03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#226 Postautor: papi » 4 lipca 2005, o 21:48

Kuciapa rocznik '75, do emerytury to mu troche brakuje :!: Lepiej pasują Jucha, Styczyński, Jankowski i wracający w wielkim stylu Zenon Kasprzak :x , Sawina też taki stary nie jest - lepszy Krzyżaniak, Drabik albo Kowalik :lol:

EDIT: no Świst to już inna bajka :P

portek

#227 Postautor: portek » 4 lipca 2005, o 21:53

No ale skład chyba niezły :?: Tylko w składzie oczywiście za Kuciape Świst. No może za Mordela znalazłby sie ktoś lepszy...no i lepsi juniorzy.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#228 Postautor: boxing » 4 lipca 2005, o 21:54

Paru starszych od Ciapka by sie w naszej lidze znalazlo - chocby Slawomir Drabik czy Piotr "kultura i elokwencja" Swist. Nawiasem mowiac Drabik po swietnym ubieglym sezonie teraz jezdzi slabo, swoje lata ma, z Ulamkiem nie przepadaja za soba wiec pewnie Wlokniarz nie bedzie go trzymal po sezonie - szczegolnie jezeli wejdzie przepis o drugim obco w meczu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

portek

#229 Postautor: portek » 4 lipca 2005, o 21:58

boxing pisze:Paru starszych od Ciapka by sie w naszej lidze znalazlo - chocby Slawomir Drabik czy Piotr "kultura i elokwencja" Swist. Nawiasem mowiac Drabik po swietnym ubieglym sezonie teraz jezdzi slabo, swoje lata ma, z Ulamkiem nie przepadaja za soba wiec pewnie Wlokniarz nie bedzie go trzymal po sezonie - szczegolnie jezeli wejdzie przepis o drugim obco w meczu.

Czyli warto zainteresować sie Ulamkiem :?:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#230 Postautor: boxing » 4 lipca 2005, o 22:02

Ulamek jak na nasze finanse to inna galaktyka, ale weteran Drabik po slabym sezonie bedzie jek znalazl do Twojego "Weterans' Dream Teamu" :lol:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#231 Postautor: papi » 4 lipca 2005, o 22:02

człowieku Ty masz pojęcie o żużlu :?: czy robisz takie nędzne prowokacje :roll: Jak dla mnie to mogą być w alternatywie Hampel, Hlib, Holta i kilku innych :evil:
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2005, o 22:08 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

portek

#232 Postautor: portek » 4 lipca 2005, o 22:07

papi pisze:człowieku Ty masz pojęcie o żużlu :?: czy robisz takie nędzne prowokacje :roll: Jak dla mnie to mogą być w alternatywie Hampel, Hlib, Holta i kilku innych :evil:

Taaaa...Rickardson, Golob( jednen i drugi), Protasiewicz, Walasek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#233 Postautor: Cooper » 5 lipca 2005, o 00:08

Kurde, zobaczylem wlasnie w galerii zdjecie Franka (foto nr 66), gdzie prezentuje naprawde swoja niesamowita technike i zachodze w glowe, jak to mozliwe, ze on tam ducyfrowki nie zrobil...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#234 Postautor: Manitou » 5 lipca 2005, o 01:23

Pewne jest jedno...na podprowadzające się tym razem na pewno nie zapatrzyli nasi chłopcy...straszliwe lachony w tym Grudziądzu chodują

kukiz GKM
Kontakt:

#235 Postautor: kukiz GKM » 5 lipca 2005, o 08:41

Dobra, nie moge sie powstrzymac, Wy piszecie o emerytach a ja tak off topic :lol: o meczu
szkoda ze taka duża różnica punktowa, gdy zobaczyłem busa joonasa od razu myśl do łba W pizde dziś , i ogólnie 1 bieg w 3 jakby nasi nie wykorzystali to byłby przypał, a po 2 biegu zaczęłem sie bać, po 3 stwierdziłem ze bedzie ciekawy mecz podczas naszego dopingu zero agresji słwonej wobec lublina(jkedynie do torunia, kto był słyszał :wink: )
chciałbym sie skupić na pomeczowej sytuacji, po 14 chyba biegu zdjełem flage Dadiego, po 15 wskakujemy na tor i idziemy kolumną w WAszym kierunku z okrzykiem LUBLIN DZIĘKujemy, po czym przy bramie parkingu podchodzi do mnie 2 ochroniarzy :?: ( tzn. kolesi koło 35 lat) i spychają mnie do bramy parkingu razem za mną schodzi reszta Brygady Ultras, ma ktoś moze zdjecia jak wyszliśmy z tą flagą?? :?: jeżli tak to BARDZO PROSZE O PRZESŁANIE
mailto:kuken15@wp.pl
z góry THX
P.s .
My w Grudziadzu dobzre wiemy co to znaczy przegrywac do bulu

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#236 Postautor: kleczes_GKM » 5 lipca 2005, o 16:02

http://www.grudziadz.pl/view.php?strefa=akt&numer=1568 :roll:

Wyjdzie na to, ze jeszcze Cielak bedzie winnien calej tej sytuacji i poniesie konsekwencje... Ahh ten Grudziadz... :?

BR
Senior

#237 Postautor: BR » 5 lipca 2005, o 16:30

Natrualne jest ze po meczu kibice dziekuja zawodnikom a zawodnicy kibicom (poprzez jazde m.in. na jednym kole).
VIPy niech sobie siedza na swoich tylkach i nie wlaza tam gdzie nie ich miejsce. To nie dla nich brawa i oklaski, a dla sportowców.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#238 Postautor: Łoptymista » 5 lipca 2005, o 16:32

kleczes_GKM pisze:http://www.grudziadz.pl/view.php?strefa=akt&numer=1568 :roll:

Wyjdzie na to, ze jeszcze Cielak bedzie winnien calej tej sytuacji i poniesie konsekwencje... Ahh ten Grudziadz... :?

Po mojemu winni są organizatrorzy. To oni doprowadzili do sytuacji, że w jednej chwili na torze znaleźli się i kibice i zawodnicy.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#239 Postautor: DonKamizi » 5 lipca 2005, o 16:48

Kiedyś na stronach tego forum niejaki Harry napisał, że żużel to taki objazdowy cyrk...
No i kurde trafił :lol: :lol:
Patrząc na poczynania naszych asów w Grudziądzu (Joonas wyjątkiem) miałem wrażenie jakbym rzeczywiście był w jakimś cyrku.

kleczes_GKM pisze:http://www.grudziadz.pl/view.php?strefa=akt&numer=1568 :roll:

Wg. mnie wina leży po stronie ochrony a także samego Ojca.Facet wypuszcza dzieciaki na tor po którym jeszcze jeździli zawodnicy z Grudziądza.W tym artykule piszą jakieś bzdury.Cieślewicz nie miał szans nic zrobić, jechał na jednym kole i na dodatek jeszcze stojąc nogami na tylnym błotniku.Kiedy był w pobliżu linii startowej te dzieci WYBIEGŁY na tor a Cięślewicz wjechał dokładnie pomiędzy nie.Zaraz później zawrócił i chciał zobaczyć co się z nimi stało a w zamian dostał w twarz od ojca jednego z nich, który jest tam chyba jakimś większym sponsorem.
Dokładnie przed tym zdarzeniem wyłączyłem kamerę bo byłby na to dowód.