Sparringi 2006
dilucio pisze:jeju musimy wycofac sie z 1 ligi bo tym skladem bedziemy wszytsko przegrywali a miala byc ekstraliganie idzmy na mecz w niedziele bo bedzie to samo
jednak nasze stare dziadki rady nie daja
Przecież ten spar jest nieobiektywny
P.S.
garsija pisze:gdzie mozna posluchac/poczytac relacje z tego meczu??
http://www.sportowefakty.pl/live_zuzel4.htm

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
rumburaque
- Szkółkowicz
piotr76 pisze:Spokojnie, luz to tylko sparing ... myśle że nasi poprostu kości oszczędzają, ja tam nie panikuje ...zobaczymy jak to będzie w lidze jak na razie widać kto chce się pokazać żeby załapać się do składu .... reszta bez specjalnej motywacji ...
Nie mozna byc spokojnym, skoro odnosi sie jedno zwyciestwo biegowe (po 13 wyscigach) w meczu (Tomka Rempaly nie licze z wiadomych powodow). Oszczedzac sie ?
Jutro sobota, wiec gonic to cale towarzystwo na trening z Rempala, Swistem, Brhelem, Knappem na czele, niech zapoznaja sie z torem, bo przyjedzie Krosno i bedzie dreszczowowiec
Nie wiem nie jestem na sparingu więc ciężko mi powiedzieć jak wyglądają biegi ale przecież za sparing nie płacą więc traktują to jak zło konieczne poza tym nie oszukujmy się E-ligowych maszyn nie mamy ... zobaczymy jak będzie z relacji osób czy nasi odpuszczali czy mieli problemy z jazdą wtedy będzie można się martwić narzie luzik ...
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt: