TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

#76 Postautor: Czarek » 8 czerwca 2004, o 15:47

"ze kraty przeszkadzaja i ze betonowe siedziska to sie zgodze"
ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#77 Postautor: Ar2rB » 8 czerwca 2004, o 15:50

ggumiss pisze:Osobiscie uważam że flagi mogły by wisiec na góże sektorów tylko klub musiał by sie postarac o jakeś maszty lub sztalugi i nie bylo by wtedy problemu z zasłanianiem widoku a i flagi mogły by byc wieksze

Mnie tam flagi nie przeszkadzają (chociaż na pewno nie pomagają w ogladaniu meczu). Jednak wiele razy słyszałem już bardzo niecenzuralne słowka na temat tych flag... Nie wszyscy przychodzą na mecz by drzeć się, głośno kibicować, skakać po ławkach itd. Dla niektórych mecz jest czystym relaksem i chodzą na zużel bo lubią (np. ja).
A jest rozwiazanie tego problemu. Wszystkei flagi wieszać tam gdzie siada fanklub, jedna przy drugiej (co prawda nie bedzie widać 3/4 prostej, ale przynajmneij nie bedzie przeszkadzac ludziom).

Awatar użytkownika
ggumiss

#78 Postautor: ggumiss » 8 czerwca 2004, o 16:04

Ja tez przychodze bo lubie i lubie przy tym cos widziec.
moja propozycja dotyczyla korony stadionu i umieszczenia tam jakis masztów lub stalug ale to tylko pobożne życzenia wiec i tak flagi beda wisiec na kratach i pozostaje tylko przychodzenie wczesniej i zajmowanie lepszych miejsc

Geest
Senior