Które miejsce zajmie TŻ Motor w sezonie 2005?

żużel w Lublinie

Które miejsce zajmie TŻ Motor?

1-2
13
14%
3-4
42
44%
5-6
36
38%
7-8
5
5%

Liczba głosów: 96

Wiadomość
Autor
spedway fan holigans

#26 Postautor: spedway fan holigans » 13 marca 2005, o 19:29

PAPI:

TO JEST MOŻLIWE,MOŻE I REALNE. PRAWIE SIĘ ZGADZAM Z TOBĄ
SPEDWAY FAN HOLIGANS

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#27 Postautor: Dobromir » 13 marca 2005, o 20:16

1 Rzeszów - dla mnie najmocniejsza ekipa
2 Gorzów - brakuje 1 seniora na wypadek kontuzji
3 Ostrów - skład na papierze najmocniejszy ale juniorzy ciency
4 Rybnik - czarny koń dużo będzie od nich zależało a szczególnie od tego kto wywiezie z Rybnika punkty.
5 MY
6 Grudziądz - tu największe przemeblowania, skład niby równy, nieźli juniorzy, podobna siła do nas bardzo ważny będzie dwumecz z nami
7 Krosno - Doszedł Ferjan, Wilk, Śpiewanek co powinno starczyć na utrzymanie sie przed Opolem. Nie sądze aby wilki zagroziły pierwszej trójce ale reszta będzie sie musiała napocić żeby wywieśc z tamtąd korzystny wynik
8 Opole - drużyna słabsza niż w zeszłym sezonie nie licząc Brhela. Myśle że Trumna będzie tam brylował nobo kto ma punktować Kowolik, Czechowicz??

Danio

#28 Postautor: Danio » 15 marca 2005, o 11:39

1. Gorzów
2. Rybnik
3. Rzeszów
4. LUBLIN v Ostrów
5.
6. GrudziÄ…dz
7. Krosno
8. Opole

1 Rzeszów - dla mnie najmocniejsza ekipa
2 Gorzów - brakuje 1 seniora na wypadek kontuzji

Kontuzje mogą się przytrafić każdej drużynie i układ tabeli może ulec całkowitej zmianie, więc uzasadnienie takie nie ma sensu
Rybnik- czarny koń! - właśnie- ta drużyna ma extraligowe doświadczenie i chyba każdy o tym zapomina, tak jak odejście Węgrzyka to żadna strata po tym co pokazywał w sezonie 2004 to należy stratę odnotować tylko w Loramie i Staszewskim, i dlatego zajmą drugą lokatę,Chromik, Romanek - wozili dwu cyfrówki w extralidze 2004, a reszta na I lige to wystarczający zawodnicy a młody IVERSEN może nie jednego zaskoczyć.
Ostrów- na początku okresu transferowego zrobili na każdym wrażenie- ale z czasem i wnikliwym spostrzeżeniem na dziś to wygląda normalnie- są to zwykli zawodnicy jak każdy inni a nie gwiazdy zza innych światów jak to o nich opisywano. Węgrzyk- wielka niewiadoma, Dym- średniak na 7 pkt, Karlsson- na początku sezonu mocny zawodnik ale w rundzie rewanżowej sądze ze będzie rozczarowywał wszystkich a zwłaszcza cały OSTRów :!: W Lublinie podczas play- off jeżdził nie równo, nie był już pewniakiem- kondycja nie ta i nie te lata oraz kości. W tym sezonie dołożył sobie jeszcze Anglie i dlatego szybko siły straci! Pietrzyk j Jędrzejak będą robić 2 cyfrówki, reszta żadna rewelacja i dlatego Lublin ma szanse powalczyć z tą drużyna o 4 miejsce! Mamy lepszy sprzęt niż w zeszłym sezonie, Piszcz bez kontuzji będzie napewno lepszym krajowym liderem niż Knapp. Franków dotrze się i wreszcie bez kłopotów sprzętowych jest w stanie powtórzyć wyczyn Knappa - co do drugiego sezonu w Lublinie! Jeleń pokazał w barażach przy dobrym sprzęcie jak zdobywa punkty więc na 8- 10 pkt z takim samym sprzętem jest w stanie przywozić. To samo Pietraszko na 7-8 pkt ma w kontrakcie deklaracje którą podpisał. Straszakiem na wszyskich ma byc Mordel który na sprzęcie od Łukasza Jańca miewał najlepsze lata w swojej karierze. Jest wiekowym zawodnikiem ale regularnie nie musi występować i męczyć się,dobrze okres przygotowawczy przepracowany, więc co jakiś mecz może dokonać przebłysku- przypomina mi się piękna lekcja jego Knappowi jaką jemu dawał na prowadzeniu. JENSEN ma tunera Kargera- niech pojedzie tak jak w 2003 w Gnieżnie i to wystarczająco- poza tym jest jeszcze młody! Najsłabsze nasze strony to juniorzy ale gorzej nie może byc już tylko lepiej z nimi :D
Reszta druzyn wiadomo- nie ma co pisać

Awatar użytkownika
papi
Trener

#29 Postautor: papi » 16 marca 2005, o 14:31

niedawno w ktorejs z lubelskich gazet byl wywiad chyba z siwkiem i mowil on ze druzyna nie jest liczna, bo klub woli zainwestowac w sprzet, mysle ze to dobra droga, 3 naszych podstawowych seniorow na za sobÄ… starty w e-lidze, a obco w GP i oni na pewno beda wiedzieli jak wykorzystac otrzymany sprzet, na pewno dobrym krokiem jest zatrudnienie mechanika tylko jestem ciekawy czy faktycznie w klubie dali zadownikom jakies niezle pieniÄ…dze na sprzet,a jesli tak to na ktore miejsce to wystarczy 8)

Awatar użytkownika
juta-cfc

#30 Postautor: juta-cfc » 18 marca 2005, o 11:46

Licze na 4 miejsce!Po sprowadzeniu adama!notabene mojego krajana :lol: mysle ze jest to miejsce jak najbardziej realne!Liga w tym roku jest bardzo wyrownana!a do tego te play-offy mysle ze bedzie bardzo ciekawie! :D :!:

Awatar użytkownika
lombardier
Kontakt:

#31 Postautor: lombardier » 18 marca 2005, o 14:55

Witam wszystkich serdecznie! To mój pierwszy post więc pozwólcie, że coś powiem: ŻAŁUJĘ ŻE NIE ROZWALILIŚCIE FALUBAZÓW W BARAŻU!!!
Byłem całym sercem za Wami i nie tylko z tego względu, że mamy kose z Myszkami Miki ale też dla tego, iż jesteście spox klubem!

A trzymając się wątku to sądzę, że jesteście dość niedocenianą drużyną. Już sam Jensen to świetny zawodnik - jeździł kiedyś u nas w Gorzowie i był też u nas z Gnieznem więc wiem na co go stać. Po Loramskim :wink: to będzie obco nr.2 w 1lidze.
Ogólnie skład macie ciekawy i myślę, że do pierwszej czwórki wejdziecie na bank.
Dla czego zajrzałem na to forum? Bo w całej pierwszej lidze jesteście jedynym klubem, którego nie nienawidzę a wręcz przeciwnie.
To tyle jak na pierwszy post.
POZDRO LUBLIN!!! :D

roga82

#32 Postautor: roga82 » 18 marca 2005, o 15:40

lombardier pisze: Bo w całej pierwszej lidze jesteście jedynym klubem, którego nie nienawidzę a wręcz przeciwnie.
To tyle jak na pierwszy post.
POZDRO LUBLIN!!! :D

Bo tak na prawdę, w Lublinie są wszyscy mili, przyjemni, tolerancyjni, przyjaźnie nastawieni, i wszyscy tu się kochają :P No, może tylko poza tą przyjacielską wymianą poglądów z kibicami z Rzeszowa :P:P:P

A tak poważnie to pozdrowienia dla miłego Gorzowianina.

Kamil78
Kontakt:

#33 Postautor: Kamil78 » 18 marca 2005, o 18:06

Ja będę typował wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi, ale sport a szczególnie sport żużlowy nienawidzi faworytów. Toteż uważam że sezon zakończymy na 2 miejscu i przegramy baraże z Wybrzeżem Gdańsk:
1 Ostrów
2 Lublin
3 Rzeszów (Józki nigdy nas nie prześcigną wybijcie to sobie z głowy, pókim żyw)
4 Gorzów
5 Rybnik
6 GrudziÄ…dz
7 Opole
8 Krosno

Vini, Vidi, Vici

Awatar użytkownika
lombardier
Kontakt:

#34 Postautor: lombardier » 18 marca 2005, o 18:37

Wiem, że jestem niewtajemniczony ale czemu piszecie "józki"? Też nie lubie Rzeszowa a w szczególności Barana i podobało mi się jak Hlib skopał Miesiąca ale skąd wzięło się "józki" to nie wiem. Uświadomcie mnie :wink:

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#35 Postautor: WojtekF » 18 marca 2005, o 18:47

Kamil78 napisal
Ja będę typował wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi, ale sport a szczególnie sport żużlowy nienawidzi faworytów. Toteż uważam że sezon zakończymy na 2 miejscu i przegramy baraże z Wybrzeżem Gdańsk:

Skoro wbrew logice, to czemu nie wygrac z Wybrzezem wbrew logice???
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: dannie » 18 marca 2005, o 18:49

lombardier pisze:Wiem, że jestem niewtajemniczony ale czemu piszecie "józki"? Też nie lubie Rzeszowa a w szczególności Barana i podobało mi się jak Hlib skopał Miesiąca ale skąd wzięło się "józki" to nie wiem. Uświadomcie mnie :wink:

przypomnij sobie poczatek Wladcy Pierscieni:
"historia stala sie mitem, mit stal sie legenda..." :D

kto to wie, kto to wie... :) ...ale pewnie dlatego ze Józki z natury sa zdradzieckie :D

Pozdrawiam! ;)
Obrazek

Gość

#37 Postautor: Gość » 18 marca 2005, o 18:58

Wiem, że jestem niewtajemniczony ale czemu piszecie "józki"? Też nie lubie Rzeszowa a w szczególności Barana i podobało mi się jak Hlib skopał Miesiąca ale skąd wzięło się "józki" to nie wiem. Uświadomcie mnie

Rzeszów to wróg Lublina numer 1 ! Kibice to prostaki (w większości) , zdradzieckie fajfusy , walczą sobie w snach o dominacje w wschodniej Polsce.Coś jak Zielonka w Lubuskim :D
Rzeszów również najbardziej nas nie lubi oraz Unii Tarnów i Stali Gorzów (a szczególnie Hliba).

------------------------------------
pozdro dla Gorzowa i Tarnowa.

Awatar użytkownika
lombardier
Kontakt:

#38 Postautor: lombardier » 18 marca 2005, o 19:00

No dobra :wink: ale dla czego "JÓZKI"?????? a nie na przykład trevory albo eustachy?

Hehe Hliba żeczywiście nie lubią. W końcu oprócz incydentów z Baranem jeszcze Miesiąc miał z nim kosę.

Szkoda że nie widzieliście jak rzeszów jechał na 5:0 u nas po dzikim wykluczeniu obu naszych. Cały stadion wstał i przez cały wyścig stali dupami odwróceni do zawodników :twisted: Szkoda, że nikt nie zrobił zdjęcia :wink:

Gorzów - Lublin - Piła = jedna siła!!!
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, o 19:06 przez lombardier, łącznie zmieniany 1 raz.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#39 Postautor: Manitou » 18 marca 2005, o 19:04

Drogi i przesympatyczny Gorzowianinie :wink: Nie wiem skąd się wzięły te "Józki" (pewnie ich amerykanie ze stonką zrzucili :lol: ), ale oni sami się tak nazywają. W ich regionie sa takie nagrody dla prężnych przedsiębiorców, które nazywają się " Józefy". :lol: :shock: :lol:
Wiec jak sam widzisz józki to józki nawet w józefowie :lol:
Pozdro dla Gorzowa.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#40 Postautor: WojtekF » 18 marca 2005, o 19:05

Holly
Kibice to prostaki (w większości) , zdradzieckie fajfusy

Coz za pelna elokwencji, taktu, wypowiedz kibica, ktory oczywiscie nie jest kibicem Rzeszowa, gdyz nie pasuje do stworzonego przez siebie opisu.

Z tematu "Ile mamy lat" wnioskuje Holly, ze mlody nie jestes a wypowiedz ta jest na poziomie mojego(i nie tylko mojego) ulubienca z tego forum, czyli.... wiadomo kogo

A tak powaznie to najlepsza odpowiedz na to pytanie da Proboszcz Dobrodziej. On jedzie po Rzeszowie jak po lysej kobyle, ale przynajmniej robi to w sposob humorystyczny.
Pozdrawiam wszystkich!!!!

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Kamil78
Kontakt:

#41 Postautor: Kamil78 » 18 marca 2005, o 21:12

WojtekF pisze:Kamil78 napisal

Skoro wbrew logice, to czemu nie wygrac z Wybrzezem wbrew logice???

Nie wygramy z wybrzeżem z dwóch powodów i jeden zdradze:
Jeżeli wbrew logice będziemy na 2 miejscu to wtedy może zdarzyć się sytuacja że logicznie byśmy mogli mieć szanse wygrać z wybrzeżem. I cała teoria wzięła by w łeb jak byśmy wygrali, dlatego musimy być konsekwetni i myśleć nielogicznie cały czas.
Ja wiem że to jest zagmatwane ale żużel nie jest łatwą dyscypliną.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
istred
Trener

#42 Postautor: istred » 19 marca 2005, o 09:29

Szkoda że nie widzieliście jak rzeszów jechał na 5:0 u nas po dzikim wykluczeniu obu naszych. Cały stadion wstał i przez cały wyścig stali dupami odwróceni do zawodników Szkoda, że nikt nie zrobił zdjęcia
Zdjęcie gdzieś było... jak uda mi się znaleźć to wrzucę tutaj.
Szkoda, że jak Gorzów jeździ w Rzeszowie to w Lublin jeździ u siebie, bo na pewno chętnie bym się wybrał :x

Pozdro dla całego Gorzowa, a w szczególności dla kibiców, którzy nas przyjęli tak dobrze w "kurwidołku" pod koniec sierpnia :) i wspierali w barażach.

maloh
Szkółkowicz

#43 Postautor: maloh » 19 marca 2005, o 09:44

lombardier pisze:Hehe Hliba żeczywiście nie lubią

...rzeczywiście...

lombardier pisze:Szkoda że nie widzieliście jak rzeszów jechał na 5:0 u nas po dzikim wykluczeniu obu naszych. Cały stadion wstał i przez cały wyścig stali dupami odwróceni do zawodników :twisted: Szkoda, że nikt nie zrobił zdjęcia :wink:

widać jaki jesteś w temacie skoro jest kilka fotek z tego, a nawet film...

lombardier pisze:Gorzów - Lublin - Piła = jedna siła!!!

na każdym forum tak sie podlizujesz ? :)

Awatar użytkownika
lombardier
Kontakt:

#44 Postautor: lombardier » 19 marca 2005, o 10:33

Bujaj frędzla! Nikomu się nie podlizuję, piszę co myśl,ę - robię co mówię. A gdybym Lublina nie lubił to bym tu nawet nie wchodził a przynajmniej nie pisał...

Jeśli chodzi o te zdjęcia czy filmiki to nie widziałem bo od niedawna jestem w sieci. Ale jeśli macie je gdzieś jeszcze to byłbym wdzięczny :D
Obrazek

maloh
Szkółkowicz

#45 Postautor: maloh » 19 marca 2005, o 13:00

lombardier pisze:Bujaj frędzla

no właśnie błysnąłeś inteligencją

Czarek
Trener

#46 Postautor: Czarek » 22 marca 2005, o 11:22

Naszym zawodnikom chciałbym dedykować na ten sezon fragment hymnu Wandy Kraków:
"Jeśli start ci dzisiaj wyjdzie źle
jeśli motor ci nagle stanie
nie przejmuj siÄ™ bo masz
kibiców wiernych też na swój zły czas" :wink:
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

rickardson

#47 Postautor: rickardson » 26 marca 2005, o 15:45

papi pisze:no tesh mi sie wydaje ze 4 miejsce jest w zasiegu, nma pewno ostrow, rzeszow sa poza zasiegiem, ale 4-lublin, rybnik, gorzow i grudziadz beda walczyc miedzy soba i zobaczymy coz tego wyniknie

Rzeszów jak najbardziej jest w naszym zasięgu , ale co do Ostrowa to się niestety zgadzam.

rickardson

#48 Postautor: rickardson » 26 marca 2005, o 15:50

Też pozwolę sobie wytypować:

1.Ostrów
2.Gorzów
3.Lublin
4.Rzeszów
5.Rybnik
6.GrudziÄ…dz
7.Opole
8.Krosno

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

;]

#49 Postautor: jataman20 » 26 marca 2005, o 15:57

ja mam cichą nadzieje ze w tym sezonie bedziemy czarnym koniec i włączymy sie do walki o czołwe miejsca z ostrowem rzeszowem i gorzowem. Licze po sezonie zasadniczym na 4 miejsce i na wycienczenie finansowe zespołów wyzej wymienionych i moze jakies trafienie w półfinale na rzeszów i wyelminowanie;] tak jak w tamtym sezonie gorzów wymiekł pod koniec a rzeszów otarł sie o baraze swoim finiszem tak licze w tym sezonie na nasz dobry koniec kiedy my bedziemy skupiali sie na meczach a inni na problemach finansowych wiec po cichu licze na jakies baraze;) mecze z Krosnem i Opolem powinny byc tylko formalnoscią bo te 2 druzyny bedą daleko odstawac od pozostałych.
;]

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#50 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 27 marca 2005, o 14:08

Ja tż chce wytypować:
1.Gorzów
2.Rzeszów-niestety
3.Lublin
4.Rybnik
5.Ostrów
6.Krosno
7.GrudziÄ…dz
8.Opole

Ps. Admini i Moderatorzy nie kasujcie tego tematu to porówanmy kto był najbliżej wytypowania tabeli, ok??