"ze kraty przeszkadzaja i ze betonowe siedziska to sie zgodze"
ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami
TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42
ggumiss pisze:Osobiscie uważam że flagi mogły by wisiec na góże sektorów tylko klub musiał by sie postarac o jakeś maszty lub sztalugi i nie bylo by wtedy problemu z zasłanianiem widoku a i flagi mogły by byc wieksze
Mnie tam flagi nie przeszkadzają (chociaż na pewno nie pomagają w ogladaniu meczu). Jednak wiele razy słyszałem już bardzo niecenzuralne słowka na temat tych flag... Nie wszyscy przychodzą na mecz by drzeć się, głośno kibicować, skakać po ławkach itd. Dla niektórych mecz jest czystym relaksem i chodzą na zużel bo lubią (np. ja).
A jest rozwiazanie tego problemu. Wszystkei flagi wieszać tam gdzie siada fanklub, jedna przy drugiej (co prawda nie bedzie widać 3/4 prostej, ale przynajmneij nie bedzie przeszkadzac ludziom).
Witam kolegów z Lublina, mysle ze mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, szkoa ze nie moge pojechac na mecz i pojsc z wami napiwko ale troche za daleka jest odleglosc miedzy naszymi miastami. Typuje lekkie zwyciestwo gospodarzy
zapraszam na Oficjalne Forum Stali Gorzów
Nie lekkie zwycięstwo lecz będą baty!!:POsvald pisze:Witam kolegów z Lublina, mysle ze mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, szkoa ze nie moge pojechac na mecz i pojsc z wami napiwko ale troche za daleka jest odleglosc miedzy naszymi miastami. Typuje lekkie zwyciestwo gospodarzy
Geest pisze:Czarek pisze:ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami
wiem mistrzu ze pod wzgledem logicznego mistrzenia daleko mi do Ciebie, wiec co proponujesz?
Ja proponuję jedną rzecz - rozpocząc akcję kibiców na rzecz zdjęcia krat ze stadionu. Na meczu większość kibiców podpisze się pod takim wnioskiem do władz.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Geest pisze:Czarek pisze:ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami
wiem mistrzu ze pod wzgledem logicznego mistrzenia daleko mi do Ciebie, wiec co proponujesz?
Ja proponuję jedną rzecz - rozpocząc akcję kibiców na rzecz zdjęcia krat ze stadionu. Na meczu większość kibiców podpisze się pod takim wnioskiem do władz.
moze to troche nie na temat ale musze to napisac:
ciekawy jestem jakby to wygladalo w przypadku kibicow Motoru
...ale to tak poza tematem... niewazne...