Krzysztof Pecyna naszym kołem ratynkowym

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

Krzysztof Pecyna naszym kołem ratynkowym

#1 Postautor: Lublin_Fan » 11 kwietnia 2005, o 09:33

Parę dni temu pojawiła sie informacja, że Pecyna dostał wolną rękę i obecnie szuka sobie klubu.
Uważam, że w zaistniałej sytuacji byłby dla nas wybawieniem.

Czy dzięki niemu mielibyśmy szanse na unikanie takich porażek???

Pozdr.

rob7
Senior

#2 Postautor: rob7 » 11 kwietnia 2005, o 09:36

Pecyna ma pożważną ofertę z Gorzowa tak więc nie realne

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#3 Postautor: Dobromir » 11 kwietnia 2005, o 09:45

ROBERT KESSLER ew MIREK KOWALIK bo inaczej bedzie dziadostwo

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#4 Postautor: grzesieck » 11 kwietnia 2005, o 09:46

rob7 pisze:Pecyna ma pożważną ofertę z Gorzowa tak więc nie realne

no to niech Siwek tez mu zlozy powazna oferte...
METHANOL ADVENTURE TEAM

rob7
Senior

#5 Postautor: rob7 » 11 kwietnia 2005, o 09:56

Gorzów ma budżet na poziomie 3-3,5 mln. zł nie przebije ich a oni bardzo potrzebują seniora

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#6 Postautor: kdsz » 11 kwietnia 2005, o 10:42

Tylko kogo On ma zastąpić w naszym składzie? Przecież Harry uważa Franka za "brylantowego technika", więc żal odstawić takiego asa od składu :lol:

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#7 Postautor: neir1 » 11 kwietnia 2005, o 10:45

nie chce bronic Franka ale napewno umie pojechac tylko ze jak zwykel maszyny nie umie przygotwac !!!!!!!! powinni mu zabierac po meczu motocykle oddawac do mechanikow i wydawac tylko na mecz ;)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Danio

#8 Postautor: Danio » 11 kwietnia 2005, o 10:53

nie chce bronic Franka ale napewno umie pojechac tylko ze jak zwykel maszyny nie umie przygotwac !!!!!!!! powinni mu zabierac po meczu motocykle oddawac do mechanikow i wydawac tylko na mecz

Więc co z niego za profesjonalista :?: Problem pewnie w tym że na takie rozwiązanie Franków na pewno nie zgodziłby się! Oby nie powtórzyła się sytuacja jak ze Śledziem w zeszłym sezonie :!: że jeszcze parę meczów i powie ze nie ma na wache aby przyjechać na mecz:D

Co do Pecyny to sądze ze to nasza jedna z ostanich desek ratunku albo M. Kowalik. i nie ma co się oglądać na Gorzów tylko przebijać trzeba oferty zabiegając o K. Pecynę! Skoro kasa została zaoszczędzona na kontraktach i nie kupienie nowego sprzętu naszym to niech wkońcu nasi działacze wyłoża ją teraz :D :D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#9 Postautor: Gelo » 11 kwietnia 2005, o 11:42

Widzę, ze dochodzicie powoli do wniosków, które formułuję od dawna. Twierdzenie "nazwiska na żużlu nie jeżdżą" jest tak samo idiotyczna jak "Franków - najlepszy technik" albo" Jensen - godny następca Karlssona". Otóż tak - nazwiska jeżdżą na żużlu. Kupując zawodnika z nazwiskiem, kupuje się gwarancję, że wie jak i gdzie przyszykować sprzęt, a nie patałacha, który szuka dwa lata odpowiedniej zębatki. Dlatego zawsze będę zwolennikiem sprowadzania klasowych, uznanych zawodników, bo oni zawsze są dobrze przygotowani sprzętowo, organizacyjnie i pod każdym innym względem. Mam dosyć wyczekiwania na cudowne przebudzenie Frankowa i Mordela.

Awatar użytkownika
siber84
Kontakt:

#10 Postautor: siber84 » 11 kwietnia 2005, o 17:24

Jedyne co trzeba zmienic to sprzęt.Kacper sie wczuje w speedway juz niedługo.Po co nam zmiany w skladzie jak i tak sie utrzymamy,a Pecyna w awansie nie pomoże.Montowac dobry team trzeba ale na przyszly sezon...Pozdro dla prawdziwych kibicow!!!! :twisted:
>>TÅ» MOTOR LUBLIN<<

Siwek Patataj

#11 Postautor: Siwek Patataj » 11 kwietnia 2005, o 17:50

Gelo pisze:Widzę, ze dochodzicie powoli do wniosków, które formułuję od dawna. Twierdzenie "nazwiska na żużlu nie jeżdżą" jest tak samo idiotyczna jak "Franków - najlepszy technik" albo" Jensen - godny następca Karlssona". Otóż tak - nazwiska jeżdżą na żużlu. Kupując zawodnika z nazwiskiem, kupuje się gwarancję, że wie jak i gdzie przyszykować sprzęt, a nie patałacha, który szuka dwa lata odpowiedniej zębatki. Dlatego zawsze będę zwolennikiem sprowadzania klasowych, uznanych zawodników, bo oni zawsze są dobrze przygotowani sprzętowo, organizacyjnie i pod każdym innym względem. Mam dosyć wyczekiwania na cudowne przebudzenie Frankowa i Mordela.

Gelu, ja też się zgadzam ze stwierdzeniem, że nazwiska na żużlu jeżdżą, ale... Pecyna i Franków to... ta sama skuteczność, albo zbliżona, niestety. Dla mnie zawsze byli to zawodnicy z bliźniaczymi karierami. Prawdą jest, że Franków rozmienił się na drobne, prawdą jest że technicznie Pecyna jest o niebo lepszy od Frankowa.

Patrząc na to co dzieje się w drużynie, Pecyna mógłby się sprawdzić, ale...niekoniecznie musiałby się sprawdzić. Jestem jednak (o ile to w ogóle jest możliwe) za wypróbowaniem Pecyny. Może wtedy z Frankowem w parze byliby w stanie przywozić choćby remisy.

ukłony
lucki73

Awatar użytkownika
papi
Trener

#12 Postautor: papi » 11 kwietnia 2005, o 22:01

ja jakos podobnie jak Lucki zawsze kojarzylem Pecyne i Frankowa, moze przez to ze w ostatnim sezonie Piły w e-lidze mocno sie wyrozniali wsrod seniorow, i tez wydaje mi sie ze jest on zawodnikiem podobnej klasy do Frankiego, dlatego jestem raczej za Kowalikiem albo Kesslerem, bo Osumek juz nam odpada niestety, pewnie bedzie jezdzil za Ułamka, bo Seba mial chyba 4 srednia i nie bedzie z/z, no ale z drugiej strony nawet przecietny senior spowoduje jakąś rywalizacje bo na razie jej nie widac, wiec jesli nikogo sie nie da to moze byc i Pecyna

Awatar użytkownika
Boss

#13 Postautor: Boss » 12 kwietnia 2005, o 09:25

Mi sie wydaje ze jakby dale sie sprzet Mordelowi to byloby dobrze. Kurierze Studziński powiedzial ze do Krosna pojedzie Mordel wiec moze jakis nowy zakup sie szykuje dla Mordela. :)
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Mariuszo

#14 Postautor: Mariuszo » 12 kwietnia 2005, o 09:51

Ja też twierdze ze jakby dać Mordelowi dobry sprzęt to przynajmniej na naszym torze robil by 8-10pkt. Zawsze to wiecej niż Franków :D i mam nadzieje ze wlasnie w piatek Juruś pojedzie za niego !!!!

go!
Trener

#15 Postautor: go! » 12 kwietnia 2005, o 10:41

Danio pisze:[ Skoro kasa została zaoszczędzona na kontraktach i nie kupienie nowego sprzętu naszym to niech wkońcu nasi działacze wyłoża ją teraz :D :D

Jaka kase....? Danio...
Zejdź na ziemię. W kasie klubu wicher hula jak po stodole na przednówku.
To się ledwo kupy trzyma, a może głównie kupy...

Gość

#16 Postautor: Gość » 12 kwietnia 2005, o 15:43

To ja mam pytanie: gdzie jest ta kasa od sponsorow ?? jak sie wejdzie w dzial sponsorzy to jest ich cala strona ale jakos tego nie widac po nasym klubie !! Doszedl drugi strategiczny sponsor Perła takze kasa jest tylko nie wydawana w nazwiska a dla zarządu !! Nigdy w to nie wierzylem i nie uwierze ze zarzad w Lublinie siedzi za darmo. w dzisiejszych czasch nie ma nic za darmo !! Zarzad trzepie kase na klubie a potem nie ma kasy na nazwiska i sprzet !!

Shack
Administrator

#17 Postautor: Shack » 12 kwietnia 2005, o 20:57

tz fan pisze:To ja mam pytanie: gdzie jest ta kasa od sponsorow ?? jak sie wejdzie w dzial sponsorzy to jest ich cala strona ale jakos tego nie widac po nasym klubie !! Doszedl drugi strategiczny sponsor Perła takze kasa jest tylko nie wydawana w nazwiska a dla zarządu !! Nigdy w to nie wierzylem i nie uwierze ze zarzad w Lublinie siedzi za darmo. w dzisiejszych czasch nie ma nic za darmo !! Zarzad trzepie kase na klubie a potem nie ma kasy na nazwiska i sprzet !!

naszczescie slużba zdrowia jest za darmo

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#18 Postautor: boxing » 12 kwietnia 2005, o 21:10

Poza tematem ale Shacku niestety zartujesz z ta darmowa sluzba zdrowia. Po pierwsze placisz na nia skladke ktora zreszta wzrosla jakis czas temu. Po drugie jak pojdziesz w polowie roku wyleczyc zeba to jeszcze zaplacisz bo zakontraktowany limit jest juz w styczniu wyczerpany.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Czarek
Trener

#19 Postautor: Czarek » 12 kwietnia 2005, o 21:55

Shack pisze:
tz fan pisze:

naszczescie slużba zdrowia jest za darmo

Dobre! A składki, a dopłaty z budżetu (czyli znowu od nas), a dopłaty do zabiegów, pobytu w szpitalu + coroczny podatek w postaci Wielkiej Orkiestry czegoś tam? Wychodzi drożej niż u prywatnego lekarza.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Shack
Administrator

#20 Postautor: Shack » 12 kwietnia 2005, o 22:48

O masz. Wiedzialem ze sie czepicie :) Moze akurat jego beda leczyc za darmo ;)

Gość

#21 Postautor: Gość » 13 kwietnia 2005, o 09:52

i juz zaczna sie klotnia, ale oki, ja mam to w d... ja wiem swoje, wy wiecie swoje, kazdy ma prawo do opini i nie mozna tego nikomu zabronic :) tylko jeszcze raz spytam ?? gdzie jest kasa od sponsorow ?? rozplynela sie?? a moze pan siwek kupil sobie nowego merola ??

Dudi
Junior

#23 Postautor: Dudi » 13 kwietnia 2005, o 10:26

Z przykrością , trochę się zgadzam z Gawrzykiem. Nie powinno nas obchodzić czym jeździ Dyro, skąd go stać na "pięciomarkowe cygara". Mam tylko zal, ze np. taki Mordel został wydymany. Czy w tym przypadku jest wszystko ok? Nie należę do jego fanklubu ale tak nie można. Obawiam się, ze stać go jeszcze na niezłe punktowanie i wejście do składu.Niestety na motocyklu po Andrzeju Mazurze nie można na treningu przegonić Franka...

go!
Trener

#24 Postautor: go! » 13 kwietnia 2005, o 10:33

Dudi pisze:Niestety na motocyklu po Andrzeju Mazurze nie można na treningu przegonić Franka...

NAWET ... Franka... :wink:

portek

#25 Postautor: portek » 13 kwietnia 2005, o 15:50

mam małe pytanie. gdzie ostatnio jeździł Kowalik?