Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?

żużel w Lublinie

Obcokrajowiec 2005

Jesper Jensen
30
35%
Billy Hamil
22
26%
Matej Zagar
6
7%
K. Iversen
17
20%
David Norris
2
2%
Sam Ermolenko
3
3%
inny
6
7%

Liczba głosów: 86

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#51 Postautor: Talib » 24 października 2004, o 12:42

Oczywiście. Zgadzam się, że jest w dużej mierze tak jak napisałeś, ale (mogę się mylić) to nie jest tylko kwestia Czarneckiego. Wydaje mi się, że temat Loramskiego jest jak najbardziej do ugryzienia.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#53 Postautor: Talib » 24 października 2004, o 12:48

Racja, racja! A może ten Jensen, ja jakoś mam słabość do tego zawodnika i wydaje mi się, że w gdyby Karlsson zdecydował się na Rzeszów to nie byłaby głupia koncepcja.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#54 Postautor: kdsz » 24 października 2004, o 12:52

O ile dobrze sobie przypominam, to Jensen byl jednym z glownych faworytow tajemniczego Harry'ego ;)

Moim nie jest, po numerze jaki wywinal w zeszlym roku w Gnieznie. Ale fakt, ze nie znam szczegolow jak to sie odbylo
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#55 Postautor: Talib » 24 października 2004, o 12:54

"Moim nie jest, po numerze jaki wywinal w zeszlym roku w Gnieznie. Ale fakt, ze nie znam szczegolow jak to sie odbylo"

Zadam Ci tylko jedno pytanie: Lubisz jak Ci płacą za wykonywaną (całkiem nieźle) pracę, czy wolisz pracować za friko?

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#56 Postautor: kdsz » 24 października 2004, o 13:04

Pytanie jest rzecz jasna retoryczne....

Ja tez mam pytanie do Ciebie:
Jestes pewien, ze to zaleglosci finansowe byly powodem absencji Jensena na najwazniejszym meczu sezonu? Bo ja takiej pewnosci nie mam....

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#57 Postautor: Talib » 24 października 2004, o 13:06

Nie obraź się, że odpowiem Ci pytaniem na pytanie, ale: Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o ... pieniądze. A o resztę szczegółów zwróć się do pan Andrzeja Jakuba G. z Hannoveru...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#58 Postautor: kdsz » 24 października 2004, o 13:15

Jasne, ze chodzilo o pieniadze. Ty twierdzisz, ze poszlo o kase, a wlasciwie jej brak, od niejakiego JAG-a, ja z kolei przypuszczam, ze wiekszÄ… role odegraly pieniadze pewnej rafinerii. Jak bylo naprawde, to sie nigdy nie dowiemy, jednak watpliwosci co do profesjonalizmu Jensena od tego momentu posiaam [choc jak juz wczesniej zaznaczylem, byc moze bezpodstawne].

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#59 Postautor: Talib » 24 października 2004, o 14:01

kdsz! Nie chodziło o pieniądze żadnej rafinerii. Chodziło o ... **** (wpisz sobie właściwy czasownik) pieniędzy pewnej rafinerii. A Jensen to dobry i solidny zawodnik... tylko potrzenuje solidnych dyrektorów i prezesów... a takich chyba u nas nie brakuje!

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#60 Postautor: Smirnek » 24 października 2004, o 16:06

ja bym wolal pare Scott Nichols i Lukas Dryml a na 3 Peter Karlsson

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#64 Postautor: KubuÅ› » 24 października 2004, o 21:15

Smirnek pisze:ja bym wolal pare Scott Nichols i Lukas Dryml a na 3 Peter Karlsson

Drymle to chyba byloby najgorsze rozwiazanie jeszcze zaden polski klub nie mial z nich pozytku.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#65 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 3 listopada 2004, o 17:08

Jaj to był bym za tym żeby starać sie o pozostawienie Petera, a na drugiego Zegara.... to była by ciekawa mieszanka. W razie kontuzji Petera, nie musimy brać Stefaniego ...

Pozdr.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#66 Postautor: Apocalips » 3 listopada 2004, o 17:58

m.a.c.i.e.k.s pisze:Jaj to był bym za tym żeby starać sie o pozostawienie Petera, a na drugiego Zegara.... to była by ciekawa mieszanka. W razie kontuzji Petera, nie musimy brać Stefaniego ...

Pozdr.

Hmm... Zegar powiadasz... A taki ścienny czy na bransolete :?:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#67 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 3 listopada 2004, o 18:21

Apocalips pisze:
m.a.c.i.e.k.s pisze:Jaj to był bym za tym żeby starać sie o pozostawienie Petera, a na drugiego Zegara.... to była by ciekawa mieszanka. W razie kontuzji Petera, nie musimy brać Stefaniego ...

Pozdr.

Hmm... Zegar powiadasz... A taki ścienny czy na bransolete :?:

No chodzi mi oczywiście o taki zegar na stadionie (tylko nie chciałem pisać tablica wyników 8) )Każdemu zdażają się pomyłki... (Chodzi oczywiście o Zagara :P)

Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej

#68 Postautor: Proboszcz_Dobrodziej » 6 listopada 2004, o 18:05

chciałem zwrócic waszą uwagę na pewnego zawodnika zagranicznego, który jak przypuszczam jest dość tani,a mimo to mysle,że spokojnie zagwarantuje w meczu conajmniej 11 pkt.Zawodnik ten napewno nie będzie stroił fochów jak Pedersen, ani nie "puści" meczu za psi grosz jak Karlsson, gdyz wrodzona ambicja mu by na to nie pozwoliła.
Chodzi mi mianowicie o Flura Kalimulina z Turbiny Bałakowo.
To potworny rusek,który napewno jest strasznym rzeźnikiem.W lidze rosyjskiej punktuje bardzo dobrze, i na stronie Turbiny bardzo go chwalą... Sympatyzuje z druzyna Turbiny, gdyz ma idiotyczna nazwę.
A co do Flura... Jest to zawodnik perspektywiczny,i zapowiada sie bardzo dobrze. Urodził sie w 1958 roku, więc jest prawie młodziezowcem.Mysle,że warto w niego zainwestować. Wychowany w ostrej komunie,na obszaże,gdzie wszyscy pracowali w kołchozie, więc napewno jest twardzielem i łatwo sie nie da. Jego zasadą jest "jesli ja nie dojade do mety- przeciwnik też nie ma prawa" Lubi kiszone ogórki i zawody w rzucaniu kultywatorem w dal. Wielki amator win krymskich oraz kobiet-traktorzystek. W Boga wierzy od 1993 roku,od kiedy na mecz do Władywostoku leciał liniami AIR-UZBECK w klasie ekonomicznej. Jego idolami są J.C van Damme i Bruce Lee

polecam tego zawodnika z całego proboszczowskiego serca
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM

UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#69 Postautor: meesha » 6 listopada 2004, o 23:07

Proboszcz_Dobrodziej pisze:polecam tego zawodnika z całego proboszczowskiego serca

Księże dobrodzieju... Nie mamy sumienia odbierać tak świetnego zawodnika wam - mistrzom Polski. Bierzcie go i niech wam służy po wieki wieków. My tymczasem zadowolimy się Piotrem Synem Karola ewentualnie jakimś innym średniakiem :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Gość

#70 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 19:12

No możebyć nieciekawie , Karlson w Ostrowie , Loram w Gorzowie , a u nas ??? tylko Mikael Max może nas uratować !!!!!!!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#71 Postautor: Talib » 16 listopada 2004, o 19:15

Albo Jesper Jensen.

Awatar użytkownika
Facter

#73 Postautor: Facter » 16 listopada 2004, o 19:18

Hollywood pisze:No możebyć nieciekawie , Karlson w Ostrowie , Loram w Gorzowie , a u nas ??? tylko Mikael Max może nas uratować !!!!!!!
Loram nie jest jeszcze w Gorzowie. Ja moge powiedzieć, że Ryan Sullivan w Lublinie 8)

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#74 Postautor: Apocalips » 16 listopada 2004, o 19:33

A ja widzę jedną kandydature no może dwie... Ale pierwszą i taką która zadowoliła by mnie i większość kibiców to M.Loram. Zawszę Go lubiłem za brawurową jazdę, za to że nigdy nie odpuszcza ( Drugi Grzecho :wink: ). Pamiętam jego największe sukcesy i czułbym się niezmiernie szczęśliwy gdyby trafił do nas. Druga kandydatura to rzeczywiście Max. Chociaż to już w ostateczności :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#75 Postautor: grzesieck » 16 listopada 2004, o 19:43

Ja jakos do Maxa nie mam przekonania...jest paru obco ktorych wolalbym bardziej niz Mikaela:

1. M. Loram
2. J. Jensen
3. N.K. Iversen
METHANOL ADVENTURE TEAM