Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zulu
Junior

#426 Postautor: Zulu » 11 lipca 2004, o 22:08

Lublin_Fan pisze:GRZESIEK,DAWID I TOMEK ONI SĄ WSZYSCY CHUJE OPRÓCZ WAS!
Popieram.

A porpo Dawida. Łzy w jego oczach to również wynik jego obecnej sytuacji sprzętowej. Rozsypał się jedyny w miare przyzwoity silnik. Dawid jest w plecy 10 tys zł i nie ma na czym jechać.

Śledź i Franków to dwie szmaty, które ewidentnie w dupie mają dobro dużyny a lecą jedynie na kasę. Wypierdalać z nimi. Nie chce ich tu widzieć.
A Jeleniewski w kwietniu 2005 bedzie jeździł. Szambowozem w barwach Zdzichtexu :)Pozdr.

Mógłby od biedy jeździć po torze polewaczką, ale czy dostanie od klubu jeszcze taką szansę? :wink:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#427 Postautor: Lublin_Fan » 11 lipca 2004, o 22:09

Tak, bo sępi na sprzęt już od dwóch lat. I jak się oba motory popsuły to ZAWODOWIEC został na lodzie. Śmieszne. Godne podziwu jest tylko to, taka sytuacja zdarzyła się dopiero po 32 meczach !

JAG
Senior

#428 Postautor: JAG » 11 lipca 2004, o 22:09

mam nadzieje że przed pierwszym play-off-em dojdziemy do porozumienia w kwestii "wynagrodzenia" żużlowcom naszych dzisiejszych przeżyć

trzeba im w sposób cywilizowany uświadomić co czuliśmy patrząc na ich jazdę i stosunek do nas

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#429 Postautor: Przemas » 11 lipca 2004, o 22:10

Oj dziwny ten mecz był :? tylko tyle powiem
a za tydzień na prezentacij CISZAAAAA

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#430 Postautor: mikas » 11 lipca 2004, o 22:10

Bimmer pisze:
Lublin_Fan pisze:Śledź i Franków to dwie szmaty, które ewidentnie w dupie mają dobro dużyny a lecą jedynie na kasę. Wypierdalać z nimi. Nie chce ich tu widzieć.

Śledź? A co zrobił Śledź, poza tym, że nie zainwetował w sprzęt? Czy to powód, żeby go nazywać szmatą i posądzać o olewanie interesu drużyny?

A nie inwestując w sprzet pokazał że mu na interesie drużyny zależy????
Bardziej Mu zależy na swoim nowym busie i niech sobie kupi jeszcze ze dwa ale nie za pieniadze z naszej drużyny. Nigdy nie przypuszczałem że się na Darku aż tak bardzo zawiodę. Cóż wygląda na to że w życiu trzeba być przygotowanym na wszystko nawet to co się wydaje niemożliwe.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

max3
Zawodowiec

#431 Postautor: max3 » 11 lipca 2004, o 22:11

1 bieg Sledzi jest 3:3 nagle Sledz spada na 4 pozycje sprzedany mecz i tyle foliarzom za bardzo zalezalo na pierwszej 4 jak by przegrali najprawdopodobnie by nie byli Sledz sprzedal baraze w rybniku a unas sprzedal drugi mecz z rzedu razem z Frankiem i Karlsson zobaczcie jak on unas jezdzil jak jezdzil ba betonbei w rzeszowie robil kogo chcial nawet nie wyjechal na probe toru .FRANKOW, SLEDZ,KARLSSON DZIEKUJEMY ZE MACIE W DUPIE KIBICOW CO JEZDZA PO CALEJ POLSCE DOPINGOWAC WAS ZA ZERO AMBICJI ZERO WALKI

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#432 Postautor: dannie » 11 lipca 2004, o 22:12

Scream pisze:moze biale chusteczki (jak kibice Barcy a w zeszlym roku kibice Gniezna) ??

dobre... to i nie drogie a "skuteczne"... mam nadzieje ze to choc troche niektorych "ruszy" :? :Transparent, chusteczki, cisza/gwizdy...(chyba cisza lepsza)... ehhh....

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#433 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 22:12

Najgorsze jest to ze tych patafianow nie ma kompletnie kim zastapic ......
Mordel dis pokazal jaki jest mocny, Trumna nawet jak wyjdzie ze startu dobrze to ciagnie przez 2 okrazenia i koniec. Eh zle sie dzieje ....

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#434 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 22:14

[quote="Bimmer] Śledź? A co zrobił Śledź, poza tym, że nie zainwetował w sprzęt? Czy to powód, żeby go nazywać szmatą i posądzać o olewanie interesu drużyny?[/quote]
Dostał kasę na sprzęt, to kupił busa. Bez złośliwości - na przyszłość zamist pożyczac motocykl od Grześka - niech zapieprza oplem.

Geest
Senior

#435 Postautor: Geest » 11 lipca 2004, o 22:14

a niech ktos mi powie dlaczego frankow i sledz nie mieliby sie juz pozzegnac z druzyna? udupili nam dwa kolejne mecze, nie mamy juz zbytnio o co walczyc, niech jedzie Truminski, Mordel, STACHYRA, Bałabuch, Jeleniewski, Wrona, Kosiński. i spokoj bedzie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#436 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 22:16

a niech ktos mi powie dlaczego frankow i sledz nie mieliby sie juz pozzegnac z druzyna? udupili nam dwa kolejne mecze, nie mamy juz zbytnio o co walczyc,

Święta racja - przez tę dwójkę jezdzimy w playoffach o pietruchę. Ja myśle jednak, że wiele wpisów jest zbyt agresywnych, pod presją chwili. Potrzeba kilku dni na ochłonięcie.

JAG
Senior

#437 Postautor: JAG » 11 lipca 2004, o 22:16

jak fan klub dojdzie do porozumienia w kwestji kolejnego meczu to proponuję żeby ktoś stworzył nową stronę "oprawa meczu" czy coś w tym stylu żeby wszyscy mogli sie zorientować co jest planowane i żeby mogli się dołączyć albo coś jeszcze podpowiedzieć lub zmienić

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#438 Postautor: Lublin_Fan » 11 lipca 2004, o 22:18

Geest pisze:a niech ktos mi powie dlaczego frankow i sledz nie mieliby sie juz pozzegnac z druzyna? udupili nam dwa kolejne mecze, nie mamy juz zbytnio o co walczyc, niech jedzie Truminski, Mordel, STACHYRA, Bałabuch, Jeleniewski, Wrona, Kosiński. i spokoj bedzie.

Sęk w tym, że w przypadku naszego awansu śledż i franków wylecą ze skłądu na bank. Pierwszy za stary, drugi najsłabszy w ekipie. Zatem plan jest prosty. Jechać tak, żeby do Eligi nie wjechać a za rok znowu mieć miejsce w składzie TŻ-u, który jest klubem wypłacalnym i godnym zaufania. Nasz awans nie jest w ich interesie bo zostaną na lodzie.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#439 Postautor: Dobromir » 11 lipca 2004, o 22:19

Co do Mordela to chyba wszyscy zgodnie moga powiedzieć DOŚĆ. W koncu niech da sobie spokój z żużlem bo dziaduje już chyba 8 sezon z rzędu, może będzie to zwiastun lepszych czasów dla lubelskiego żuzla

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#440 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 22:20

[quote=]"Gelo"
Ja myśle jednak, że wiele wpisów jest zbyt agresywnych, pod presją chwili. Potrzeba kilku dni na ochłonięcie.[/quote]

Nie zmienia to faktu ze transparent MUSI byc !!
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 22:21 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#441 Postautor: mikas » 11 lipca 2004, o 22:20

Geest pisze:a niech ktos mi powie dlaczego frankow i sledz nie mieliby sie juz pozzegnac z druzyna? udupili nam dwa kolejne mecze, nie mamy juz zbytnio o co walczyc, niech jedzie Truminski, Mordel, STACHYRA, Bałabuch, Jeleniewski, Wrona, Kosiński. i spokoj bedzie.

Dokładnie nie są juz nam do niczego potrzebni!!!!!!!!!!!!!
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#442 Postautor: JAG » 11 lipca 2004, o 22:21

Gelo pisze:
Ja myśle jednak, że wiele wpisów jest zbyt agresywnych, pod presją chwili. Potrzeba kilku dni na ochłonięcie.

zgadza się,przecież nie jesteśmy prymitywami i nie musimy bluzgać w tę i z powrotem

a transparent powinien być bez przekleństw ale dosadny-prawda w oczy

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#443 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 22:23

Mikas bez przesady !! nie pamietasz juz jak 5:1 wygrywali !?. Krytyka jest obecnie wskazana ale jednak z pewnymi granicami ...

max3
Zawodowiec

#444 Postautor: max3 » 11 lipca 2004, o 22:24

no 6 mecz dla SLedzia i Frankowa przy punktacji okol 8 punktow = 48 punktow czyli okolo 35 tys i czyli za dwoch =70 tys przeznaczy to na mlodziez a tych baranow wywalic z druzyny ,jeszcze po meczu z Grudziadzem myslelm co do Frankowa ,ze raczej meczu nie sprzedal dzisiaj pokazal jak daleko ma nas kibicow i TZTZTZT .

Awatar użytkownika
sztandar

#445 Postautor: sztandar » 11 lipca 2004, o 22:25

Heh ludzie jak czytam wasze opinie to troszq mnie przeraża. A może przeanalizujecie sytuacje Marma wygrała 6 ostatnich meczów z 7 które jeździła są w formie wreszcie w pełnym składzie po prostu byli lepsi od nas dzisiaj i tyle i nie ma co płakać i odwracaćsięod drużyny tak robiąpseudo fani nie można zawsze wygrywać własnie teraz należy drużyne wspierać. A tu jakieś transparenty nie przychodźmy na stadion puknijcie się w główki TO JEST SPORT wygrywa lepszy dzisiaj Rzeszów triumfuje a 2 miesiące temu to my wyjeżdżaliśmy od nich z 2 punktami... Przemyślcie co piszecie najpierw a nie jakieśpierdoły o meczu sprzedanym ile wy macie lat 12 że takie bzdury wypisujecie ...

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#446 Postautor: mcprzemek » 11 lipca 2004, o 22:26

Pierwszy raz w życiu widziałem żeby tor przygotowywany ewidentnie pod gości. Może my też powinniśmy brać Kaczmarka czy jakiegoś innego ........ na mecze wyjazdowe to wtedy tor będzie zawsze "pod naszych".

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#447 Postautor: mikas » 11 lipca 2004, o 22:27

Korzeń w tym sezonie o awansie możemy zapomnieć, utrzymanie w lidze mamy to powiedz mi z jakiej racji Ci którzy olewają kibiców i klub maja jeszcze teraz zarabiać pieniądze za zdobywane punkty?? Dodam że punkty które nie będa miały juz dla nas żadnej wartości!!!!!
MOTOR LUBLIN
Obrazek

darkman

#448 Postautor: darkman » 11 lipca 2004, o 22:29

Nuki pisze:Mecz był kupiony bez dwóch zdań. Rozumiem można przegrać to tylko sport ale trzeba to robic z honorem. To co pokazal Śledz z Frankowem to moze pozostawie bez komentarza
<<<Tż Spima Judasze>>> SZANUJ KIBCA

JESLI TEN MECZ BYŁ SPRZEDANY/KUPIONY TO TERAZ KRÓTKA HISTORIA PSEUDOSPRZEDANYCH/KUPIONYCH MECZÓW STALI!!!!!!!!!!!

1 STAL - SIPMA 44-45
Niby sprrzedali- Rajkowski - nie dojechał do mety , co dałoby remis
T.Rempała - jeden z liderów robi 3 punkty przegrywając najwazniejszy 14 bieg
2 GTZ - STAL 45-45
Niby kupili - GTZ Grudziadz nie bierze obcokrajowca , a dodatkowo przegrywa 15 bieg 1-5 , walac w tasme , a nastepnie puszczajac gjeddego i rempale

3 INTAR - STAL 52-38
Dla odmiany sprzedali - Baran - tak tak ten sam - robi w 6 biegach 2 punkty - w dodatku prowadzÄ…c 10- 2 , wyjezdza z Gjeddem na Tajcherta i Pietrzyka i przegrywa 1-5 , nastepnie prowadzac na 5-1 symuluje defekt na ost okrazeniu i puszcza Klingberga, co konczy sie 3-3 i dobija Stal

4. STAL - TZ LUBLIN 40-47
Znow sprzedali - najlepszy polski zawodnik 1 ligi- kuciapa zdobywa 5 punktów , Winiarz jadac sam z Piszczem nie dowozi 2 punktów z powodu fingowanego defektu , to samo Brhel na 2 miejscu

5 STAL - STAL GORZOW
Dla równowagi kupili - bedacy w zyciowce Paluch zdobywa 7 punktów , Chomski niby myli sie w 10 biegu i puszcza Brzozowskiego zamiast Rajkowskiego , nie schodzacy ponizej 10 pkt w Rzeszowie Flis zdobywa 4 pkt , a zeby sie dobic , w 12 biegu nie wyjezdza Rajkowski (fingowane 2 min)

ITD ITD ITD

Prosze wybaczyc ironie - ALE PRZECIEZ TO JEST TYLKO SPORT!!!
W Rzeszowie brakuje na naprawe głosnika na pierwszym łuku , nie ma zegara w parku maszyn , nie ma na porzadna kurtke dla trenera i kierownika , a wy piszecie o kupowaniu meczu???

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#449 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 22:29

sztandar pisze:Heh ludzie jak czytam wasze opinie to troszq mnie przeraża. A może przeanalizujecie sytuacje Marma wygrała 6 ostatnich meczów z 7 które jeździła są w formie wreszcie w pełnym składzie po prostu byli lepsi od nas dzisiaj i tyle i nie ma co płakać i odwracaćsięod drużyny tak robiąpseudo fani nie można zawsze wygrywać własnie teraz należy drużyne wspierać. A tu jakieś transparenty nie przychodźmy na stadion puknijcie się w główki TO JEST SPORT wygrywa lepszy dzisiaj Rzeszów triumfuje a 2 miesiące temu to my wyjeżdżaliśmy od nich z 2 punktami... Przemyślcie co piszecie najpierw a nie jakieśpierdoły o meczu sprzedanym ile wy macie lat 12 że takie bzdury wypisujecie ...

Kibic sie znalazl ...... bylem na meczach ktore konczyly sie pogromem naszego zespolu ale nigdy nie bylem tak rozgoryczony jak dzisiaj. Przebolalem jak przegralismy w Warszawie,Krosnie jak przegralismy u siebie z Tarnowem kilka let temu i w poprzednim sezonie. Ale nigdy nie czulem sie tak beznadziejnie jak dzis, chyba pierwszy raz w zyciu odkad jestem kibicem odechciewa mi sie zuzla i tego calego kibicowania.

Geest
Senior

#450 Postautor: Geest » 11 lipca 2004, o 22:31

Gelo pisze:
a niech ktos mi powie dlaczego frankow i sledz nie mieliby sie juz pozzegnac z druzyna? udupili nam dwa kolejne mecze, nie mamy juz zbytnio o co walczyc,

Święta racja - przez tę dwójkę jezdzimy w playoffach o pietruchę. Ja myśle jednak, że wiele wpisów jest zbyt agresywnych, pod presją chwili. Potrzeba kilku dni na ochłonięcie.

masz racje, choc terazz i tak juz zdazylo sie troche ochlonac. pod wplywem chwili zachowywali sie kibice na stadionie, ktorzy koniecznie chcieli pokazac swe rozgorzyczenie. niestety niektorzy chcieli za bardzo i za malo przy tym mysleli, a w konsekwencji oberwalo sie Jarkowi. niestety ja rowniez przylaczylem sie pod wplywem chwili do tej grupy, cokolwiek byleby to z siebie wykrzyczec. niestety mozna komuc w ten sposob wyrzadzic naprawde duza krzywde. jest mi po prostu wstyd...