Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?
Jasne, ze chodzilo o pieniadze. Ty twierdzisz, ze poszlo o kase, a wlasciwie jej brak, od niejakiego JAG-a, ja z kolei przypuszczam, ze wiekszÄ… role odegraly pieniadze pewnej rafinerii. Jak bylo naprawde, to sie nigdy nie dowiemy, jednak watpliwosci co do profesjonalizmu Jensena od tego momentu posiaam [choc jak juz wczesniej zaznaczylem, byc moze bezpodstawne].
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
m.a.c.i.e.k.s pisze:Jaj to był bym za tym żeby starać sie o pozostawienie Petera, a na drugiego Zegara.... to była by ciekawa mieszanka. W razie kontuzji Petera, nie musimy brać Stefaniego ...
Pozdr.
Hmm... Zegar powiadasz... A taki ścienny czy na bransolete
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Apocalips pisze:m.a.c.i.e.k.s pisze:Jaj to był bym za tym żeby starać sie o pozostawienie Petera, a na drugiego Zegara.... to była by ciekawa mieszanka. W razie kontuzji Petera, nie musimy brać Stefaniego ...
Pozdr.
Hmm... Zegar powiadasz... A taki ścienny czy na bransolete
No chodzi mi oczywiście o taki zegar na stadionie (tylko nie chciałem pisać tablica wyników
- Proboszcz_Dobrodziej
chciałem zwrócic waszą uwagę na pewnego zawodnika zagranicznego, który jak przypuszczam jest dość tani,a mimo to mysle,że spokojnie zagwarantuje w meczu conajmniej 11 pkt.Zawodnik ten napewno nie będzie stroił fochów jak Pedersen, ani nie "puści" meczu za psi grosz jak Karlsson, gdyz wrodzona ambicja mu by na to nie pozwoliła.
Chodzi mi mianowicie o Flura Kalimulina z Turbiny Bałakowo.
To potworny rusek,który napewno jest strasznym rzeźnikiem.W lidze rosyjskiej punktuje bardzo dobrze, i na stronie Turbiny bardzo go chwalą... Sympatyzuje z druzyna Turbiny, gdyz ma idiotyczna nazwę.
A co do Flura... Jest to zawodnik perspektywiczny,i zapowiada sie bardzo dobrze. Urodził sie w 1958 roku, więc jest prawie młodziezowcem.Mysle,że warto w niego zainwestować. Wychowany w ostrej komunie,na obszaże,gdzie wszyscy pracowali w kołchozie, więc napewno jest twardzielem i łatwo sie nie da. Jego zasadą jest "jesli ja nie dojade do mety- przeciwnik też nie ma prawa" Lubi kiszone ogórki i zawody w rzucaniu kultywatorem w dal. Wielki amator win krymskich oraz kobiet-traktorzystek. W Boga wierzy od 1993 roku,od kiedy na mecz do Władywostoku leciał liniami AIR-UZBECK w klasie ekonomicznej. Jego idolami są J.C van Damme i Bruce Lee
polecam tego zawodnika z całego proboszczowskiego serca
Chodzi mi mianowicie o Flura Kalimulina z Turbiny Bałakowo.
To potworny rusek,który napewno jest strasznym rzeźnikiem.W lidze rosyjskiej punktuje bardzo dobrze, i na stronie Turbiny bardzo go chwalą... Sympatyzuje z druzyna Turbiny, gdyz ma idiotyczna nazwę.
A co do Flura... Jest to zawodnik perspektywiczny,i zapowiada sie bardzo dobrze. Urodził sie w 1958 roku, więc jest prawie młodziezowcem.Mysle,że warto w niego zainwestować. Wychowany w ostrej komunie,na obszaże,gdzie wszyscy pracowali w kołchozie, więc napewno jest twardzielem i łatwo sie nie da. Jego zasadą jest "jesli ja nie dojade do mety- przeciwnik też nie ma prawa" Lubi kiszone ogórki i zawody w rzucaniu kultywatorem w dal. Wielki amator win krymskich oraz kobiet-traktorzystek. W Boga wierzy od 1993 roku,od kiedy na mecz do Władywostoku leciał liniami AIR-UZBECK w klasie ekonomicznej. Jego idolami są J.C van Damme i Bruce Lee
polecam tego zawodnika z całego proboszczowskiego serca
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
Proboszcz_Dobrodziej pisze:polecam tego zawodnika z całego proboszczowskiego serca
Księże dobrodzieju... Nie mamy sumienia odbierać tak świetnego zawodnika wam - mistrzom Polski. Bierzcie go i niech wam służy po wieki wieków. My tymczasem zadowolimy się Piotrem Synem Karola ewentualnie jakimś innym średniakiem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Gość
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
A ja widzę jedną kandydature no może dwie... Ale pierwszą i taką która zadowoliła by mnie i większość kibiców to M.Loram. Zawszę Go lubiłem za brawurową jazdę, za to że nigdy nie odpuszcza ( Drugi Grzecho
). Pamiętam jego największe sukcesy i czułbym się niezmiernie szczęśliwy gdyby trafił do nas. Druga kandydatura to rzeczywiście Max. Chociaż to już w ostateczności 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips