Do adminów
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Re: Do adminów
Czy orientuję się ktoś czym spowodowane jest pojawienie się tych "kwadracików" zamiast normalnych liter w napisanych postach
Pojawiają się coraz częściej, a post wymaga kilkakrotnego edytowania
Na początku myślałem, że dzieje się tak tylko po użyciu opcji "Podgląd" przed wysłaniem posta , ale teraz dzieje się tak nawet bez użycia "Podglądu"...

-
Speedway Fan
- Senior
musisz nauczyc sie pisac bez polskich liter to nie beda sie pojawiac 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway Fan
- Senior
to pogon adminow zeby to naprawili 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Kolega o nicku "zgieraak" zajerestrował sie na forum i juz tydzien czeka na potwierdzenie jak by ktorys z adminow moglby go potwierdzic to i ja i on bedziemy wdzieczni 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dostalem maila:
Witam.
Chciałem zarejestrować się na forum zuzel.info, jednak mail aktywacyjny na moje konto na gmailu nie dochodzi.
Pozdrawiam
Piotr Zamecki
Prosze Adminow o aktywowanie konta mojemu znajomemu, nick: Richardson. Z góry dziękuje.
Naczelny obrońca Karola Barana.
aktywowany
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Kolejny mail
Witam.
Pisze na Panski adres, bowiem adres administratora jest najwyraxniej nieaktywny/nieaktualny. Dwa dni temu chialam sie zarejestrowac na zuzel.info. Po wyslaniu formularza zgloszeniowego ukazala sie automatycznie wygenerowana wiadomosc, ze wkrotce otrzymam wiadomosc o aktywacji konta. Do dzis nic takiego nie nastapilo, a wiem, ze procedura w takich przypadkach trwa najwyzej do kilku godzin, najczesciej do kilku minut. Wobec tego napisalam maila do administratora, jednak moj mail zostal odeslany, bo na podany adres : shack @ net-land. pl nie mozna nic wyslac. Nietesty nie mam pojecia, do kogo jeszcze moge sie zwrocic. Przypuszczam, ze nie tylko ja napotkalam na podobny problem. Chcialbym moc sie zarejestrowac i bede wdzieczna, jesli zostanie mi to umozliwione. Pozdrawiam.
może nie wrzucaj tu nazwisk ludzi ???
każdy kto jest zdolny do wybrania sobie "normalnego" nicka i przejscia procesu rejestracji jest aktywowany najdalej po paru dniach. Bez potwierdzenia na maila. Ten kto nie potrafi wybrac sobie normalnego nicka i wpisuje np. M4łGo$ia jest od razu kasowany.
każdy kto jest zdolny do wybrania sobie "normalnego" nicka i przejscia procesu rejestracji jest aktywowany najdalej po paru dniach. Bez potwierdzenia na maila. Ten kto nie potrafi wybrac sobie normalnego nicka i wpisuje np. M4łGo$ia jest od razu kasowany.
Koper pisze:Kolejny mailWitam.
Pisze na Panski adres, bowiem adres administratora jest najwyraxniej nieaktywny/nieaktualny. Dwa dni temu chialam sie zarejestrowac na zuzel.info. Po wyslaniu formularza zgloszeniowego ukazala sie automatycznie wygenerowana wiadomosc, ze wkrotce otrzymam wiadomosc o aktywacji konta. Do dzis nic takiego nie nastapilo, a wiem, ze procedura w takich przypadkach trwa najwyzej do kilku godzin, najczesciej do kilku minut. Wobec tego napisalam maila do administratora, jednak moj mail zostal odeslany, bo na podany adres : shack @ net-land. pl nie mozna nic wyslac. Nietesty nie mam pojecia, do kogo jeszcze moge sie zwrocic. Przypuszczam, ze nie tylko ja napotkalam na podobny problem. Chcialbym moc sie zarejestrowac i bede wdzieczna, jesli zostanie mi to umozliwione. Pozdrawiam.
Albo mi sie wydaje, albo ktos nie jest pewny swojej plci...
Nie wiem, nie znam sie ale taki problem kibica z Lodzi:
zaczne tak juz jestem na waszym forum ale jest problem loguje sie i mam pusta strone;/ nie mam zadnego tematu do ktorego moge wejsc
-
Smirnek_
- Senior
Kolega już z 10x próbował zaaktywować konto, ale oczywiście bezskutecznie. Mógłby ktoś łaskawy zaaktywować konto? Nick: Cari
- tezetomaniak
- Trener
- tezetomaniak
- Trener
-
speedway95
Ej co mi się dzieje z kontami ;/
Najpierw miałam madziqx3lbn potem madzialena i do 2 po jakimś czasie nie mogłam się zalogowac bo login nie wchodził;/ ???????????
Najpierw miałam madziqx3lbn potem madzialena i do 2 po jakimś czasie nie mogłam się zalogowac bo login nie wchodził;/ ???????????
moze ktos ma dosyc Twoich nic nie wnoszacych postow??
np. ja jak czytam Twoje posty to mnie cholera bierze... aby nabic 
Witam.
Zrobił się taki problem, że moje konto po prostu wyparowało. Nie mogłem się na nie zalogować, szukałem też swoich postów w tematach i po prostu nie ma, szukałem także w liście użytkowników i też nic.
Moje stare konto to: Ru$eK
Zrobił się taki problem, że moje konto po prostu wyparowało. Nie mogłem się na nie zalogować, szukałem też swoich postów w tematach i po prostu nie ma, szukałem także w liście użytkowników i też nic.
Moje stare konto to: Ru$eK
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Nie Ty jeden masz taki problem. Wyparowaly tez konta Gawrzyka i Stinga, wiec masz dobre towarzystwo
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Mail ktory trafił na moja skrzynkę:
Witam... Chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak ciężko jest się dostać na forum naszej lubelskiej drużyny żużlowej? Próbowałem 2 razy się zarejestrować, ale nie otrzymywałem akceptacji... Mógłbyś Mi powiedzieć czym jest to tak spowodowane? Czekam na odpowiedź... Cześć!
- niespokojny
- Trener
Ciezko zmienic godzine zeby sie wyswietlala poprawnie?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ciezko zmienic sobie godzine w profilu, zeby sie wyswietlala poprawnie? ;>