Flaga/transparent dla Lee Richardsona
Re: Flaga/transparent dla Lee Richardsona
Szkoda że nie wszyscy dane do przelewu dostali.
Crocop pisze:Szkoda że nie wszyscy dane do przelewu dostali.
dziwna sprawa, zajrzalem wlasnie do folderu z wiadomosciami i ta do Ciebie lezy w folderze 'do wyslania' od wtorku, co sugerowaloby, ze nie odwiedzales forum od czasu kiedy Ci wyslalem pw, a jak widzimy jest to nieprawda...
moze masz pelna skrzynke?
METHANOL ADVENTURE TEAM
ladnie wyszlo. prosto i czytelnie. Rico najbardziej sie podobalo to glosne LEE! LEE! RICHARDSON! wielkie dzieki!
carpe diem!
grzesieck pisze:Crocop pisze:Szkoda że nie wszyscy dane do przelewu dostali.
dziwna sprawa, zajrzalem wlasnie do folderu z wiadomosciami i ta do Ciebie lezy w folderze 'do wyslania' od wtorku, co sugerowaloby, ze nie odwiedzales forum od czasu kiedy Ci wyslalem pw, a jak widzimy jest to nieprawda...
moze masz pelna skrzynke?
Nie możliwe "Nie masz uprawnień do czytania prywatnych wiadomości".
Mam nadzieje ze moje doszło grzesieck bo jakies problemy robiły mi baby na poczcie;] jeszcze komuna w Polsce
Mi sie podobało fajnie to wyszło tylko jeszcze barakije podziekowan na foru kto dał mały zadatek a co niech wszyscy wiedzą;p
Mi sie podobało fajnie to wyszło tylko jeszcze barakije podziekowan na foru kto dał mały zadatek a co niech wszyscy wiedzą;p
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, o 22:56 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Deeeeri czytamy uważnie jesteś na liście
więc pienądze doszły.
Łoł a gdzie ta lista przepraszam ale zakreciłem sie:(
To prosze o usunięcie mojego posta
To prosze o usunięcie mojego posta
strona wcześniej.
Szkoda ze na tej liscie niema najwiekszych krzykaczy i kozaków tego forum 
Deri nie ważne kto wpłacił a kto nie,czy ktoś dał 1zł czy 100(każdy wpłacał tyle ile mógł),ważne że akcja na duży plus i że grzesieck jest zadowolony z końcowego rezultatu.
Nie róbmy z tego bezsensownego targu. Ci co mogli pomóc to są na tej liście i uj.
Fantys pisze:ważne że akcja na duży plus i że grzesieck jest zadowolony z końcowego rezultatu.
tak, to najwazniejsze : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Przejrzałem fotki z meczów w Łodzi i Gnieźnie. Transparenty dla Lee napisane sprayem na prześcieradłach, ogólnie tak trochę na odpier.... Dlatego tym bardziej gratuluję akcji i organizacji. U nas to wyglądało profesjonalnie
Nie mogło mnie być na stadionie ale cegiełkę dorzuciłem 
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
Szkoda ze na tej liscie niema najwiekszych krzykaczy i kozaków tego forum
Otototo, zróbmy trzodę jak w Gorzowie - kto dał, a kto nie dał...
Podziękowanie dla wszystkich którzy dołożyli "parę groszy" na ten transparent oraz dla tych, którzy go wykonali (szczególnie środkowa część z twarzą Lee wymagała niezłego opanowania techniki). W najbliższym czasie damy znać co się stanie z nadwyżką z tych wpłat. Myślę, że nikt nie powinien być zawiedziony...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja jestem.
Troszkę.
Bardziej od list i pomyslow na rozdysponowanie nadwyzki interesuja mnie autorzy...
Dlaczego nie podacie nickow pomyslodawcy i wykonawcow ? Uwazam, ze im sie to nalezy.
Oprocz wczesniej wymienionych takze flaga w Tarnowie ustepowala naszej...ale to w sumie niewazne.
Oby nigdy takiej akcji nie trzeba bylo powtarzac na zadnym stadionie.
Troszkę.
Bardziej od list i pomyslow na rozdysponowanie nadwyzki interesuja mnie autorzy...
Dlaczego nie podacie nickow pomyslodawcy i wykonawcow ? Uwazam, ze im sie to nalezy.
Oprocz wczesniej wymienionych takze flaga w Tarnowie ustepowala naszej...ale to w sumie niewazne.
Oby nigdy takiej akcji nie trzeba bylo powtarzac na zadnym stadionie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
...Na żadnym stadionie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Duży wkład mieli na pewno pav, KosaRKS, Wojtek78, Sadychor, Hans, Hayden, meesha, benim, dannie i jeszcze kilka osob, których mam nadzieje że wymienią pozostali, bo wszystkich nie ogarnąłem 
Nikt nie wspomniał o mszy św. jaka odbyła się w Niedrzwicy Kościelnej. Ksiądz Kiełbasa stanął na wysokości zadania.Modliliśmy się również za Dadiego i innych Nadmienię, że byli też: nasz trener, red.Kwiek (piękne czytanie,trochę szkoda, że przemowa krótka, ale każdy by się wzruszył), Tadeusz Waryszak oraz D. Sprawka. Ksiądz Kiełbasa najwidoczniej dobrze promuje żużel wśród parafian, bo nawet siedząca koło mnie staruszka dokładnie wiedziała o kim mowa i mocno się na koniec popłakała. Przy ołtarzu był namalowany portret machającego kibicom Lee. Na koniec leciał filmik przygotowany przez młodego ks. Pawła, który pracował nad nim ponoć do późnej nocy. Zaważyłam też kilku znajomych kibiców. Kościół był pełen ludzi, było b. uroczyście i nostalgicznie.
Nostalgicznie było również wczoraj na stadionie, piękny transparent, stosowna oprawa muzyczna i zachowanie kibiców.
Nostalgicznie było również wczoraj na stadionie, piękny transparent, stosowna oprawa muzyczna i zachowanie kibiców.
- michal5555
Zachowanie większości kibiców było prawidłowe, ale jak wszędzie zdarzają się wyjątki. Najwidoczniej alkohol pobudza fantazję i co niektórzy nie umieją się zachować.Bardzo mnie ucieszyło, że jednak ten "nakręcający fale" został szybko zdjęty i doprowadzony do porządku.
nie tylko staruszka wiedziała,w intencji kogo jest odprawiana msza. Dzieci również na pytanie księdza kto jest na zdjęciu, bezbłędnie wymieniły nazwisko Lee Richardsona. A msza odprawiona w sposób, że trudno było powstrzymać łzy.
W najbliższym czasie damy znać co się stanie z nadwyżką z tych wpłat. Myślę, że nikt nie powinien być zawiedziony...
InDorka pisze:Ja jestem.
Troszkę.
Dlaczego nie podacie nickow pomyslodawcy i wykonawcow ?
Dlatego, że to praca zbiorowa, a wymieniając można kogoś niechcący pominąć, albo niepotrzebnie wyróżnić (ot na przykład Mikas mnie nie wiem czemu wymienił, bo cały mój wkład w transparent to zdarcie papieru z "podkładu" po namalowaniu liter, gdyż na nic więcej czasu nie znalazłem ze względu na napięty grafik w ostatnich dniach).
A z tym, że nikt nie powinien być zawiedziony to miałem na myśli sposób rozdysponowania pozostałych środków
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Uprzedzam, że jak kupicie za nie "serpentyny", to ja będę zawiedziony 
I tu cie zaskoczę ;P Nie będziesz zawiedziony