Oprawa spotkań (baraże)
Co do oprawy najbliższego meczu mam nadzieje że, będzie się dużo działo, że będzie to nie zapomniany mecz. Ludzi ponad 10 tyś a większość ubrana na żółto, wszyscy stoją i dopingują. Może troszkę nierealne ale kto wie
. Z meczu na mecz coraz lepiej to wyglÄ…da i oby tak dalej.
Tż z Lublina najlepsza Polska drużyna!!!!!!!!
Oli pisze:Co do oprawy najbliższego meczu mam nadzieje że, będzie się dużo działo, że będzie to nie zapomniany mecz. Ludzi ponad 10 tyś a większość ubrana na żółto, wszyscy stoją i dopingują. Może troszkę nierealne ale kto wie. Z meczu na mecz coraz lepiej to wygląda i oby tak dalej.
tylko szkoda ze jak sie juz ludzkosc rozkreca i zaczyna to coraz lepiej wygladac i wychodzi doping i wogole wiadomo o co chodzi... szkoda ze konczy sie teraz sezon... jeden mecz i koniec... mam nadzieje ze przez te 6 miesiecy ludzie nie zapomnal jak swietnie mozna sie bawic na meczach zuzlowych i doping jak na Stali bedzie juz zawsze (a moze i lepszy!) bo szczerze mowiac znow "uczyc" kibicow dopingu przez pol sezonu to bez sensu...
Pozdrawiam!
Bimmer ma rację, jeśli w kazdym sektorze znajdzie się kilka osób które zaczną doping, to reszta napewno się do niego przyłączy, tak jak to miało miejsce na meczu z Rzeszowem. Najgorzej jest się większości przełamać, ale gdy widzą,że inni dopingują to natychmiast sie przyłaczają. Taka juz natura człowieka ze robi to co tłum
Wystarczy spojrzeć na mecze wyjazdowe, gdy wszyscy są w jednym sektorze to ten cały sektor dopinguje, bo wstyd tego nie robić gdy wszyscy spiewają. Dlatego zwykle na wyjazdach doping jest lepszy niż w domu. Ale coś przeczuwam, ze już będzie na Zygmuntowskich zawsze tak jak z Rzeszowem, mam przynajmniej taka nadzieję, bo kibice pokazali 19.09.,że potencjał mają tak duży jak zawodnicy Marmy 
- jachu_falubaz
jachu_falubaz pisze:Mam nadzieje, że nie dacie ciała z oprawą i pokażecie coś ciekawego. Ale jedno jest pewne i...sprawa jest krótka unia to k..wa i prostytutka
Ale ty jestes durny....
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
A moze warto by bylo rozkminic jakas flage z Kurmanskim i powiesic kolo Dadiego. ZG pewnie przywiezi takie flagi. Jak odszedl Dados to chyba z polowa FK miala flagi na jego czesc. To bylby niezly motyw. W koncu spotkaja sie najbardziej pechowe druzyny roku, ktore utracily na zawsze swoich czolowych zawodnikow.
-
Karolina M.
-
Gość
Od kiedy Grzesiek wpadł na pomysł z piosenką " Motor jest jeden, kółeczka ma dwa..." która według mnie jest poprostu świetna, głowiłem się nad tym jak sprawić zeby moje małe marzenie sie spełniło i zaśpiewał ją kiedyś cały stadion i oto pamiętnej nocy z 26/27.09.2004r. przyszła mi do głowy pewna myśl, dlatego w tym miejscu zwracam sie do Wojtka z pytaniem czy byłoby możliwe ją zrealizować.
A mianowicie, wiadomo że drukowanie śpiewników przez Fan Klub mimo wielkich chęci nie wypaliło, ale może dałoby rade znaleźć kawałek miejsca w programie zawodów i wydrukować tekst tej piosenki właśnie tam.Z jej słowami mogłaby sie zapoznac wtedy ogromna większość kibiców zgromadzonych na stadionie, a patrząc po dopingu na meczu z Rzeszowem gdyby kilka osób pociągnęło resztę to możliwośc ze za któryms razem zaśpiewa ją cały stadion jest dośc spora.
Wyobraźcie sobie co wtedy mogłoby sie dziać na stadionie ehh...rozmarzyłem się
ale może warto spróbować??
A mianowicie, wiadomo że drukowanie śpiewników przez Fan Klub mimo wielkich chęci nie wypaliło, ale może dałoby rade znaleźć kawałek miejsca w programie zawodów i wydrukować tekst tej piosenki właśnie tam.Z jej słowami mogłaby sie zapoznac wtedy ogromna większość kibiców zgromadzonych na stadionie, a patrząc po dopingu na meczu z Rzeszowem gdyby kilka osób pociągnęło resztę to możliwośc ze za któryms razem zaśpiewa ją cały stadion jest dośc spora.
Wyobraźcie sobie co wtedy mogłoby sie dziać na stadionie ehh...rozmarzyłem się
JAG pisze:Hollywood pisze:a tak wogóle co sie dzieje z tą flagą " Robert Dados na zawsze.... " ???
tez chciałabym o to zapytać.coś jej ostatnio nie widać,albo ja niedowidzę
No cholera właśnie....Banan gdzie są dwie flagi, które Ci dałem
Według mnie na każdym sektorze powinno znajdować się co najmniej 2 gości nadających różne przyśpiewki, a nie tak jak jest teraz że na sektorze tworzą się grupki i każdy śpiewa co innego. A a nawet na jednym meczu widziałem jak kolesie z fan klubu odgrodzili się taśmą od reszty kibiców na szczęście ktoś przed meczem pomyślał i ją zerwał, bardzo ku....wa dobry pomysł nie ma co. Mam nadzieję że to już przeszłość i wszyscy będą ze sobą współpracować dla dobra drużyny
Tż z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!!!!!!!!!!!!!!
Tż z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!!!!!!!!!!!!!!
-
meridol
Wiele razu na forum padało pytanie skąd wziać pieniądze na oprawę meczy. Ja proponuję zrobić taki układ jaki mają kibice Legii z klubem, tzn klub z kazdego sprzedanego biletu przekazuje kibicom 1zł na oprawe meczową. W tym sezonie to juz jest za późno, ale może warto spróbowć w przyszlym? Wcale to nie musi byc 1zł, może chociaż 50gr uda sie wynegocjować?
mat pisze:Wiele razu na forum padało pytanie skąd wziać pieniądze na oprawę meczy. Ja proponuję zrobić taki układ jaki mają kibice Legii z klubem, tzn klub z kazdego sprzedanego biletu przekazuje kibicom 1zł na oprawe meczową. W tym sezonie to juz jest za późno, ale może warto spróbowć w przyszlym? Wcale to nie musi byc 1zł, może chociaż 50gr uda sie wynegocjować?
ahhh, legła - i wszystko jasne...
my klubu zylowac nie bedziemy, no bez przesady.
mat pisze:Wiele razu na forum padało pytanie skąd wziać pieniądze na oprawę meczy. Ja proponuję zrobić taki układ jaki mają kibice Legii z klubem, tzn klub z kazdego sprzedanego biletu przekazuje kibicom 1zł na oprawe meczową. W tym sezonie to juz jest za późno, ale może warto spróbowć w przyszlym? Wcale to nie musi byc 1zł, może chociaż 50gr uda sie wynegocjować?
w wiekszosci klubu o ktorzych sie orientuje bylo nieco inaczej... fakt 1 zl z kazdego biletu przeznaczane bylo na oprawe ale po wczesniejszej podwyzce!
no to ilu mamy chetnych do placenia drozszych o 1zl biletow?!
nie zdziwilbym sie gdyby takich osoby bylo 50 na calym stadionie (nie liczac FC)
Pozdrawiam!
a ja dla odmiany mysle ze ludziom ktorzy przychodza na mecze to wisi czy cena bedzie 11 czy 12 zl ( ulgowy bilet ) - przestan bo przeciez to jest raptem 10 zl rocznie wiecej!!!!! To tak duzo?? A za te 10 zl od osoby mogloby zdecydowanie poprawic komfort ogladania meczow ( mowie tu np o jakichs flagach - sektorowkach, racach, bebnach itp) Ja na miejscu kllubu wprowadzilbym takie rozwiazanie od przyszlego sezonu informujac przy tym w gazetach ze kasa idzie wylacznie na oprawe
Zreszta mozna zrobic ankiete wsrod forumowiczow czy chca podwyzki o 1 zl ! pozdrawiam
Zreszta mozna zrobic ankiete wsrod forumowiczow czy chca podwyzki o 1 zl ! pozdrawiam
kaar pisze:a ja dla odmiany mysle ze ludziom ktorzy przychodza na mecze to wisi czy cena bedzie 11 czy 12 zl ( ulgowy bilet ) - przestan bo przeciez to jest raptem 10 zl rocznie wiecej!!!!! To tak duzo?? A za te 10 zl od osoby mogloby zdecydowanie poprawic komfort ogladania meczow ( mowie tu np o jakichs flagach - sektorowkach, racach, bebnach itp) Ja na miejscu kllubu wprowadzilbym takie rozwiazanie od przyszlego sezonu informujac przy tym w gazetach ze kasa idzie wylacznie na oprawe
...Boze kochany! za mniej wiecej 5000 zl mozna by robic cudowne oprawy! to byloby: ponad 300 rac lub 16,5 tys balonow, dwie sektorowki, 16 megafonow, 10 duzych bebnow ...etc...
ale to i tak nie przejdzie... nie w Lublinie... bardzo trafne argumenty zamiescil w swojej wypowiedzi mikas w drugim watku...
Pozdrawiam!