Åšledz i MOrdel zawieszeni na 3 miesiÄ…ce...

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#51 Postautor: Shack » 10 sierpnia 2004, o 11:23

oficjalna strona Darka: http://www.dariuszsledz.com nie podaje zadnych konkretnych informacji tylko :

Wysoka porażka w Gdańsku.
W zakończonym przed momentem meczu, żużlowcy TŻ Sipma Lublin ulegli na wyjeździe Wybrzeżu Gdańsk 29:60. Lubelski zespół wystartował w mocno osłabionym składzie.
Niestety na mecz nie stawił się Dariusz Śledź.
Prawie pewne jest, że ta nieobecność pociągnie za sobą bardzo niemiłe konsekwencje dla Darka.
Dodał: Michał Kwiatkowski dnia 08.08.2004, 20:23

Darek Śledź zawieszony
Zarząd TŻ Sipma Lublin, informuje iż z powodu nieusprawiedliwionej nieobecności Dariusza Śledzia oraz Jerzego Mordela na meczu w Gdańsku, wobec w/w zawodników wyciągnięte zostały następujące konsekewncje:
Dariusz Åšledź – zawieszenie na okres 3 miesiÄ™cy oraz kara finansowa 5 tyÅ›. zÅ‚
Jerzy Mordel – zawieszenie na okres 3 miesiÄ™cy oraz kara finansowa 3 tyÅ›. zÅ‚

Żródło informacji- http://www.tzlublin.com Dodał: Karolina Marczyńska
dnia 09.08.2004, 17:04

dziwne, wynika z tego, że sam zawodnik albo nie chce się odnieść do tej sytuacji, albo nie ma (nie było) z nim zadnego kontaktu.

ciekawe rzeczy mozna znaleźć w komentarz:

Ja znam powód absencji Darka.I uważam że wszystkie oskarżenia pod jego adresem są niesłuszne!!.Ludzie załóżcie okulary!!Sipma to papierkowy sponsor.Budżet TZ to 1,5 mln. zł.Obliczcie wpływy z biletów ile kibice my dajemy.A podobno TZ ma ponad 80 sponsorów-pewnie takich co na opnę rzucą.W klubie konkretna kasę bierze Peter ale on zasługuje, Zarząd dla siebie i Stachyra nieżle wyciąga- tylko za co? gdzie młodzież nasza?Reszte co zostaje to dla reszty jakies złotówki.Nas nie stac na e-lige!Brak kasy i profesjonalizmu w zarządzaniu.Darek dzwonił do Siwka przed meczem że nie ma za co pojechać do Gdańska!A Siwek odp jemu że gówno to jego obchodzi a Stachyra nie znał tematu.Czy to trener który nie interesuje się zawodnikami?Ja wiem że profesjonalista nie powinien w ten sposób postępować dlatego winię tutaj i Zarząd TZ i Darka!PS.Informacje mam sprawdzone od kolegi co działa w klubie
Dany 10.08.2004, 09:09

to Cie kolega wpuścił w maliny. Zadłużenie wobec Darka Śledzia to mniej niż 5% tego co zarobił przez cały rok. Dal przykładu w Gdańsku maja nie płacone od czerwca... as 10.08.2004, 10:56

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#52 Postautor: Lublin_Fan » 10 sierpnia 2004, o 11:29

Oj Bimmer a czego tutaj nie rozumieć? Sledź poinformował, że może go nie być w Gdańsku. Ale nie poinformował wyraźnie - na 100% , że do Gdańska nie jedzie i z jakiego powodu. Dlatego zapobiegawczo wzięto Bałabucha, na wypadek jakby Śledź się nie stawił w Gdańsku. Przecież nie można zestawiać składu na samych przypuszczeniach. Pomyśl logicznie. Gdyby klub dostał jasną i klarowną informacje od Śledzia (że go nie będzie) to by awizowano inny skład np taki:

1. Piszcz (zz)
2. Franków
3. Bałabuch
4. trumiński
5. Knapp
6. Wrona
7. Jeleniewski.
Czyli taki skład jaki faktycznie w Gdańsku jeździł. I przed meczem byłby luzik a nie nerwy.

O to się sprawa rozbija, że Śledź zapomniał poinformować o swojej 100% nieobecności w Gdańsku. Dlatego "został zawieszony do końca rundy. I do końca TŻ-u". :)

Btw to były również obawy o to, czy Franków sie zjawi. Ale widać, że postąpił ok i moje kategoryczne skreślenie go ze składu na następny sezon przestaje był takie oczywiste. Poczekamy do końca sezonu i zobaczymy jak sie mariusz zachowa.

Pozdr.

Szary Lis

#53 Postautor: Szary Lis » 10 sierpnia 2004, o 11:33

współczuję Wam Kibicom iz w składzie Macie takich "zawodników " jak Śledź i Mordel....chcieli sprzedać to sprzedali.... Sledź jak wiadomo juz od paru meczy dawał dupy nie mówiąc o mordelu.....ehhh przykre to.......Pozdrawiam z Pięknego miasta Rzeszowa....jak sądzicie ma szanse na baraże Stal ??
Pozdrawiam....
Hlib Zawsze i Wszędzie ****** Będzie :))
CZY JEST DOBRZE CZY ŹLE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM JEST STAL I NA DOBRE I NA ZŁE:))
mOJE GG 1823519

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#55 Postautor: Kaka » 10 sierpnia 2004, o 13:09

Bardzo dobrze ze zawiesili Sledzia i Mordela, a kary finansowe powinny byc znacznie wyzsze, takim zawodnikom dziekujemy za ich anty-druzynowa postawe. Wreszcie przestanie jechac Sledziem nad Bystrzyca.

Awatar użytkownika
dustin

#56 Postautor: dustin » 10 sierpnia 2004, o 13:39

A może ty, Bimmer, wczuj się w sytuacje działaczy. W czwartek przed meczem, w rozmowie z darkiem, zaczyna on coś mykać, że może go nie być w Gdańsku, może nie dojechać itd. Początkowo nikt nie bierze tego na poważnie, ale wzięcie Bałabucha nic nie kosztuje, a może akurat śledź nie żartował. Biorą Szymka i jadą do Gdańska. Na miejscu odbierają bezczelnego sms-a, w którym śledź mówi, że właśnie wyszedł z wody i na meczu go nie będzie. I co ty na to? Co w takiej sytuacji robisz? Co sobie myslisz :?:
So wash your face away with dirt,
It don't feel good until it hurts.
So take this world and shake it,
Come squeeze and suck the day,
Come carpe diem, baby!

Karolina M.

#57 Postautor: Karolina M. » 10 sierpnia 2004, o 14:12

"oficjalna strona Darka: http://www.dariuszsledz.com nie podaje zadnych konkretnych informacji tylko : "

"dziwne, wynika z tego, że sam zawodnik albo nie chce się odnieść do tej sytuacji, albo nie ma (nie było) z nim zadnego kontaktu. "

Zapewniam, ze narazie nie wiemy więcej o poczynaniach Darka niż wy. Nie z mojej winy nic na ten temat nie piszemy na Jego oficjalnej stronie. Ciągle czekam na usprawiedliwienie Darka, ale zapewne nie przekaże żadnych nowych, ciekawych infrormacji.
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2004, o 18:25 przez Karolina M., łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener