Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
No i co? Doczekamy się dzisiaj jakiejś wiadomości o kontraktach. Czy znowu będzie cisza tak jak po poniedziałkowych obietnicach?.....
jurko pisze:No i co? Doczekamy się dzisiaj jakiejś wiadomości o kontraktach. Czy znowu będzie cisza tak jak po poniedziałkowych obietnicach?.....
oczy Cię bolą??? nie umiesz czytać??? jak by coś było wiadomo to by ludzie napisali, a tak kolejny bezsensowny post
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2013, o 19:00 przez marcinza, łącznie zmieniany 1 raz.
spokojny pisze:Manitou pisze:Rozesłał gotowe kontrakty ze z góry ustalonymi przez niego warunkami i czeka aż wrócą podpisane... wielki negocjator.
O proszę, skoro znasz takie szczegóły to może powiedz jeszcze do kogo rozesłał te kontrakty bo jesteśmy bardzo ciekawi?
Niestety za cienki jesteś żeby poznać te szczegóły
marcinza jeżeli już piszesz o czytaniu to może też trochę popatrz co piszesz .
Piszesz nieskładnie i bez sensu
A po drugie to moja cierpliwość i wielu innych osób jest ciągle wystawiana na dużą próbę .....
Więc mam nadzieję że się w końcu doczekam i zobaczę chociaż te trzy kontrakty o których to prezesunio ciągle mówi.
Jeżeli ciebie to nie interesuje to przynajmniej nie filozofuj bo ci to nie wychodzi
.
Piszesz nieskładnie i bez sensu
A po drugie to moja cierpliwość i wielu innych osób jest ciągle wystawiana na dużą próbę .....
Więc mam nadzieję że się w końcu doczekam i zobaczę chociaż te trzy kontrakty o których to prezesunio ciągle mówi.
Jeżeli ciebie to nie interesuje to przynajmniej nie filozofuj bo ci to nie wychodzi
- MikeMistrz
- Senior
jurko pisze:Piszesz nieskładnie i bez sensu![]()
![]()
Przyganiał kocioł garnkowi. Nowe konto Efene ?
jurko pisze:marcinza jeżeli już piszesz o czytaniu to może też trochę popatrz co piszesz .
Piszesz nieskładnie i bez sensu![]()
![]()
Jeżeli ciebie to nie interesuje to przynajmniej nie filozofuj bo ci to nie wychodzi.
Wolę czytać o konkretach !!!!! a nie kolejny post z pytaniem kiedy i narzekaniem że nic nie ma!!!
Ciekawe po co Ciapek był dzisiaj w Lublinie? Niby dogadany z Łodzią a się jeszcze tu plącze.
Może na zakupy przyjechał/
Może na zakupy przyjechał/
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
" rzeszowska ferajna rozdaje karty w 1 lidze "
siedzą przy pokerku Baran , Miesiąc , Kuciapa i nasz kochany prezes , tyle że Ci panowie zajrzeli mu w karty , więc ich nie pobije...
... a pan Witek podbija stawkę w ciemno , to jest gracz
siedzą przy pokerku Baran , Miesiąc , Kuciapa i nasz kochany prezes , tyle że Ci panowie zajrzeli mu w karty , więc ich nie pobije...
... a pan Witek podbija stawkę w ciemno , to jest gracz
Zapewniam, że zbudujemy dobry skład, który powalczy o wysokie cele – podkreśla Sprawka.
To się człowiek przebudził ze snu zimowego, jaki teraz można załatwić dobry skład jeśli każdy dobry zawodnik już jest w innym klubie, w najlepszym wypadku może to być przyzwoita ekipa.
Jak idę na grzyby latem, to nie wychodzę na nie o godzinie 16 w niedzielę, bo nie mam po co brać koszyka jeśli zostały same muchomorki i w najlepszym wypadku kilka kurek, których wytrwani grzybiarze nie zobaczyli lub nawet nie chciało im się po nie schylać.
Dzisiaj miało być kolejne ostateczne ogłoszenie składu, czy tam przynajmniej ujawnienie nazwisk trzech zawodników, którzy podpisali umowy i ponownie nic nie będzie.
Dopóki żużlowcy nie przyślą podpisanych kontraktów to klub z Al. Zygmuntowskich nie podaje ich nazwisk.
(...)
Najważniejsze, że mamy dogadane warunki współpracy i w tej chwili chodzi już tylko o sprawy techniczne, nad którymi nie ma sensu się rozwodzić – mówi Dariusz Sprawka, prezes KMŻ Lublin.
Z tego co pamiętam to już kiedyś przerabialiśmy taką sytuację. Tak chyba było przed pierwszym albo drugim sezonem, a później ci zawodnicy podpisywali w innych klubach. W końcu jak już zawodnik ma warunki dogadane z nami to co mu szkodzi teraz wysłać zapytanie do Ślączki czy nie zapłaci trochę więcej?
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Odpusccie sobie Zorra mowie wam, szkoda kasy. Facet na naszym torze bedzie wygladal jak paralityk. Dorzucmy jeszcze do tego siwego Jacka a pewnie kibice po 3-4 meczach w Lublinie wjada do parku razem z brama
Ja lubie Zorra, fajny gosc, dobry zuzlowiec... ktory sie juz skonczyl. Zero kondycji. Facet jedzie jeszcze tylko po to, zeby dobic troche grosza na starosc. Uwierzcie mi, wiem co mowie. Sto razy bardziej wole juz Maxa.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2013, o 19:45 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.
Gelo pisze:Ja wiem że Dryml nie brzmi zachęcająco - ale jednak trzeba pamietac, że to mistrz Europy, który jezdził w tych turniejach lepiej od Miska.
Ja tam bym go bral bez zastanowienia. Rok temu blysnal, a w tym sezonie IME jeszcze mocniej obsadzone, dodatkowo Czesi maja final DPS, wiec powinien byc dobrze przygotowany do sezonu, takze sprzetowo. Do tego Zorro, Jelen, Miesiac, Karol oraz juniorzy i niech sie nas boja
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Witam, dziś zostały złożone podpisy przez :
Kudriaszow
Łukaszewski
K. Ząbik
pozdrawiam
Kudriaszow
Łukaszewski
K. Ząbik
pozdrawiam
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Blagam k***a niech ktos to zdementuje
zwlaszcza tego Zabika. Bo Kudriaszova na rezerwie moge zdzierzyc. Ale nie storpedowanego i polamanego we wszystkich miejscach Zabika 
- Łoptymista
- Trener
$korzen$ pisze:Blagam k***a niech ktos to zdementujezwlaszcza tego Zabika. Bo Kudriaszova na rezerwie moge zdzierzyc. Ale nie storpedowanego i polamanego we wszystkich miejscach Zabika
e tam
jesli to prawda to mamy druga linie drugiej lini. sukces taki, ze nawet klub nie chce sie nim chwalic. a jesli nie chce to znaczy, ze troche zna sie na zuzlu, bo wie jakich napieraczy zdobyl
BTW ilu trzeba miec wystawionych zawodnikow, zeby nie byly 0:40?
przyłączam się do prośby korzenia o dementi tej "sensacyjnej" wiadomości
Wszystkie transfery jestem w stanie zdzierżyć ale gdzie jest podpis Kildemanda ?????
ps.jeśli ktoś specjalnie wprowadzą w błąd opinie publiczną , to jakaś kara się należy
ps.jeśli ktoś specjalnie wprowadzą w błąd opinie publiczną , to jakaś kara się należy
Najważniejsze, że podpisaliśmy z Łukaszewskim, do tego załatwić gościa z ekstraligi, tak jak to zrobił Grudziądz i Ostrów. Co do Ząbika to trzeba pamiętać, że to koleś o ogromnym talencie i może jeszcze kiedyś wystrzelić, tym bardziej, że będzie pod okiem świetnego trenera Wardzały (o ile z nami zostanie).
To Ty nie wiesz, że Łódź jednak pojedzie ?
Wszystkie transfery jestem w stanie zdzierżyć ale gdzie jest podpis Kildemanda ?????
To Ty nie wiesz, że Łódź jednak pojedzie ?
Rabiosa pisze:Wszystkie transfery jestem w stanie zdzierżyć ale gdzie jest podpis Kildemanda ?????
pewnie niebawem w Łodzi
edit: ptgt szybszy
a co on tam przywiązany do krzesła ? przecież jest wolnym zawodnikiem i może podpisać z kim chce. Jeśli okaże się że podpisze w Łodzi , nigdy tego Sprawcę nie wybaczę że nie podpisał z nim w odpowiednim czasie i nawet D.Watt nie poprawi mi humoru.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33236 ... zadowolony
Przyjdzie inny kangur, też o inicjałach DW i jeszcze zmienisz swoje zdanie
Przyjdzie inny kangur, też o inicjałach DW i jeszcze zmienisz swoje zdanie