Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

Re: Działalność Fan Klubu TŻ Motor Lublin

#226 Postautor: InDorka » 17 maja 2010, o 19:05

Byc moze jest to pytanie o wladze, zasady przynaleznosci, wysokosc skladek, obowiazki...
Czy ja dobrze mysle, ze FK chorowal na brak makroelementow niezbednych do prawidlowego rozwoju organizmu klubowego ? Nadzieja podania carbo medicinalis postawila FK na nogi ( ile jest teraz nog?)
Siak czy tak ciesze sie bardzo :)
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#227 Postautor: Torsen » 17 maja 2010, o 19:09

Czyżby sponsor wskrzesił FK, czy tam to drugie? :)

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#228 Postautor: InDorka » 17 maja 2010, o 19:13

W przypadku FK sponsorem jest nadzieja na normalnosc, na to ze bedzie sezon 2011, 2012, 2013
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

meesha
Trener
Kontakt:

#229 Postautor: meesha » 17 maja 2010, o 19:25

Byc moze jest to pytanie o wladze, zasady przynaleznosci, wysokosc skladek, obowiazki...

Na chwilę obecną brak władz (ino skarbnik sie ostał :) ), brak zasad przynależności, składki dobrowolne, obowiązki nie występują :D W gronie znajomych kibiców podjęliśmy decyzję o wystosowaniu takiego właśnie listu, a jakoś go przecież trzeba podpisać :) Nie zdecydowaliśmy się na podpisanie jako "Kibice" gdyż może nie wszyscy kibice żużla w Lublinie z radością powitali nowego sponsora. Stąd taki, a nie inny "autor" listu :)

Może faktycznie będzie to jakiś impuls do ruszenia na nowo skostniałego i stetryczałego towarzystwa znanego jako FanKlub. I może jakiejś świeżej krwi przybędzie... Torsen, pomożecie :?: :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

Re: Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

#230 Postautor: Torsen » 17 maja 2010, o 19:36

Ja Was wesprę duchowo. Byle bym nie musiał wstawać do fali i pajacji. Na śpiew w moim wykonaniu raczej też nie liczcie, ale to akurat z pożytkiem dla wszystkich, szczególnie okolicznych psów, które po takim występie wyłyby do późnych godzin wieczornych. :)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#231 Postautor: mikas » 18 maja 2010, o 11:14

meesha pisze:

...(ino skarbnik sie ostał :) ) ...

I przyjmę kazdą ilosc pieniedzy :) (od Torsena rowniez) 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010

#232 Postautor: meesha » 14 czerwca 2010, o 13:20

Nie wiem czy nasi szanowni działacze czytają forum, jeśli nie to prośba do Koperka o forwarda :wink:

Co prawda termin zadawania pytań zarządowi klubu już minął, ale ja mam jeszcze jedno poza konkursem :)

W poprzednim sezonie zorganizowana grupa kibiców z Lublina została w Łodzi przez gospodarzy wpuszczona na stadion bezpłatnie. Okazji do rewanżu w 2009 roku już nie było, ale pojawia się teraz :) Pytanie moje brzmi zatem: czy jest możliwość aby kibice z Łodzi weszli w niedzielę na mecz bezpłatnie? Z tego co wiem wybierają się do nas i myślę, że nasz klub nie zbiednieje znacząco od tych 30 czy 50 mniej sprzedanych biletów, a dla osób które zastanawiają się nad wyjazdem jest to dość istotna pozycja w budżecie :)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Myślę, że podobne zdanie ma kilkadziesiąt osób, które zostały bardzo miło ugoszczone w Łodzi rok temu. Ogólnie fajnie by było gdyby była taka "tradycja" obowiązująca pomiędzy wszystkimi klubami w lidze...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010

#233 Postautor: Boobi » 14 czerwca 2010, o 13:28

Pragnę także dodać, że chyba wtedy dostaliśmy także darmowe programy, które były chyba po 18zł :shock: :o
"Życie to jazda"