Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
W sobotę 16.09 o godz. 12:00 ruszy sprzedaż biletów na sektor gości we Wrocławiu i będzie prowadzona wyłącznie przez stronę internetową bilety.wts.pl. Cena biletu to 90 zł.
Jak to było z odbieganiem standardów ? :)
Z ciekawosci, po ile we Wroclawiu sa bilety na final? Ma ktos pod reka cennik?
Niezmiennie kupie jeden normalny na final u nas.
Niezmiennie kupie jeden normalny na final u nas.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Kaman pisze:W sobotę 16.09 o godz. 12:00 ruszy sprzedaż biletów na sektor gości we Wrocławiu i będzie prowadzona wyłącznie przez stronę internetową bilety.wts.pl. Cena biletu to 90 zł.
Nas stać bo u nas zapłaci PiS.
W sumie to Sparta powinna być nam wdzięczna. Istnieje spore ryzyko, że po wtopie w pierwszym meczu, będa mieli problem z wypełnieniem stadionu, bo ludzie nie będą chcieli oglądąć cieszących się sasinów. Więc więcej zarobią na kibicach Motoru.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jestem ciekawy ile tym razem będzie kosztował "parking" dla kibiców gości. Ostatnio zabuliłem 20 zł. Inni też tak płacili czy tylko mnie wydymali ?
luCas pisze:Z ciekawosci, po ile we Wroclawiu sa bilety na final? Ma ktos pod reka cennik?
Jest obecnie przedsprzedaż dla karnetowiczów.
Sektory L-T za 49 zł
Sektory G-J 89 zł
Sektory A-D 109 zł
Ostatnio zmieniony 14 września 2023, o 14:22 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czyli Motor zrobił ceny dla swoich i gości w takiej samej cenie, a oni zrobili bilety dla gości prawie dwa razy droższe niż dla swoich i coś szczekają o standardach. Spartak Breslau normalnie
Motor mocny
W przedsprzedaży wygląda to tak, pewnie w kolejnych etapach zdrożeje:

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Hayden pisze:Czyli Motor zrobił ceny dla swoich i gości w takiej samej cenie, a oni zrobili bilety dla gości prawie dwa razy droższe niż dla swoich i coś szczekają o standardach. Spartak Breslau normalnie
Ale my zawsze mieliśmy ceny Motoru na wyjazdach, czyli u nas drogo to i klub który nas gościł nie był dłużny.
Siemanko
Z pominięciem fb- szukam dwóch biletów, normalnych lub uglowych.
Z pominięciem fb- szukam dwóch biletów, normalnych lub uglowych.
Moja interpretacja jest taka. ,,Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" i Sparta zrewanżowała się Lublinowi za wejściówki po 90zl. Ale widać jak na dłoni coś jeszcze. Sparta zadbała o kibiców swoich, na obcych się wypięła, Motor zadbał o siebie 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Raczej nie chcieli mieć pustego stadionu podczas finału. Prawdopodobny scenariusz jest taki, że Sparta dostanie mimo wszystko bęcki przy Z5, i nawet zakładając że na rewanż wróci Tai z Maćkiem (co nie jest wiadome, a raczej wątpliwe), to raczej będzie już wiadome, kto zgarnie złoto.
Oczywiście to jest sport, wiele rzeczy może się wydarzyć i daleki jestem od lekceważenia Sparty i wieszania medali, ale nie mniej jednak taki jest prawdopodobny scenariusz. Jakoś Sparta musi zachęcić kibiców, by mimo wszystko pojawili się na stadionie.
Oczywiście to jest sport, wiele rzeczy może się wydarzyć i daleki jestem od lekceważenia Sparty i wieszania medali, ale nie mniej jednak taki jest prawdopodobny scenariusz. Jakoś Sparta musi zachęcić kibiców, by mimo wszystko pojawili się na stadionie.
Nie, po prostu w RZ mieli na gorsze sektory bilety po 35/40 złotych i na finał skoczyły do 49
W Lublinie od bazowych 60 podwyższyli na 90.
W Lublinie od bazowych 60 podwyższyli na 90.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
JedziemyDalej łączy nas krew❗
Po raz kolejny nasi dawcy będą mogli zdobyć bilety na najbliższy finałowy mecz żużlowy Platinum Motor Lublin – Betard Sparta Wrocław – (niedziela, 17.09)
Bilety rozdajemy w dniach 15.09 i 16.09Jak zdobyć bilet? Zasady są proste w dniach 15.09 i 16.09 oddaj krew i zgarnij bilet na wielki finał.
Byłem koło 6:50 przy ul. Ogrodowej. Kolejka fajna, na moje oko z 40 osób już było. Odpuściłem sobie
!Tylko Motor z Lublina!
Poszukuję jednego biletu normalnego na niedziele.
Proszę o kontakt tel 780-047-122.
Z góry dzięki !
Proszę o kontakt tel 780-047-122.
Z góry dzięki !
Kupię 2 (lub chociaż 1) bilety normalne.
Proszę pisać PW
Proszę pisać PW

Sparta puściła 10 min wcześniej sprzedaż biletów na sektor gości. Kupujcie szybko jak ktoś jedzie ;)
miałem wybrane i przy rezerwacji przekroczono czas. Teraz już nie ma...
Ja kupowałem 11:53 i już końcówka biletów była. Trochę nie fair, że puścili wcześniej
tak, parę minut przed ruszyła, były 422 bilety
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Kupię na mecz we Wrocławiu, albo wymienię jeden na mecz u nas
rumburaquee pisze:Kupię na mecz we Wrocławiu, albo wymienię jeden na mecz u nas
mam bilet na mecz we wroclawiu i chetnie zamienie na jutrzejszy mecz
Próbujcie bo wracają z koszyków, ja kupiłem 4 o 12:35
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!