Motor Lublin w sezonie 2018

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DrPaiHiWo
Senior

Re: Motor Lublin w sezonie 2018

#301 Postautor: DrPaiHiWo » 13 października 2017, o 13:53

Ge(L)o pisze:Uff, jak dobrze, że był Karol i ochrona.

Dobrze dla Rzeszowa :cool:
Ostatnio zmieniony 13 października 2017, o 13:54 przez DrPaiHiWo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#302 Postautor: Hayden » 13 października 2017, o 13:54

Nie rozumiem czemu tyle osób jest przeciwnych Karolowi Baranowi. Ja wiem, że w porównaniu z Kościuchem, Jędrzejakiem, Okoniem czy jakby to niektórzy nawet chcieli Zengotą i Woźniakiem :lol: wygląda trochę blado, natomiast jak to śpiewali Stonesi "You can't always get what you want". Poza tym Jędrzejak może zostać we Wrocławiu a Okoń w Grudziądzu wobec czego możemy w zasadzie wybierać między Karolem a Kościuchem, po którego swoją drogą i tak zgłasza się Eliga.

Poza tym, tak jak już to wcześniej ktoś wspomniał, Karol zaraz obok Jelenia i Miesiąca jest najbardziej 'lubelskim' zawodnikiem dostępnym na rynku. Jeździł u nas 5 lat i tak na dobrą sprawę oprócz słynnego wożenia Pawlickich :-P nie przypominam sobie jakichś innych spektakularnych wtop z jego strony.
Motor mocny

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#303 Postautor: _piotrusss » 13 października 2017, o 14:03

Karol wykazywał się czasami brakiem profesjonalizmu, ale nie oszukujmy się... nasze kluby w których aktualnie jeździł również. Myślę że jak najbardziej warto z nim podpisać kontrakt. Będzie miał pieniądze na czas i spokojną głowę. Nie musi mieć przecież gwarancji startów, może walczyć o skład.
Uważam że Lublin jest skazany na Karola a Karol na Lublin :D poza kilkoma osobami idę o zakład, że jego nazwisko ponownie zostanie najgłośniej wykrzyczane przez kibiców na prezentacji.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#304 Postautor: Apocalips » 13 października 2017, o 14:07

Dokładnie, ja np. bym się ucieszył z Karola w Motorze :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#305 Postautor: Gelo » 13 października 2017, o 14:09

Ja to wspominałem :) Karol to jeden z największych talentów w polskim żużlu. Talent odwrotnie proporcjonalny do osiągnięć. Coś jak Jurek Mordel. Obaj jakoś niezbyt dobrze pokierowali swoimi karierami chociaż z różnych powodów. Co do naszego składu to odejście Woźniaka z Wrocka komplikuje nam trochę Ogóra i Lebiedevsa. Czekam aż padnie nazwisko Ułamek :) A tego bym nie zniósł :)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#306 Postautor: grzesieck » 13 października 2017, o 14:20

mmm Ulamek, do tego Balinski, Hancock, Holta, Walasek i mozna na rok zapomniec o zuzlu :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

bartollo
Senior

#307 Postautor: bartollo » 13 października 2017, o 14:28

Ja Karola Barana lubie i jezeli przychodzi pod numer 2/10 albo 4/12 to tylko sie cieszyc. Kibice go lubia, on zna Lublin, waleczny i w dodatku to typ cwaniaka torowego. Natomiast jezeli ma to byc wzmocnienie pozycji 1/9 albo 5/13 to juz takiego entuzjazmu nie ma. Z drugiej strony jezeli bedzie walka o sklad Jelenia, Barana, Miesiaca i Lamberta to mozliwe sa zgrzyty w zespole.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#308 Postautor: Perez » 13 października 2017, o 14:41

bartollo pisze:Ja Karola Barana lubie i jezeli przychodzi pod numer 2/10 albo 4/12 to tylko sie cieszyc. Kibice go lubia, on zna Lublin, waleczny i w dodatku to typ cwaniaka torowego. Natomiast jezeli ma to byc wzmocnienie pozycji 1/9 albo 5/13 to juz takiego entuzjazmu nie ma. Z drugiej strony jezeli bedzie walka o sklad Jelenia, Barana, Miesiaca i Lamberta to mozliwe sa zgrzyty w zespole.

Potrafi nie jednego wpuścić w taśmę. :cool:
Może reaktywujmy Watta :shock: albo jak Mrozek Crumpa spróbujmy. :lol:
Za Karolem przemawia fakt ze potrafi spod tasmy wyjsc a jak nie to i powalczyć na trasie, moze nie az tak zacięcie jak Miesiąc lecz też dosyć widowiskowo :)