Jako, że idzie NOWE dla lubelskiego żużla (zapowiadana, jako cel główny w sezonie 2006 walka o Ekstraligę) proponuję, biorąc za wzór kilka innych speedway teamów ( Gdańsk, Rzeszów, Grudziądz), podyskutować na temat: "jednakowe kevlary dla Koziołków"- jako zaczątek profesjonalizmu w Naszym klubie. Moje propozycje barw w/w kevlarów (biorąc pod uwagę sponsorów: Sipma, Perła oraz godlo Lublina); Zielono-Biało-Czerwone.
Czekam na Wasze opinnie.
"Jednakowe kevlary dla Koziołków"
-
primobaker
"Jednakowe kevlary dla Koziołków"
...wierny po wygranej, dumny po porażce 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: "Jednakowe kevlary dla Koziołków"
primobaker pisze: Moje propozycje barw w/w kevlarów (biorąc pod uwagę sponsorów: Sipma, Perła oraz godlo Lublina); Zielono-Biało-Czerwone.
Czekam na Wasze opinnie.
Oczywiscie ze "zolto-bialo-niebieskie"
Po trzykroć nie!
Jednakowe kevlary synonimem profesjonalizmu?! W jakim sensie?
primobaker pisze:"jednakowe kevlary dla Koziołków"- jako zaczątek profesjonalizmu w Naszym klubie
Jednakowe kevlary synonimem profesjonalizmu?! W jakim sensie?
primobaker pisze: "jednakowe kevlary dla Koziołków"- jako zaczątek profesjonalizmu w Naszym klubie.
Uważasz to za przejaw profesjonalizmu??? Ja za totalną glupotę. Kevlar to dla mnie swojego rodzaju wizytówka danego zawodnika i robienie z nich "braci syjamskich" niczemu dobremu nie sluży
Powiem tak.
Kiedy zapewnimy juz sobie sklad seniorski, obcokrajowca i pewny byt na caly sezon, wtedy bedzie mozna myslec o ladnych dodatkach takich jak jednakowe kevlary.
Poki co klub ma wazniejsze sprawy na glowie.
Kiedy zapewnimy juz sobie sklad seniorski, obcokrajowca i pewny byt na caly sezon, wtedy bedzie mozna myslec o ladnych dodatkach takich jak jednakowe kevlary.
Poki co klub ma wazniejsze sprawy na glowie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Michael
Odnosnie poznawania zawodnikow
Kazdy mniej badz wiecej wie kto i jakich ma sponsorow i ajkie posiadaj oni barwy.
Mysle ze niebyloby wiekszego problemu z rozpoznaniem ich (szczegolnie na fotkach ktore pyka Shack
).
A odnosnie wprowadzenia w zycie.
Zbedne, niepotrzebne bo co by to mialo dac
Niech lepiej wymaluja caly stadion, uloza kolorowa kostke w barwach klubowych w parkinku i bedzie fajnie jak juz "marzymy" o barwach.
Kazdy mniej badz wiecej wie kto i jakich ma sponsorow i ajkie posiadaj oni barwy.
Mysle ze niebyloby wiekszego problemu z rozpoznaniem ich (szczegolnie na fotkach ktore pyka Shack
A odnosnie wprowadzenia w zycie.
Zbedne, niepotrzebne bo co by to mialo dac
Niech lepiej wymaluja caly stadion, uloza kolorowa kostke w barwach klubowych w parkinku i bedzie fajnie jak juz "marzymy" o barwach.
pola pisze:primobaker pisze: "jednakowe kevlary dla Koziołków"- jako zaczątek profesjonalizmu w Naszym klubie.
Uważasz to za przejaw profesjonalizmu??? Ja za totalną glupotę. Kevlar to dla mnie swojego rodzaju wizytówka danego zawodnika i robienie z nich "braci syjamskich" niczemu dobremu nie sluży
Popieram w 100% (tÄ… wypowiedz)
Ja rozumie jednakowe kevlary w reprezentacji kraju bo to wtedy fajnie nawet wygląda ale nie w lidze. Jak inni zwrócili słusznie uwage, lepiej przeznaczyć te pieniadze na szkółke, czy inne cele niż "tracić" w ten sposób pieniądze!
Różne kevlary sprawiają , że z daleka jesteśmy w stanie rozróżnić kto jest kto, a jak sa takie same to conajmniej dziwnie.
Moge przedstawić taki przykład: jak u nas zrobilu jupiterki i mieliśmy trening punktowany z Żeszofem, to właśnie jeden z nich wyglebał i wjechał pod bande a drugi zawodnik z Żeszofa zjechał do parkingu no i za chiny nie wiedziałem który lezy pod dmuchaną bandą, którą przy okazji przedziurawił, bo wszyscy mają taki sam kevlar ... i w sumie do dziś nie wiem
A tak przy jak wyobrażacie sobie Skurnickiego w kevlarze bez frędzelków? Bo ja sobie nie wyobrażam ... a nie sądze by cała drużyna chciała jeździć w kevlarach z frędzelkami. Jemu jednego innego nie zrobia bo jak wszyscy to wszyscy
Na koniec rzeczem ... zły to jest pomysł!

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
sledzio