Kubera, Cierniak, Bańbor to taki trzon jak dla mnie, strata kogoś z tej trójki by mnie zabolała.
Odejście któregoś z pozostałych zawodników nie zrobi na mnie wrażenia. Jak Wiktor będzie chciał odejść to trudno. Na ten moment wolę się cieszyć, że na plastronie ma koziołka, a co będzie za rok - zobaczymy.
Wiktor Przyjemski
Re: Wiktor Przyjemski
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ja to w ogóle średnio rozumiem ten transfer. Wobec hegemonii na pozycjach seniorskich trzeba było postawić na rozwój wychowanka ( rozumiem, że Jaworski to najlepszy z nich). A tak wzięliśmy chłopaka na rok chyba tylko po to, żeby innym jeszcze bardziej grać na nosie.
Może napiszę na wyrost i paradoksalnie, ale nie wyszedł Kępie ten transfer.
Może napiszę na wyrost i paradoksalnie, ale nie wyszedł Kępie ten transfer.
Ja pisałem w zeszłym roku, że Przyjemski nie jest nam potrzebny - i zostałem zakrzyczany.
Ogólnie, z tych wszystkich wpierdoli, które w tym roku jak dotąd spuściliśmy, przyjemnie oglądało się tylko ten ostatni ;) Ja zasadniczo nie lubię meczów do jednej bramki nawet, gdy wygrywamy i nie lubię dream teamów z wyjątkiem reprezentacji USA w koszykówce z 1992 roku.
Nasz pierwszy mistrzowski sezon i skład był super.
Ogólnie, z tych wszystkich wpierdoli, które w tym roku jak dotąd spuściliśmy, przyjemnie oglądało się tylko ten ostatni ;) Ja zasadniczo nie lubię meczów do jednej bramki nawet, gdy wygrywamy i nie lubię dream teamów z wyjątkiem reprezentacji USA w koszykówce z 1992 roku.
Nasz pierwszy mistrzowski sezon i skład był super.