KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

Re: Play-off Krosno-Lublin

#1152 Postautor: neir1 » 6 sierpnia 2009, o 16:07

napisz usprawiedliwienie na forum ;)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#1153 Postautor: truskawa » 6 sierpnia 2009, o 16:07

HARRY WRÓĆ 8)
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1154 Postautor: Łoptymista » 6 sierpnia 2009, o 16:07

Gawrzyk pisze:ja tam nie bylem na 4 ostatnich meczach.
popelnic mam sepuku?

a moglbys?

:D

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1155 Postautor: tezetomaniak » 6 sierpnia 2009, o 16:10

truskawa pisze:HARRY WRÓĆ 8)

reka i noga sie podpisuje, tylko bez ironii ;]

meesha
Trener
Kontakt:

#1157 Postautor: meesha » 6 sierpnia 2009, o 16:13

meesha. atakuj. podobno lepiej placa 8)

Moze jednak znajdzie sie lepszy kandydat :D A w ogole to chyba trzeba troche posprzatac w tym temacie i poprzenosic troche postow do innego watku :D Jacys chetni, bo mi sie nie chce :?: 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1158 Postautor: Łoptymista » 6 sierpnia 2009, o 16:17

ja

jesli dostane tez banmaszynke

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1159 Postautor: mikas » 6 sierpnia 2009, o 16:21

Kurewa az sprawdzilem. Nie bylem tylko na meczu z Pila i Krosnem, a na Opole sie spoznilem i dotarlem na 10 bieg, bo wracalem z GP z Leszna. Odstosunkowac sie wiec ode mnie Loptymisty i inne :twisted: :twisted: :twisted: Wydawalo mi sie ze oposcilem wiecej meczow, ale jak widac, mimo negatywnego nastawienia na mecze u nas jeszcze chodzilem. Odpuszczalem za to z premedytacja wyjazdy, ktore tez byly odpuszczane przez klub i tu sie przyznaje bez bicia ;)

P.S. Troche naklamalem z ta moja absencja, ale starosc nie radosc i mecze u nas z wyjazdowymi tez sie moga juz mieszac, tym bardziej ze przez lata nie opuszczalem praktycznie ani jednych ani drugich ;)
P.S.2 Żaluje tylko wyjazdu do Pily ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1160 Postautor: Cooper » 6 sierpnia 2009, o 16:23

truskawa pisze:HARRY WRÓĆ 8)

Az sie dziwie, ze tak pozno padlo to haslo:) Jak to mowia, czas leczy rany:) Lub tez szanuj szefa swego bo mozesz miec gorszego:)

P.S.

Gawrzyk, przeciez tu nie chodzi o to czy ktos chodzi na mecze czy nie, bo to jego sprawa, tylko o to, ze sam Mikas wyskoczyl z jakimis usprawiedliwieniami, ze na mecze nie chodzil w trakcie sezonu bo to byl jego bojkot i on sie tak dla dobra klubu poswiecil:)

P.P.S.

A teraz jeszcze Mikas wzial i sprawdzil (nie wiem, gdzie, bo chyba nie w googlach), ze jednak wcale tak duzo meczow nie opuscil:) Wiec jak to bylo z tym bojkotem Mikas? 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
rieper
Junior

#1161 Postautor: rieper » 6 sierpnia 2009, o 16:26

Gawrzyk pisze:ja tam nie wiem i sie nie znam, ale klub nie mogl dostac licencji na starty w lidze gdyby nie splacil zawodnikow. a tz jechal pozniej i w 2006 i w 2007...wiec jak to bylo?

nie chce sie sprzeczac ale wydaje mi sie ze z zawodnikami byly podpisywane ugody.
Ja jednak widze szanse na awans dalej. w Krosnie dobujac sie do 35 punktow (jesli nie ma kasy to nie splacac zadnych obco by przyjezdzali na sile bo w Krosnie wiele nie zawojuja, a dac kase Polakom, w szczegolnosci Karolowi zeby odebral zamowiony silnik).
.

ze jak? :shock:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1163 Postautor: mikas » 6 sierpnia 2009, o 16:29

Cooper, bojkot byl wyjazdowych, u nas nie dawalem rady sie powtrzymywac zeby nie przyjsc, chociaz takie mysli chodzily po glowie ;)
Kurcze wiedzialem, ze jakis bojkot byl tylko zaniki pamieci nie pozwolily na poczatku skojarzyc jaki ;););)

P.S. karnet oplacony trzeba bylo wykorzystac taka prawda ;) Chociaz skreslenia na nim mam tylko dwa ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#1164 Postautor: meesha » 6 sierpnia 2009, o 16:33

Nie zawsze chlopaki na bramce skreslali, czasem tylko wpisywali numer karnetu w swoj kajet :)

No dobra, to chyba bede jadnak ja musial wydzielic nowy temat pt. "Mikas nad jeziorem czyli bojkot, choc nie do konca" :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1165 Postautor: grzesieck » 6 sierpnia 2009, o 16:37

mikas pisze:Cooper, bojkot byl wyjazdowych, u nas nie dawalem rady sie powtrzymywac zeby nie przyjsc, chociaz takie mysli chodzily po glowie ;)
Kurcze wiedzialem, ze jakis bojkot byl tylko zaniki pamieci nie pozwolily na poczatku skojarzyc jaki ;););)

P.S. karnet oplacony trzeba bylo wykorzystac taka prawda ;) Chociaz skreslenia na nim mam tylko dwa ;)

nie chce tu wklejac cytatow z forum bylego FK, ale wydaje mi sie, ze troooooszke naciagany jest ten caly 'bojkot' meczow wyjazdowych...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009

#1166 Postautor: dannie » 6 sierpnia 2009, o 16:38

Juz mielismy takie historie, ze pewne osoby zamiast na stadionie byly nad jeziorem... 8) Mikas kontynuator pieknej swieckiej tradycji :D ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1167 Postautor: mikas » 6 sierpnia 2009, o 16:41

Grzesiecek jesli chodzi Ci o to ze tam kiedys napisalem, ze nie mam kasy, to po prostu bylo mi jej szkoda na ogladanie wtop. Taki to byl bojkot. Tyle.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1168 Postautor: grzesieck » 6 sierpnia 2009, o 16:46

Chodzi mi o to, ze z tego co pamietam, to zapowiadales na forum, ze jedziesz do Lodzi oraz Opola, a pare dni przed meczem nagle pojawial sie post o tresci: "My z xxxx jednak nie jedziemy". Dziwny ten bojkot
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1169 Postautor: istred » 6 sierpnia 2009, o 16:47

Ale to naprawde ma jakiekolwiek znaczenie kto co bojkotowal i dlaczego?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1170 Postautor: Cooper » 6 sierpnia 2009, o 16:56

Sam Mikas zaczal:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meesha
Trener
Kontakt:

#1171 Postautor: meesha » 6 sierpnia 2009, o 16:59

Ale to naprawde ma jakiekolwiek znaczenie kto co bojkotowal i dlaczego?
Nie ma, ale zawsze to pare postow dojdzie na liczniku :D

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1172 Postautor: Manitou » 6 sierpnia 2009, o 17:33

Gorzej jak na targu :shock: :shock: :shock: :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1173 Postautor: mikas » 6 sierpnia 2009, o 18:11

grzesieck pisze:Chodzi mi o to, ze z tego co pamietam, to zapowiadales na forum, ze jedziesz do Lodzi oraz Opola, a pare dni przed meczem nagle pojawial sie post o tresci: "My z xxxx jednak nie jedziemy". Dziwny ten bojkot

Opola juz nie pamietam, ale z Lodzi zrezygnowalem dokladnie z tych powodow o ktorych pisalem, olanie i odpuszczenie meczu przez dzialaczy. Z Krosna w niedziele tez juz zrezygnowalem mimo ze chcialem jechac, po informacji o braku Piszcza.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#1174 Postautor: Kaka » 6 sierpnia 2009, o 21:11

mikas pisze:P.S.2 Żaluje tylko wyjazdu do Pily ;)

Zaluj a bedzie Ci wybaczone :lol: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1175 Postautor: istred » 9 sierpnia 2009, o 19:47

Mamy zakontraktowanych 18 zawodnikow. Dlaczego kolejny mecz jedziemy w zasadzie we 3? Moze kierownictwo to w koncu wytlumaczy? Co wiecej, jestesmy chyba w tym sezonie jedyna druzyna, ktora nie potrafi zebrac skladu :? . Zeby awansowac, to naprawde trzeba cos wykombinowac, bo inaczej mozemy jeszcze przegrac z Krosnem u siebie...

Pomyslem jest, zeby wypozyczyc jakiegos zawodnika, ktory zablysnal w tym sezonie. Linusa? Skippiego? Mysle, ze 4-5 punktow gwarantowane. Niby malo, ale te punkty maja kolosalne znaczenie.
Oprocz tego, albo przeprosic sie z jakims seniorem, albo zakontraktowac w taki sam sposob jak juniora.
Nie jest to nierealne. Koszt - taki sam jak sciagniecie jakiegokolwiek innego obcokrajowca. Zawodnik tez nie angazuje sie na caly sezon, a moglyby to byc kontrakt na 2-3 spotkania, w ktorych moglby sie pokazac w Polsce przed przyszlym sezonem.
Wzmocnienie mogloby byc ogromne a koszt praktycznie zaden. Dzialacze w ten sposob mogliby poprawic swoj wizerunek po wpadkach, ktore daja przez caly sezon. Moze warto sie nad tym powaznie zastanowic?

PS. Dzisiejszy mecz potwierdza, ze mamy druzyne, ktora powinna walczyc z Lodzia o 1 miejsce w lidze. Niestety trzeba miec dzialaczy, ktorzy przynajmniej nie beda przeszkadzali.