Motor Lublin w sezonie 2023
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Powinna być jeszcze transmisja na Canal + Online ;-).
A tak szczerze pomysł nowatorski, ciekawy, spektakularny. Żałuje że nie będę mógł tam być i zobaczyć. Dlatego mam nadzieję że jakieś fajne wideo pojawi się z tej prezentacji.
A tak szczerze pomysł nowatorski, ciekawy, spektakularny. Żałuje że nie będę mógł tam być i zobaczyć. Dlatego mam nadzieję że jakieś fajne wideo pojawi się z tej prezentacji.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Retrospeedway pisze:Jeżeli chodzi o lotnisko to beznadziejny pomysł już lepiej było ten event zrobić w Bogdance pod ziemią jak wychodzą z szybów.
Przy tych cenach węgla pewnie nie mogą nikogo wpuszczać na zakład poza pracownikami chyba ,że w samych slipach co by się ilość węgla zgadzała
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Oto nadszedł ten dzień. Pod pewnymi względami jest to według mnie jeden z najważniejszych dni w historii lubelskiego sportu. Dziś Bartek Zmarzlik zostanie zawodnikiem naszego Klubu. Coś, czego nikt z nas by się nie spodziewał jeszcze kilka lat temu, stanie się faktem. Nie przeczę, dla mnie to wielka chwila.
Nie będzie transmisji, później zmontują filmik z tego wydarzenia i wrzucą.
Bedzie cos tekstowo/zdjeciowego na SF
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Zmarzlik to się już pochwalił że jedzie busem, więc awionetka to nie dla niego :)
Perez pisze:Jakaś transmisja by się przydała.
Radio Lublin.
- tezetomaniak
- Trener
11 min w powietrzu i zniżanie. Można żyć :)
tezetomaniak pisze:11 min w powietrzu i zniżanie. Można żyć :)
Będą fanfary? :)
moje zrodla na lotnisku pisza, ze impreza dramat
szkoda, ze ten nasz klub kochany tak bardzo lubi zjebac wszystko, co ma zwiazek z kibicami :)
szkoda, ze ten nasz klub kochany tak bardzo lubi zjebac wszystko, co ma zwiazek z kibicami :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
grzesieck pisze:moje zrodla na lotnisku pisza, ze impreza dramat
A co jest największym minusem?
- Berwertz puszczajacy 'jaki tu spokoj'
- Berwertz zadajacy pytania po polsku Holderowi
- Berwertz pytajacy kazdego zawodnika 'jak dlugo trwaly negocjacje'
przynajmniej tak mowia ludzie stojacy w pierwszym rzedzie, bo generalnie nic nie slychac :D
- Berwertz zadajacy pytania po polsku Holderowi
- Berwertz pytajacy kazdego zawodnika 'jak dlugo trwaly negocjacje'
przynajmniej tak mowia ludzie stojacy w pierwszym rzedzie, bo generalnie nic nie slychac :D
METHANOL ADVENTURE TEAM
No faktycznie słysząc te pytania z filmiku trochę mnie w środku skręcało.
Trzeba jednak się cieszyć, że udało się w tym mieście zrealizować transfer niebotyczny. Mam nadzieję, że przygoda Zmarzlika z Lublinem potrwa przynajmniej 5 lat.
Trzeba jednak się cieszyć, że udało się w tym mieście zrealizować transfer niebotyczny. Mam nadzieję, że przygoda Zmarzlika z Lublinem potrwa przynajmniej 5 lat.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Co by nie mówić, w Motorze będzie jeździł Mistrz Świata.
Czysto sportowo i kibicowsko to duża sprawa i jakoby spełnienie marzeń. Mistrzostwo, Mistrz Świata w barwach, klub z którym najlepsi muszą się liczyć.
Pomyśleć, że kiedyś drżelismy przed spotkaniami z Wandą Kraków czy Śląskiem Świętochłowice ;)
Gratulacje za ten transfer, myślę że Lindgren i Holder również okażą się fajnym strzałem.
Czysto sportowo i kibicowsko to duża sprawa i jakoby spełnienie marzeń. Mistrzostwo, Mistrz Świata w barwach, klub z którym najlepsi muszą się liczyć.
Pomyśleć, że kiedyś drżelismy przed spotkaniami z Wandą Kraków czy Śląskiem Świętochłowice ;)
Gratulacje za ten transfer, myślę że Lindgren i Holder również okażą się fajnym strzałem.
Angielski tłumacza - poziom dramatyczny. Ekran strasznie nisko - z przodu cala ekipa powkładała na barki dzieci, bo przecież inni nie musza nic wiedzieć. Nagłośnienie to już nawet szkoda skomentować …. To tak po krótce …
Event wyszedł dramatycznie. Spiker czy komentator kompletnie sobie nie poradził. Idiotyczne pytania. Pomysł na wydażenie świetny wykonanie na 2- w skali do 6
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Niby człowiek się łudził a wiedział... Szkoda Drabola. Paka jest OK , jeszcze tylko walka o karnety i JEDZIEMY!!! Powodzenia!