Stadion
Re: Stadion
Coś musi być na rzeczy, bo gdzie ucha nie przystawić to tylko o tym gadają. Rzeszów-Leszno przy świetle? Super. Oby udało się dograć mecz i dostać zgodę na jak największą liczbę kibiców.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
ale jak wcisnąć kibiców Leszna i Rzeszowa w mały sektor gości? 
dumbli pisze:Są dobrze poinformowani. Mój kumpel z mosiru mówi że są bardzo duże szanse na mecz Józefów z Unią Leszno.
Mój kumpel z Mosiru też tak mówił jakieś dwa dni temu..
Od razu pomyślałem, że nasz stadion nie spełnia wymogów Ekstraligi, ale konkretów nie mogłem się dopytać, bo kolega jest całkowicie nie żużlowy
Ale byłoby to ciekawe. Taki mecz chcieliby zobaczyć kibice z Józefowa, Leszna i Lublina. Razem pewnie z 15-20 tyś. a miejsc na stadionie 4000
Poniosła mnie fantazja
To przez to oświetlenie, na chwilę oderwałem się od rzeczywistości patrząc na ten stadion 
No bez jaj, "na Nielsena" przychodziło 45 tysięcy, to na Crumpa 15 by nie przyszło? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
Hampel vs Crump na naszym torze przy sztucznym oswietleniu... i moze jakis rekordzik toru..

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ciekawe czy karnety by obowiązywały