Jack Holder
Re: Jack Holder
Stał niedaleko podczas prezentacji, a potem go przewrócił podczas wyścigu.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Wszystko fajnie - liczby tez. Liczby mają to do siebie, że jak się ma tezę to i liczby się znajdą. Ale co ma na celu deprecjonowanie Motoru a robienie z Apatora wzorca klubu będąc spod Lublina? Czyżby to bytność SPOD Lublina była decydująca?
No to nikt nie zabrania Ci znaleźć takie liczby, które potwierdzają Twoje tezy :). Personalnymi wrzutkami w moją stronę nikogo nie przekonasz do swojej racji. Ktoś tu celnie napisał - zakompleksionym chłopem jesteś :)
papi pisze:No ale Kubera obok drugiego Polaka to nawet dziś nie stoi, sorry Gregory
Nie pisz tak, Papi! Przestań deprecjonować Motor, nie można pisać faktów. Może jesteś kibicem Sparty albo Falubazu?!
papi pisze:No ale Kubera obok drugiego Polaka to nawet dziś nie stoi, sorry Gregory
Tylko nie jest to wina Motoru a jego samego. Stracił starty i zadziorność. I nie jest to już nasz problem całe szczęście. Pomijając liczby - jaki jest wpływ klubu na karierę wystarczy porównać Kuberę ze Smektałą.
- tezetomaniak
- Trener
Kubera jedzie sezon życia - dzięki Motorowi i Kępie.
Kubera jedzie poniżej 2.0 - sam sobie winny.

Kubera jedzie poniżej 2.0 - sam sobie winny.
Oczywiście. Bo zamiast jechać z czystą głową postanowił zrobić sobie bałagan na strychu i zajmować innymi sprawami niż zdobywanie punktów dla Motoru. Sam sobie winny, tak jak napisane.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ktoś tu chyba chce zapomnieć, że sezon 2024 również był znacznie gorszy w wykonaniu Domina względem 2023 :)
Bo zamiast zdobywać punkty dla Motoru dziecko sobie zrobił, czego nie rozumiesz?
Nie chodzi o dziecko, tylko dolary w oczach niczym u Sknerusa McKwacza. Temu też przestawało odpowiednio stykać w zwojach na myśl o pieniądzach.
istred pisze:Inna sprawa, że bardzo ciekawi mnie jaką umowę (co jest jej przedmiotem) zawarło miasto z Holderem, biorąc pod uwagę, że miasto jako jednostka sektora finansów publicznych nie ma dowolności, a musi przestrzegać różnych dość rygorystycznych reguł przy zawieraniu umów i wydatkowaniu środków.
Promocja miasta. Tylko trzeba przejrzeć miejski BIP, na pewno jest tam gdzieś informacja o przetargu, który wygrał?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12445 ... rtowefakty Jeśli nowy włodarz Włókniarza nie zniechęci się i będzie płacił wysokie sumy to szybko znajdzie chętnych, którzy w M2E stworzą dream team na awans
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12446 ... -problemow
"Nie wiem, co mógłbym robić więcej dla Motoru. Dostawałem pieniądze za ściganie się, robiłem co do mnie należało i wracałem do domu."
Jack chyba sam sobie odpowiedział na słowa prezesa...
"Nie wiem, co mógłbym robić więcej dla Motoru. Dostawałem pieniądze za ściganie się, robiłem co do mnie należało i wracałem do domu."
Jack chyba sam sobie odpowiedział na słowa prezesa...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ale w sumie...trudno zarzucać mu cokolwiek w takim razie. Wykonywał obowiązki, w ostatnim sezonie był nawet wiceliderem drużyny i prezes nie powinien mieć żadnych publicznych pretensji do tego, że nie robił nic poza swoje obowiązki i jednocześnie nie podał żadnej konkretnej sytuacji, w której Jack nie zrobił czegoś, co robią inni. Czy Zmarzlik, Lindgren lub Cierniak robią coś więcej poza kontrakt? Z naszej perspektywy nie.
Nie było nic słychać również o tym, że Holder negatywnie wpływa na atmosferę w zespole, że robi jakieś kwasy, bo jak wiemy, takie sytuacje by szybko wyszły w tym małym środowisku. Jeśli Kępa oczekuje, że zawodnicy mają z nim jeździć na ryby, na grzyby czy na golfa, to raczej nie powinno być to przedmiotem publicznych wypowiedzi.
Nie było nic słychać również o tym, że Holder negatywnie wpływa na atmosferę w zespole, że robi jakieś kwasy, bo jak wiemy, takie sytuacje by szybko wyszły w tym małym środowisku. Jeśli Kępa oczekuje, że zawodnicy mają z nim jeździć na ryby, na grzyby czy na golfa, to raczej nie powinno być to przedmiotem publicznych wypowiedzi.
Puka jest z Wrocka i napisał klikbajta z nosa dziękuję za uwagę.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
To akurat bzdura. Puka jest z Warszawy, prawdopodobnie pomyliłeś z Kuczerą.