"Jednakowe kevlary dla Koziołków"

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
primobaker

"Jednakowe kevlary dla Koziołków"

#1 Postautor: primobaker » 22 listopada 2005, o 20:53

Jako, że idzie NOWE dla lubelskiego żużla (zapowiadana, jako cel główny w sezonie 2006 walka o Ekstraligę) proponuję, biorąc za wzór kilka innych speedway teamów ( Gdańsk, Rzeszów, Grudziądz), podyskutować na temat: "jednakowe kevlary dla Koziołków"- jako zaczątek profesjonalizmu w Naszym klubie. Moje propozycje barw w/w kevlarów (biorąc pod uwagę sponsorów: Sipma, Perła oraz godlo Lublina); Zielono-Biało-Czerwone.
Czekam na Wasze opinnie.
...wierny po wygranej, dumny po porażce ;)

Koper
Trener
Kontakt:

Re: "Jednakowe kevlary dla Koziołków"

#2 Postautor: Koper » 22 listopada 2005, o 20:57

primobaker pisze: Moje propozycje barw w/w kevlarów (biorąc pod uwagę sponsorów: Sipma, Perła oraz godlo Lublina); Zielono-Biało-Czerwone.
Czekam na Wasze opinnie.

Oczywiscie ze "zolto-bialo-niebieskie" :!:

Shack
Administrator

#3 Postautor: Shack » 22 listopada 2005, o 21:26

Boże broń, nie ma nic gorszego niż nie poznawanie własnych zawodników. Ostatnio segregowałem zdjęcia z sezonu 2004. Nie miałem zielonego pojęcia jak odróżnić od siebie zawodników Lotosu

BR
Senior

#4 Postautor: BR » 22 listopada 2005, o 21:41

i niech wszyscy jezdza w tym samym kolorze kasku ;-)

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#5 Postautor: Prymus » 22 listopada 2005, o 21:43

Po trzykroć nie!

primobaker pisze:"jednakowe kevlary dla Koziołków"- jako zaczątek profesjonalizmu w Naszym klubie

Jednakowe kevlary synonimem profesjonalizmu?! W jakim sensie?

Awatar użytkownika
pola

#6 Postautor: pola » 22 listopada 2005, o 21:47

primobaker pisze: "jednakowe kevlary dla Koziołków"- jako zaczątek profesjonalizmu w Naszym klubie.

Uważasz to za przejaw profesjonalizmu??? Ja za totalną glupotę. Kevlar to dla mnie swojego rodzaju wizytówka danego zawodnika i robienie z nich "braci syjamskich" niczemu dobremu nie sluży :?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#7 Postautor: kilar » 22 listopada 2005, o 21:55

Jednakowe kevlary to dla mnie wyrzucenie pieniedzy w bloto. Lepiej je w szkolke zainwestowac lub na jakis inny szczytny cel przeznaczyc.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#8 Postautor: Cz@rek » 22 listopada 2005, o 22:02

Taki układ sprawdza się tylko w reprezentacjach narodowych.W drużynach ligowych juz
nie tak bardzo,argumenty Shacka są też bardzo trafione.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#9 Postautor: RadeKas » 22 listopada 2005, o 22:18

Powiem tak.

Kiedy zapewnimy juz sobie sklad seniorski, obcokrajowca i pewny byt na caly sezon, wtedy bedzie mozna myslec o ladnych dodatkach takich jak jednakowe kevlary.

Poki co klub ma wazniejsze sprawy na glowie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Michael

#10 Postautor: Michael » 22 listopada 2005, o 22:32

Odnosnie poznawania zawodnikow

Kazdy mniej badz wiecej wie kto i jakich ma sponsorow i ajkie posiadaj oni barwy.
Mysle ze niebyloby wiekszego problemu z rozpoznaniem ich (szczegolnie na fotkach ktore pyka Shack :wink: ).

A odnosnie wprowadzenia w zycie.
Zbedne, niepotrzebne bo co by to mialo dac :?:
Niech lepiej wymaluja caly stadion, uloza kolorowa kostke w barwach klubowych w parkinku i bedzie fajnie jak juz "marzymy" o barwach.

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#11 Postautor: Soluk » 22 listopada 2005, o 23:59

Jednakowe to oni maja juz...plastrony :wink: I jeszcze te barwy, nie pomysl zupelnie nie trafiony
Ajm stil Łejt for positif njus ;)

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#12 Postautor: Jaga » 23 listopada 2005, o 01:18

pola pisze:
primobaker pisze: "jednakowe kevlary dla Koziołków"- jako zaczątek profesjonalizmu w Naszym klubie.

Uważasz to za przejaw profesjonalizmu??? Ja za totalną glupotę. Kevlar to dla mnie swojego rodzaju wizytówka danego zawodnika i robienie z nich "braci syjamskich" niczemu dobremu nie sluży :?

Popieram w 100% (tÄ… wypowiedz)
Ja rozumie jednakowe kevlary w reprezentacji kraju bo to wtedy fajnie nawet wygląda ale nie w lidze. Jak inni zwrócili słusznie uwage, lepiej przeznaczyć te pieniadze na szkółke, czy inne cele niż "tracić" w ten sposób pieniądze!
Różne kevlary sprawiają , że z daleka jesteśmy w stanie rozróżnić kto jest kto, a jak sa takie same to conajmniej dziwnie.
Moge przedstawić taki przykład: jak u nas zrobilu jupiterki i mieliśmy trening punktowany z Żeszofem, to właśnie jeden z nich wyglebał i wjechał pod bande a drugi zawodnik z Żeszofa zjechał do parkingu no i za chiny nie wiedziałem który lezy pod dmuchaną bandą, którą przy okazji przedziurawił, bo wszyscy mają taki sam kevlar ... i w sumie do dziś nie wiem :( Ale to już nieważne 8)

A tak przy jak wyobrażacie sobie Skurnickiego w kevlarze bez frędzelków? Bo ja sobie nie wyobrażam ... a nie sądze by cała drużyna chciała jeździć w kevlarach z frędzelkami. Jemu jednego innego nie zrobia bo jak wszyscy to wszyscy :P

Na koniec rzeczem ... zły to jest pomysł!
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

sledzio

#13 Postautor: sledzio » 23 listopada 2005, o 01:52

Dla mnie to wielka głupota aby wszyscy mieli takie same kevlary , a pomyśleć w latach po wojennych czy już lata 70 to jeżdzili w zwykłych szmatach a teraz gwiazdy to co to nie oni !

meesha
Trener
Kontakt:

#14 Postautor: meesha » 23 listopada 2005, o 03:20

sledzio pisze:lata 70 to jeżdzili w zwykłych szmatach

Dzieci nie miały opieki dentystycznej w tamtych czasach :lol:
Ja tam wolę, żeby nie jeździli w żadnych szmatach, ale jednolitym kevlarom mówię stanowcze - NIE :!: 8)