek, Polak

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#45 Postautor: mikas » 13 września 2006, o 13:53

No czyli jednak na początku myślałem dobrze a potem cos namieszałem ;)
i pisałem:
W moim proponowanym składzie jest alternatywa albo Świst albo Tomicek (chociaz zdecydowanie wole Tomicka) i dopiero teraz spostrzegłem ze Ty masz chyba taka samą alternatywę a wczesniej wydawło mi sie ze chcesz w składzie obydwu: Tomicka oraz Śwista za Rempałę. No chyba ze teraz dopiero źle zrozuimiałem :wink:

Czyli dopiero wtedy własnie cos namieszałem i źle zrozumiałem ;)

Teraz juz wszystko jasne ;)
Już przynajmniej wiemy gdzie nasze zdania się róznią ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#46 Postautor: JAG » 13 września 2006, o 14:26

ja skład osobowo widze podobnie jak Mikas.nie mamy ani finansów(głównie) ani pewnych zawodników a mecz jest "o frajer".
jesli Grudziądz nie bedzie miał szansy na pozostanie w 1lidze to my mozemy mieć szansę wygrac i takim okrojonym składem.
:),czasami :(

śliwek

#47 Postautor: Å›liwek » 15 września 2006, o 14:14

1.Jeleniewski
2.Z/Z
3.Åšwist :!:
4.Michaluk
5.Knapp
6.Klimek
7.Polak
8.Lubos :?:

p.s ide na mecz,chyba będzie dosyć wyrównany więc w miarę ciekawy.

piotr76
Senior
Kontakt:

#48 Postautor: piotr76 » 15 września 2006, o 14:44

1.Jeleniewski
2.Z/Z
3.Klimek
4.Brak Zawodnika
5.Tomicek
6.Polak
7.Michaluk

Jak oszczędzać to po całości ... chyba Grześ nie jest tańszy od jelenia czy Tomiczka ...
Byłby ciekawy mecz i emocji dużo ;)

szakes
Szkółkowicz

#50 Postautor: szakes » 15 września 2006, o 15:00

nieoszukujmy sie nie zobaczymy ani tomicka ani swista :? sklad taki jak z krosnem, a jezeli grudziadz wygra w krosnie to zawody beda arcyciekawe :lol: ale i tak przyjde