Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
lukaszek_1983

#851 Postautor: lukaszek_1983 » 11 kwietnia 2007, o 21:49

Speedway pisze:Przejrzałem program i nie widzę nigdzie mgazynu. Jeśli faktycznie jest i ktoś znalazł prosiłbym o podanie godziny

Edusat i TMT na tych programach w czwartki we wtorki i soboty I i II liga....tyle wiem co mi kumpel powiedział jutro wiecej szczegółów.....pozdrawiam :P:P

Michael

#853 Postautor: Michael » 12 kwietnia 2007, o 07:23

E tam .. co prawda zuzel jest niszowy ale nie az tak...
Gdyby cale zarzadzanie tym sportem bylo sensowne i promocyjne zapewne mialbys inne zdanie na ten temat.

pozdro

harry
Trener

#854 Postautor: harry » 12 kwietnia 2007, o 08:55

Tutaj zazębiają się dwie sprawy.
1. Ile ludzi oglada.
2. Ile ludzi uprawia.
I wbrew pozorom są to dwie różne rzeczy.

Czy skoki narciarskie to jest sport niszowy czy nie???

Uprawia go garstka, nawet biorąc pod uwagę żużel, a oglądalność jedna z największych, a emocji tak naprawdę jak na rybach - przez dwie godziny Małysz skoczy dwa razy albo i nie jak powieje. To czasami jak zarzucę wędkę to mam więcej brań w tym czasie.
A jednak miliony oglÄ…dajÄ….
A frekwencja na żużlu, na I kolejce była taka, ze wszystkie piłki nożne, siatkówki i koszykówki mogą się schować i tylko zazdrościć.
Do tej pory w kręgosłupie mi strzyka po 4-godzinnym posiedzeniu na zimnie w Toruniu ( 4 rząd od dołu na 1,5 godziny przed meczem!!!)
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Smirnek_
Senior

#855 Postautor: Smirnek_ » 12 kwietnia 2007, o 09:09

No i właśnie. Jeśli przykładowo taki Gollob by rokrocznie wygrywał IMŚ i byłoby to dobrze rozreklamowane to popularność żużla na pewno by skoczyła do góry.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener