Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

Re: Działalność Fan Klubu TŻ Motor Lublin

#201 Postautor: grzesieck » 30 lipca 2007, o 23:55

Mani, najlepsze jest to, ze przekrzyczelismy 5 tys. poznanskich kibicow!

na SyFach napisali, ze tylu bylo widzow :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#202 Postautor: meesha » 31 lipca 2007, o 00:02

Ale to jest w zasadzie regułą, że na wyjazdach jest lepszy doping niż "u siebie" i mógłbym nawet wymienić kilka czynników na to wpływających... Tylko po co 8)

Mnie się np. w Poznaniu bardzo podobało to, że 3/4 ludzi na stadionie miało na sobie klubowe koszulki (u nas - nie wiedzieć czemu - nazywane "fanklubowymi" :lol: ), szaliki itp. akcesoria (łącznie ze starszymi paniami :) ) i już samo to fajnie wygląda. A u nas pod tym względem jest kiepściutko :?

Co do Gdańska - jest to jedna z najbardziej "konkretnych" kibicowskich ekip żużlowych więc szkoda, żeby nie było ich słychać :roll: A że przy marnym widowisku (jak mecz z Gdańskiem) ciężko o dobry doping widać nie tylko na żuzlu jak to się niektórym wydaje. Nic więcej nie napiszę bo zaraz znowu mi ktoś będzie wpierał, że mam kompleks kibiców piłkarskich :lol:

EDIT: Grzesiu już nie przesadzaj z tym "przekrzyczeniem". To było jak w tym wyścigu Mordela z Bajerskim: "raz my, raz koledzy poznaniacy" :lol: 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#203 Postautor: Koper » 8 marca 2008, o 13:41

Kibice w Gdansku stworzyli specjalna strone internetowa promujaca wyjazd na mecz do Bydgoszczy, swietna sprawa:
http://www.13kwietnia.pl

meesha
Trener
Kontakt:

#204 Postautor: meesha » 8 marca 2008, o 15:08

Ojacieee Koper, aleś temat-kotlet odgrzał :D Ten topic powinien być już chyba zamknięty z powodu braku FanKlubu :wink:

EDIT dla Zuzi 8)
Powyższy wpis ma charakter żartobliwy, FanKlub oczywiście nadal istnieje i ma się dobrze :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Zuzia

#205 Postautor: Zuzia » 8 marca 2008, o 21:58

A dziękuję. Już myślałam, ze jesteś samozwańczym viceprezesem czegoś co nie istnieje.
Ufff ulżyło ;]
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.

meesha
Trener
Kontakt:

#206 Postautor: meesha » 8 marca 2008, o 22:12

No jeśli nie istnieje to z jakiej racji płacę mikasowi składki co miesiąc :P
Miejmy tylko nadzieję, że nie dojdzie do sytuacji, że będziemy FanKlubem bez klubu :roll: