Nie wiem czy nasi szanowni działacze czytają forum, jeśli nie to prośba do Koperka o forwarda
Co prawda termin zadawania pytań zarządowi klubu już minął, ale ja mam jeszcze jedno poza konkursem
W poprzednim sezonie zorganizowana grupa kibiców z Lublina została w Łodzi przez gospodarzy wpuszczona na stadion bezpłatnie. Okazji do rewanżu w 2009 roku już nie było, ale pojawia się teraz

Pytanie moje brzmi zatem: czy jest możliwość aby kibice z Łodzi weszli w niedzielę na mecz bezpłatnie? Z tego co wiem wybierają się do nas i myślę, że nasz klub nie zbiednieje znacząco od tych 30 czy 50 mniej sprzedanych biletów, a dla osób które zastanawiają się nad wyjazdem jest to dość istotna pozycja w budżecie

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Myślę, że podobne zdanie ma kilkadziesiąt osób, które zostały bardzo miło ugoszczone w Łodzi rok temu. Ogólnie fajnie by było gdyby była taka "tradycja" obowiązująca pomiędzy wszystkimi klubami w lidze...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...