EDIT: no Świst to już inna bajka
03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin
-
portek
Paru starszych od Ciapka by sie w naszej lidze znalazlo - chocby Slawomir Drabik czy Piotr "kultura i elokwencja" Swist. Nawiasem mowiac Drabik po swietnym ubieglym sezonie teraz jezdzi slabo, swoje lata ma, z Ulamkiem nie przepadaja za soba wiec pewnie Wlokniarz nie bedzie go trzymal po sezonie - szczegolnie jezeli wejdzie przepis o drugim obco w meczu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
portek
boxing pisze:Paru starszych od Ciapka by sie w naszej lidze znalazlo - chocby Slawomir Drabik czy Piotr "kultura i elokwencja" Swist. Nawiasem mowiac Drabik po swietnym ubieglym sezonie teraz jezdzi slabo, swoje lata ma, z Ulamkiem nie przepadaja za soba wiec pewnie Wlokniarz nie bedzie go trzymal po sezonie - szczegolnie jezeli wejdzie przepis o drugim obco w meczu.
Czyli warto zainteresować sie Ulamkiem
człowieku Ty masz pojęcie o żużlu
czy robisz takie nędzne prowokacje
Jak dla mnie to mogą być w alternatywie Hampel, Hlib, Holta i kilku innych 
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2005, o 22:08 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
portek
Kurde, zobaczylem wlasnie w galerii zdjecie Franka (foto nr 66), gdzie prezentuje naprawde swoja niesamowita technike i zachodze w glowe, jak to mozliwe, ze on tam ducyfrowki nie zrobil...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dobra, nie moge sie powstrzymac, Wy piszecie o emerytach a ja tak off topic
o meczu
szkoda ze taka duża różnica punktowa, gdy zobaczyłem busa joonasa od razu myśl do łba W pizde dziś , i ogólnie 1 bieg w 3 jakby nasi nie wykorzystali to byłby przypał, a po 2 biegu zaczęłem sie bać, po 3 stwierdziłem ze bedzie ciekawy mecz podczas naszego dopingu zero agresji słwonej wobec lublina(jkedynie do torunia, kto był słyszał
)
chciałbym sie skupić na pomeczowej sytuacji, po 14 chyba biegu zdjełem flage Dadiego, po 15 wskakujemy na tor i idziemy kolumną w WAszym kierunku z okrzykiem LUBLIN DZIĘKujemy, po czym przy bramie parkingu podchodzi do mnie 2 ochroniarzy
( tzn. kolesi koło 35 lat) i spychają mnie do bramy parkingu razem za mną schodzi reszta Brygady Ultras, ma ktoś moze zdjecia jak wyszliśmy z tą flagą??
jeżli tak to BARDZO PROSZE O PRZESÅANIE
mailto:kuken15@wp.pl
z góry THX
P.s .
My w Grudziadzu dobzre wiemy co to znaczy przegrywac do bulu
szkoda ze taka duża różnica punktowa, gdy zobaczyłem busa joonasa od razu myśl do łba W pizde dziś , i ogólnie 1 bieg w 3 jakby nasi nie wykorzystali to byłby przypał, a po 2 biegu zaczęłem sie bać, po 3 stwierdziłem ze bedzie ciekawy mecz podczas naszego dopingu zero agresji słwonej wobec lublina(jkedynie do torunia, kto był słyszał
chciałbym sie skupić na pomeczowej sytuacji, po 14 chyba biegu zdjełem flage Dadiego, po 15 wskakujemy na tor i idziemy kolumną w WAszym kierunku z okrzykiem LUBLIN DZIĘKujemy, po czym przy bramie parkingu podchodzi do mnie 2 ochroniarzy
mailto:kuken15@wp.pl
z góry THX
P.s .
My w Grudziadzu dobzre wiemy co to znaczy przegrywac do bulu
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
http://www.grudziadz.pl/view.php?strefa=akt&numer=1568
Wyjdzie na to, ze jeszcze Cielak bedzie winnien calej tej sytuacji i poniesie konsekwencje... Ahh ten Grudziadz...
Wyjdzie na to, ze jeszcze Cielak bedzie winnien calej tej sytuacji i poniesie konsekwencje... Ahh ten Grudziadz...
- Łoptymista
- Trener