Ale z czym polemizujesz? Z tym, że są w nim dziury?
Bynajmniej. To, ze jakies tam dziury sa, widzial chyba kazdy. Tyle tylko, ze takie dziury sa praktycznie na kazdym stadionie (chyba, ze jest ekstra betonik) i jest to jak najbardziej normalne. Tor u nas na chwile obecna jest naprawde bardzo dobrze przygotowany (i z meczu na mecz jest coraz lepiej). A swiadczy o tym chocby ta wypowiedz trenera z Pily - gosc powiedzial wprost jak jest. Bez bicia piany, ze nierowno, niebezpiecznie, itd.
Nad nawierzchnia nadal trzeba pracowac (wiadomo, zawsze moze byc lepiej), rozgryzac ja i robic tak, zeby byla jak najbardziej pod miejscowych. Nie ma jednak co przesadzac i przesadnie martwic sie "placzliwymi goscmi". Po pierwszych zawodach gdzie bylo ostre narzekanie na tor, przyjezdni zyskali potezny argument i od razu pokazali, ze beda walczyc o walkower (Krakow). Odjedzmy jeszcze pare spotkan na takim torze jak ostatnio i szybko wszystkim przejdzie takie kombinowanie.
Co do Darkina i "skakania" na nierownosciach. Nie wiem, moze mi sie wydaje, ale jego jazda w drugiej czesci spotkania bardziej wygladala na problemy ze sprzetem/sila w rekach, niz klopot z dziurawym torem. Ta sciezka ktora pokonywal jechali przeciez tez inni zawodnicy i nikogo az tak nie podrzucalo.