Oprawa spotkań (baraże)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#151 Postautor: mikas » 25 września 2004, o 10:42

Księdzu Kiełbasie to ostatnio z tacy nawet na cukierki dla dzieci nie starcza :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

:(

#152 Postautor: Misionis » 25 września 2004, o 13:57

Od Kościoła się odwalcie

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#153 Postautor: Prymus » 25 września 2004, o 14:19

Bo KsiÄ…dz Dobrodziej zaraz wpadnie i porzÄ…dek zrobi na forum.... :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Oli

#154 Postautor: Oli » 25 września 2004, o 15:05

Co do oprawy najbliższego meczu mam nadzieje że, będzie się dużo działo, że będzie to nie zapomniany mecz. Ludzi ponad 10 tyś a większość ubrana na żółto, wszyscy stoją i dopingują. Może troszkę nierealne ale kto wie :). Z meczu na mecz coraz lepiej to wygląda i oby tak dalej.

Tż z Lublina najlepsza Polska drużyna!!!!!!!!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#155 Postautor: dannie » 25 września 2004, o 19:12

Oli pisze:Co do oprawy najbliższego meczu mam nadzieje że, będzie się dużo działo, że będzie to nie zapomniany mecz. Ludzi ponad 10 tyś a większość ubrana na żółto, wszyscy stoją i dopingują. Może troszkę nierealne ale kto wie :). Z meczu na mecz coraz lepiej to wygląda i oby tak dalej.
Tż z Lublina najlepsza Polska drużyna!!!!!!!!

tylko szkoda ze jak sie juz ludzkosc rozkreca i zaczyna to coraz lepiej wygladac i wychodzi doping i wogole wiadomo o co chodzi... szkoda ze konczy sie teraz sezon... jeden mecz i koniec... mam nadzieje ze przez te 6 miesiecy ludzie nie zapomnal jak swietnie mozna sie bawic na meczach zuzlowych i doping jak na Stali bedzie juz zawsze (a moze i lepszy!) bo szczerze mowiac znow "uczyc" kibicow dopingu przez pol sezonu to bez sensu...

Pozdrawiam!
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#156 Postautor: mikas » 26 września 2004, o 00:02

Bimmer ma rację, jeśli w kazdym sektorze znajdzie się kilka osób które zaczną doping, to reszta napewno się do niego przyłączy, tak jak to miało miejsce na meczu z Rzeszowem. Najgorzej jest się większości przełamać, ale gdy widzą,że inni dopingują to natychmiast sie przyłaczają. Taka juz natura człowieka ze robi to co tłum :wink: Wystarczy spojrzeć na mecze wyjazdowe, gdy wszyscy są w jednym sektorze to ten cały sektor dopinguje, bo wstyd tego nie robić gdy wszyscy spiewają. Dlatego zwykle na wyjazdach doping jest lepszy niż w domu. Ale coś przeczuwam, ze już będzie na Zygmuntowskich zawsze tak jak z Rzeszowem, mam przynajmniej taka nadzieję, bo kibice pokazali 19.09.,że potencjał mają tak duży jak zawodnicy Marmy :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jachu_falubaz

#157 Postautor: jachu_falubaz » 26 września 2004, o 19:52

Mam nadzieje, że nie dacie ciała z oprawą i pokażecie coś ciekawego. Ale jedno jest pewne i... :) sprawa jest krótka unia to k..wa i prostytutka :!:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#158 Postautor: bkapusta » 26 września 2004, o 21:15

jachu_falubaz pisze:Mam nadzieje, że nie dacie ciała z oprawą i pokażecie coś ciekawego. Ale jedno jest pewne i... :) sprawa jest krótka unia to k..wa i prostytutka :!:

Ale ty jestes durny....
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#159 Postautor: czaszka » 27 września 2004, o 12:40

A moze warto by bylo rozkminic jakas flage z Kurmanskim i powiesic kolo Dadiego. ZG pewnie przywiezi takie flagi. Jak odszedl Dados to chyba z polowa FK miala flagi na jego czesc. To bylby niezly motyw. W koncu spotkaja sie najbardziej pechowe druzyny roku, ktore utracily na zawsze swoich czolowych zawodnikow.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#160 Postautor: Gelo » 27 września 2004, o 12:44

Kurmańskiego "powiesić" koło Dadosa - czarny humor.

Karolina M.

#161 Postautor: Karolina M. » 27 września 2004, o 12:44

"... i powiesic kolo Dadiego..."

Jak to dziwnie zabrzmiało...

Gość

#162 Postautor: Gość » 27 września 2004, o 12:46

a tak wogóle co sie dzieje z tą flagą " Robert Dados na zawsze.... " ???
i co sie dzieje z flagami fan-klubowymi ? znów brakowało na ostatnim meczu dwóch flag ?

JAG
Senior

#163 Postautor: JAG » 27 września 2004, o 15:19

Hollywood pisze:a tak wogóle co sie dzieje z tą flagą " Robert Dados na zawsze.... " ???

tez chciałabym o to zapytać.coś jej ostatnio nie widać,albo ja niedowidzę

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#164 Postautor: mikas » 27 września 2004, o 16:13

Od kiedy Grzesiek wpadł na pomysł z piosenką " Motor jest jeden, kółeczka ma dwa..." która według mnie jest poprostu świetna, głowiłem się nad tym jak sprawić zeby moje małe marzenie sie spełniło i zaśpiewał ją kiedyś cały stadion i oto pamiętnej nocy z 26/27.09.2004r. przyszła mi do głowy pewna myśl, dlatego w tym miejscu zwracam sie do Wojtka z pytaniem czy byłoby możliwe ją zrealizować.
A mianowicie, wiadomo że drukowanie śpiewników przez Fan Klub mimo wielkich chęci nie wypaliło, ale może dałoby rade znaleźć kawałek miejsca w programie zawodów i wydrukować tekst tej piosenki właśnie tam.Z jej słowami mogłaby sie zapoznac wtedy ogromna większość kibiców zgromadzonych na stadionie, a patrząc po dopingu na meczu z Rzeszowem gdyby kilka osób pociągnęło resztę to możliwośc ze za któryms razem zaśpiewa ją cały stadion jest dośc spora.
Wyobraźcie sobie co wtedy mogłoby sie dziać na stadionie ehh...rozmarzyłem się :wink: ale może warto spróbować??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gosia
Szkółkowicz

#165 Postautor: Gosia » 27 września 2004, o 16:23

Mikas pomysł nawet dobry Coś takiego był w tamtym sezonie w Rybniku i nawet część publiczności dobrze się przy tym bawiła Tyle że podkład leciał z głośników :) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#166 Postautor: DonKamizi » 27 września 2004, o 17:08

JAG pisze:
Hollywood pisze:a tak wogóle co sie dzieje z tą flagą " Robert Dados na zawsze.... " ???

tez chciałabym o to zapytać.coś jej ostatnio nie widać,albo ja niedowidzę

No cholera właśnie....Banan gdzie są dwie flagi, które Ci dałem :?: :?: Jedna to właśnie "Robert Dados.....", autorstwa Maestro.Jeżeli czytasz te forum przynieś mi je na baraże...miałeś być na wszystkich wyjazdach a coś Cie ostatnio nie widziałem.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#167 Postautor: dannie » 27 września 2004, o 20:57

co do pomyslu mikasa to jak najbardziej popieram! Wojtek liczymy na Ciebie! ;) - jeszcze jakby spiker jakos o tym wspomnial lub zaintonowal 8) :lol: to juz bylby wypas... bo tak to ja sie boje ze to raczej kanon wyjdzie :wink:
Obrazek

rks

motor

#168 Postautor: rks » 28 września 2004, o 09:40

BO MOTOR JEST JEDEN KOLECZKA MA DWA LALALALAL)))))))
MOTOREK MOTOREK MOTOREK

Awatar użytkownika
Oli

#169 Postautor: Oli » 28 września 2004, o 16:35

Według mnie na każdym sektorze powinno znajdować się co najmniej 2 gości nadających różne przyśpiewki, a nie tak jak jest teraz że na sektorze tworzą się grupki i każdy śpiewa co innego. A a nawet na jednym meczu widziałem jak kolesie z fan klubu odgrodzili się taśmą od reszty kibiców na szczęście ktoś przed meczem pomyślał i ją zerwał, bardzo ku....wa dobry pomysł nie ma co. Mam nadzieję że to już przeszłość i wszyscy będą ze sobą współpracować dla dobra drużyny :D

Tż z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!!!!!!!!!!!!!!

meridol

#170 Postautor: meridol » 29 września 2004, o 05:09

nie wiem co planuje fk na najblizszy mecz,ale wydaje mi sie ze powinny byc dwie nowe flagi:
1 dla Rafala Kurmanskiego
2 dla Lee cos w stylu LEE WITAJ W DOMU!!!

mat

#171 Postautor: mat » 29 września 2004, o 17:17

Wiele razu na forum padało pytanie skąd wziać pieniądze na oprawę meczy. Ja proponuję zrobić taki układ jaki mają kibice Legii z klubem, tzn klub z kazdego sprzedanego biletu przekazuje kibicom 1zł na oprawe meczową. W tym sezonie to juz jest za późno, ale może warto spróbowć w przyszlym? Wcale to nie musi byc 1zł, może chociaż 50gr uda sie wynegocjować?

Geest
Senior

#172 Postautor: Geest » 29 września 2004, o 18:57

mat pisze:Wiele razu na forum padało pytanie skąd wziać pieniądze na oprawę meczy. Ja proponuję zrobić taki układ jaki mają kibice Legii z klubem, tzn klub z kazdego sprzedanego biletu przekazuje kibicom 1zł na oprawe meczową. W tym sezonie to juz jest za późno, ale może warto spróbowć w przyszlym? Wcale to nie musi byc 1zł, może chociaż 50gr uda sie wynegocjować?

ahhh, legła - i wszystko jasne...
my klubu zylowac nie bedziemy, no bez przesady.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#173 Postautor: dannie » 29 września 2004, o 23:57

mat pisze:Wiele razu na forum padało pytanie skąd wziać pieniądze na oprawę meczy. Ja proponuję zrobić taki układ jaki mają kibice Legii z klubem, tzn klub z kazdego sprzedanego biletu przekazuje kibicom 1zł na oprawe meczową. W tym sezonie to juz jest za późno, ale może warto spróbowć w przyszlym? Wcale to nie musi byc 1zł, może chociaż 50gr uda sie wynegocjować?

w wiekszosci klubu o ktorzych sie orientuje bylo nieco inaczej... fakt 1 zl z kazdego biletu przeznaczane bylo na oprawe ale po wczesniejszej podwyzce!

no to ilu mamy chetnych do placenia drozszych o 1zl biletow?!

nie zdziwilbym sie gdyby takich osoby bylo 50 na calym stadionie (nie liczac FC)

Pozdrawiam!
Obrazek

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#174 Postautor: kaar » 1 października 2004, o 15:08

a ja dla odmiany mysle ze ludziom ktorzy przychodza na mecze to wisi czy cena bedzie 11 czy 12 zl ( ulgowy bilet ) - przestan bo przeciez to jest raptem 10 zl rocznie wiecej!!!!! To tak duzo?? A za te 10 zl od osoby mogloby zdecydowanie poprawic komfort ogladania meczow ( mowie tu np o jakichs flagach - sektorowkach, racach, bebnach itp) Ja na miejscu kllubu wprowadzilbym takie rozwiazanie od przyszlego sezonu informujac przy tym w gazetach ze kasa idzie wylacznie na oprawe

Zreszta mozna zrobic ankiete wsrod forumowiczow czy chca podwyzki o 1 zl ! pozdrawiam

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#175 Postautor: dannie » 1 października 2004, o 16:18

kaar pisze:a ja dla odmiany mysle ze ludziom ktorzy przychodza na mecze to wisi czy cena bedzie 11 czy 12 zl ( ulgowy bilet ) - przestan bo przeciez to jest raptem 10 zl rocznie wiecej!!!!! To tak duzo?? A za te 10 zl od osoby mogloby zdecydowanie poprawic komfort ogladania meczow ( mowie tu np o jakichs flagach - sektorowkach, racach, bebnach itp) Ja na miejscu kllubu wprowadzilbym takie rozwiazanie od przyszlego sezonu informujac przy tym w gazetach ze kasa idzie wylacznie na oprawe

...Boze kochany! za mniej wiecej 5000 zl mozna by robic cudowne oprawy! to byloby: ponad 300 rac lub 16,5 tys balonow, dwie sektorowki, 16 megafonow, 10 duzych bebnow ...etc... :roll: :roll: ...marzenia

ale to i tak nie przejdzie... nie w Lublinie... bardzo trafne argumenty zamiescil w swojej wypowiedzi mikas w drugim watku...

Pozdrawiam!
Obrazek