Które miejsce zajmie TŻ Motor w sezonie 2005?
-
spedway fan holigans
1 Rzeszów - dla mnie najmocniejsza ekipa
2 Gorzów - brakuje 1 seniora na wypadek kontuzji
3 Ostrów - skład na papierze najmocniejszy ale juniorzy ciency
4 Rybnik - czarny koń dużo będzie od nich zależało a szczególnie od tego kto wywiezie z Rybnika punkty.
5 MY
6 Grudziądz - tu największe przemeblowania, skład niby równy, nieźli juniorzy, podobna siła do nas bardzo ważny będzie dwumecz z nami
7 Krosno - Doszedł Ferjan, Wilk, Śpiewanek co powinno starczyć na utrzymanie sie przed Opolem. Nie sądze aby wilki zagroziły pierwszej trójce ale reszta będzie sie musiała napocić żeby wywieśc z tamtąd korzystny wynik
8 Opole - drużyna słabsza niż w zeszłym sezonie nie licząc Brhela. Myśle że Trumna będzie tam brylował nobo kto ma punktować Kowolik, Czechowicz??
3 Ostrów - skład na papierze najmocniejszy ale juniorzy ciency
4 Rybnik - czarny koń dużo będzie od nich zależało a szczególnie od tego kto wywiezie z Rybnika punkty.
5 MY
6 Grudziądz - tu największe przemeblowania, skład niby równy, nieźli juniorzy, podobna siła do nas bardzo ważny będzie dwumecz z nami
7 Krosno - Doszedł Ferjan, Wilk, Śpiewanek co powinno starczyć na utrzymanie sie przed Opolem. Nie sądze aby wilki zagroziły pierwszej trójce ale reszta będzie sie musiała napocić żeby wywieśc z tamtąd korzystny wynik
8 Opole - drużyna słabsza niż w zeszłym sezonie nie licząc Brhela. Myśle że Trumna będzie tam brylował nobo kto ma punktować Kowolik, Czechowicz??
-
Danio
1. Gorzów
2. Rybnik
3. Rzeszów
4. LUBLIN v Ostrów
5.
6. GrudziÄ…dz
7. Krosno
8. Opole
Kontuzje mogą się przytrafić każdej drużynie i układ tabeli może ulec całkowitej zmianie, więc uzasadnienie takie nie ma sensu
Rybnik- czarny koń! - właśnie- ta drużyna ma extraligowe doświadczenie i chyba każdy o tym zapomina, tak jak odejście Węgrzyka to żadna strata po tym co pokazywał w sezonie 2004 to należy stratę odnotować tylko w Loramie i Staszewskim, i dlatego zajmą drugą lokatę,Chromik, Romanek - wozili dwu cyfrówki w extralidze 2004, a reszta na I lige to wystarczający zawodnicy a młody IVERSEN może nie jednego zaskoczyć.
Ostrów- na początku okresu transferowego zrobili na każdym wrażenie- ale z czasem i wnikliwym spostrzeżeniem na dziś to wygląda normalnie- są to zwykli zawodnicy jak każdy inni a nie gwiazdy zza innych światów jak to o nich opisywano. Węgrzyk- wielka niewiadoma, Dym- średniak na 7 pkt, Karlsson- na początku sezonu mocny zawodnik ale w rundzie rewanżowej sądze ze będzie rozczarowywał wszystkich a zwłaszcza cały OSTRów
W Lublinie podczas play- off jeżdziÅ‚ nie równo, nie byÅ‚ już pewniakiem- kondycja nie ta i nie te lata oraz koÅ›ci. W tym sezonie doÅ‚ożyÅ‚ sobie jeszcze Anglie i dlatego szybko siÅ‚y straci! Pietrzyk j JÄ™drzejak bÄ™dÄ… robić 2 cyfrówki, reszta żadna rewelacja i dlatego Lublin ma szanse powalczyć z tÄ… drużyna o 4 miejsce! Mamy lepszy sprzÄ™t niż w zeszÅ‚ym sezonie, Piszcz bez kontuzji bÄ™dzie napewno lepszym krajowym liderem niż Knapp. Franków dotrze siÄ™ i wreszcie bez kÅ‚opotów sprzÄ™towych jest w stanie powtórzyć wyczyn Knappa - co do drugiego sezonu w Lublinie! JeleÅ„ pokazaÅ‚ w barażach przy dobrym sprzÄ™cie jak zdobywa punkty wiÄ™c na 8- 10 pkt z takim samym sprzÄ™tem jest w stanie przywozić. To samo Pietraszko na 7-8 pkt ma w kontrakcie deklaracje którÄ… podpisaÅ‚. Straszakiem na wszyskich ma byc Mordel który na sprzÄ™cie od Åukasza JaÅ„ca miewaÅ‚ najlepsze lata w swojej karierze. Jest wiekowym zawodnikiem ale regularnie nie musi wystÄ™pować i mÄ™czyć siÄ™,dobrze okres przygotowawczy przepracowany, wiÄ™c co jakiÅ› mecz może dokonać przebÅ‚ysku- przypomina mi siÄ™ piÄ™kna lekcja jego Knappowi jakÄ… jemu dawaÅ‚ na prowadzeniu. JENSEN ma tunera Kargera- niech pojedzie tak jak w 2003 w Gnieżnie i to wystarczajÄ…co- poza tym jest jeszcze mÅ‚ody! NajsÅ‚absze nasze strony to juniorzy ale gorzej nie może byc już tylko lepiej z nimi
Reszta druzyn wiadomo- nie ma co pisać
2. Rybnik
3. Rzeszów
4. LUBLIN v Ostrów
5.
6. GrudziÄ…dz
7. Krosno
8. Opole
1 Rzeszów - dla mnie najmocniejsza ekipa
Kontuzje mogą się przytrafić każdej drużynie i układ tabeli może ulec całkowitej zmianie, więc uzasadnienie takie nie ma sensu
Rybnik- czarny koń! - właśnie- ta drużyna ma extraligowe doświadczenie i chyba każdy o tym zapomina, tak jak odejście Węgrzyka to żadna strata po tym co pokazywał w sezonie 2004 to należy stratę odnotować tylko w Loramie i Staszewskim, i dlatego zajmą drugą lokatę,Chromik, Romanek - wozili dwu cyfrówki w extralidze 2004, a reszta na I lige to wystarczający zawodnicy a młody IVERSEN może nie jednego zaskoczyć.
Ostrów- na początku okresu transferowego zrobili na każdym wrażenie- ale z czasem i wnikliwym spostrzeżeniem na dziś to wygląda normalnie- są to zwykli zawodnicy jak każdy inni a nie gwiazdy zza innych światów jak to o nich opisywano. Węgrzyk- wielka niewiadoma, Dym- średniak na 7 pkt, Karlsson- na początku sezonu mocny zawodnik ale w rundzie rewanżowej sądze ze będzie rozczarowywał wszystkich a zwłaszcza cały OSTRów
Reszta druzyn wiadomo- nie ma co pisać
niedawno w ktorejs z lubelskich gazet byl wywiad chyba z siwkiem i mowil on ze druzyna nie jest liczna, bo klub woli zainwestowac w sprzet, mysle ze to dobra droga, 3 naszych podstawowych seniorow na za sobÄ… starty w e-lidze, a obco w GP i oni na pewno beda wiedzieli jak wykorzystac otrzymany sprzet, na pewno dobrym krokiem jest zatrudnienie mechanika tylko jestem ciekawy czy faktycznie w klubie dali zadownikom jakies niezle pieniÄ…dze na sprzet,a jesli tak to na ktore miejsce to wystarczy 
- lombardier
- Kontakt:
Witam wszystkich serdecznie! To mój pierwszy post wiÄ™c pozwólcie, że coÅ› powiem: Å»AÅUJĘ Å»E NIE ROZWALILIÅšCIE FALUBAZÓW W BARAÅ»U!!!
Byłem całym sercem za Wami i nie tylko z tego względu, że mamy kose z Myszkami Miki ale też dla tego, iż jesteście spox klubem!
A trzymając się wątku to sądzę, że jesteście dość niedocenianą drużyną. Już sam Jensen to świetny zawodnik - jeździł kiedyś u nas w Gorzowie i był też u nas z Gnieznem więc wiem na co go stać. Po Loramskim
to będzie obco nr.2 w 1lidze.
Ogólnie skład macie ciekawy i myślę, że do pierwszej czwórki wejdziecie na bank.
Dla czego zajrzałem na to forum? Bo w całej pierwszej lidze jesteście jedynym klubem, którego nie nienawidzę a wręcz przeciwnie.
To tyle jak na pierwszy post.
POZDRO LUBLIN!!!
Byłem całym sercem za Wami i nie tylko z tego względu, że mamy kose z Myszkami Miki ale też dla tego, iż jesteście spox klubem!
A trzymając się wątku to sądzę, że jesteście dość niedocenianą drużyną. Już sam Jensen to świetny zawodnik - jeździł kiedyś u nas w Gorzowie i był też u nas z Gnieznem więc wiem na co go stać. Po Loramskim
Ogólnie skład macie ciekawy i myślę, że do pierwszej czwórki wejdziecie na bank.
Dla czego zajrzałem na to forum? Bo w całej pierwszej lidze jesteście jedynym klubem, którego nie nienawidzę a wręcz przeciwnie.
POZDRO LUBLIN!!!
lombardier pisze: Bo w całej pierwszej lidze jesteście jedynym klubem, którego nie nienawidzę a wręcz przeciwnie.
POZDRO LUBLIN!!!
Bo tak na prawdę, w Lublinie są wszyscy mili, przyjemni, tolerancyjni, przyjaźnie nastawieni, i wszyscy tu się kochają
A tak poważnie to pozdrowienia dla miłego Gorzowianina.
Ja będę typował wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi, ale sport a szczególnie sport żużlowy nienawidzi faworytów. Toteż uważam że sezon zakończymy na 2 miejscu i przegramy baraże z Wybrzeżem Gdańsk:
1 Ostrów
2 Lublin
3 Rzeszów (Józki nigdy nas nie prześcigną wybijcie to sobie z głowy, pókim żyw)
4 Gorzów
5 Rybnik
6 GrudziÄ…dz
7 Opole
8 Krosno
Vini, Vidi, Vici
1 Ostrów
2 Lublin
3 Rzeszów (Józki nigdy nas nie prześcigną wybijcie to sobie z głowy, pókim żyw)
4 Gorzów
5 Rybnik
6 GrudziÄ…dz
7 Opole
8 Krosno
Vini, Vidi, Vici
- lombardier
- Kontakt:
- WojtekF
- Szkółkowicz
Kamil78 napisal
Skoro wbrew logice, to czemu nie wygrac z Wybrzezem wbrew logice???
Ja będę typował wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi, ale sport a szczególnie sport żużlowy nienawidzi faworytów. Toteż uważam że sezon zakończymy na 2 miejscu i przegramy baraże z Wybrzeżem Gdańsk:
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
lombardier pisze:Wiem, że jestem niewtajemniczony ale czemu piszecie "józki"? Też nie lubie Rzeszowa a w szczególności Barana i podobało mi się jak Hlib skopał Miesiąca ale skąd wzięło się "józki" to nie wiem. Uświadomcie mnie
przypomnij sobie poczatek Wladcy Pierscieni:
"historia stala sie mitem, mit stal sie legenda..."
kto to wie, kto to wie...
Pozdrawiam!
-
Gość
Wiem, że jestem niewtajemniczony ale czemu piszecie "józki"? Też nie lubie Rzeszowa a w szczególności Barana i podobało mi się jak Hlib skopał Miesiąca ale skąd wzięło się "józki" to nie wiem. Uświadomcie mnie
Rzeszów to wróg Lublina numer 1 ! Kibice to prostaki (w większości) , zdradzieckie fajfusy , walczą sobie w snach o dominacje w wschodniej Polsce.Coś jak Zielonka w Lubuskim
Rzeszów również najbardziej nas nie lubi oraz Unii Tarnów i Stali Gorzów (a szczególnie Hliba).
------------------------------------
pozdro dla Gorzowa i Tarnowa.
- lombardier
- Kontakt:
No dobra
ale dla czego "JÓZKI"?????? a nie na przykład trevory albo eustachy?
Hehe Hliba żeczywiście nie lubią. W końcu oprócz incydentów z Baranem jeszcze Miesiąc miał z nim kosę.
Szkoda że nie widzieliście jak rzeszów jechał na 5:0 u nas po dzikim wykluczeniu obu naszych. Cały stadion wstał i przez cały wyścig stali dupami odwróceni do zawodników
Szkoda, że nikt nie zrobił zdjęcia
Gorzów - Lublin - Piła = jedna siła!!!
Hehe Hliba żeczywiście nie lubią. W końcu oprócz incydentów z Baranem jeszcze Miesiąc miał z nim kosę.
Szkoda że nie widzieliście jak rzeszów jechał na 5:0 u nas po dzikim wykluczeniu obu naszych. Cały stadion wstał i przez cały wyścig stali dupami odwróceni do zawodników
Gorzów - Lublin - Piła = jedna siła!!!
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, o 19:06 przez lombardier, łącznie zmieniany 1 raz.
Drogi i przesympatyczny Gorzowianinie
Nie wiem skąd się wzięły te "Józki" (pewnie ich amerykanie ze stonką zrzucili
), ale oni sami się tak nazywają. W ich regionie sa takie nagrody dla prężnych przedsiębiorców, które nazywają się " Józefy".
Wiec jak sam widzisz józki to józki nawet w józefowie
Pozdro dla Gorzowa.
Wiec jak sam widzisz józki to józki nawet w józefowie
Pozdro dla Gorzowa.
- WojtekF
- Szkółkowicz
Holly
Coz za pelna elokwencji, taktu, wypowiedz kibica, ktory oczywiscie nie jest kibicem Rzeszowa, gdyz nie pasuje do stworzonego przez siebie opisu.
Z tematu "Ile mamy lat" wnioskuje Holly, ze mlody nie jestes a wypowiedz ta jest na poziomie mojego(i nie tylko mojego) ulubienca z tego forum, czyli.... wiadomo kogo
A tak powaznie to najlepsza odpowiedz na to pytanie da Proboszcz Dobrodziej. On jedzie po Rzeszowie jak po lysej kobyle, ale przynajmniej robi to w sposob humorystyczny.
Kibice to prostaki (w większości) , zdradzieckie fajfusy
Coz za pelna elokwencji, taktu, wypowiedz kibica, ktory oczywiscie nie jest kibicem Rzeszowa, gdyz nie pasuje do stworzonego przez siebie opisu.
Z tematu "Ile mamy lat" wnioskuje Holly, ze mlody nie jestes a wypowiedz ta jest na poziomie mojego(i nie tylko mojego) ulubienca z tego forum, czyli.... wiadomo kogo
A tak powaznie to najlepsza odpowiedz na to pytanie da Proboszcz Dobrodziej. On jedzie po Rzeszowie jak po lysej kobyle, ale przynajmniej robi to w sposob humorystyczny.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
WojtekF pisze:Kamil78 napisalJa będę typował wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi, ale sport a szczególnie sport żużlowy nienawidzi faworytów. Toteż uważam że sezon zakończymy na 2 miejscu i przegramy baraże z Wybrzeżem Gdańsk:
Nie wygramy z wybrzeżem z dwóch powodów i jeden zdradze:
Jeżeli wbrew logice będziemy na 2 miejscu to wtedy może zdarzyć się sytuacja że logicznie byśmy mogli mieć szanse wygrać z wybrzeżem. I cała teoria wzięła by w łeb jak byśmy wygrali, dlatego musimy być konsekwetni i myśleć nielogicznie cały czas.
Ja wiem że to jest zagmatwane ale żużel nie jest łatwą dyscypliną.
Pozdrawiam
Zdjęcie gdzieś było... jak uda mi się znaleźć to wrzucę tutaj.Szkoda że nie widzieliście jak rzeszów jechał na 5:0 u nas po dzikim wykluczeniu obu naszych. Cały stadion wstał i przez cały wyścig stali dupami odwróceni do zawodników Szkoda, że nikt nie zrobił zdjęcia
Szkoda, że jak Gorzów jeździ w Rzeszowie to w Lublin jeździ u siebie, bo na pewno chętnie bym się wybrał
Pozdro dla całego Gorzowa, a w szczególności dla kibiców, którzy nas przyjęli tak dobrze w "kurwidołku" pod koniec sierpnia
lombardier pisze:Hehe Hliba żeczywiście nie lubią
...rzeczywiście...
lombardier pisze:Szkoda że nie widzieliście jak rzeszów jechał na 5:0 u nas po dzikim wykluczeniu obu naszych. Cały stadion wstał i przez cały wyścig stali dupami odwróceni do zawodnikówSzkoda, że nikt nie zrobił zdjęcia
![]()
widać jaki jesteś w temacie skoro jest kilka fotek z tego, a nawet film...
lombardier pisze:Gorzów - Lublin - Piła = jedna siła!!!
na każdym forum tak sie podlizujesz ?
- lombardier
- Kontakt:
Bujaj frędzla! Nikomu się nie podlizuję, piszę co myśl,ę - robię co mówię. A gdybym Lublina nie lubił to bym tu nawet nie wchodził a przynajmniej nie pisał...
Jeśli chodzi o te zdjęcia czy filmiki to nie widziałem bo od niedawna jestem w sieci. Ale jeśli macie je gdzieś jeszcze to byłbym wdzięczny
Jeśli chodzi o te zdjęcia czy filmiki to nie widziałem bo od niedawna jestem w sieci. Ale jeśli macie je gdzieś jeszcze to byłbym wdzięczny
-
rickardson
-
rickardson
;]
ja mam cichą nadzieje ze w tym sezonie bedziemy czarnym koniec i włączymy sie do walki o czołwe miejsca z ostrowem rzeszowem i gorzowem. Licze po sezonie zasadniczym na 4 miejsce i na wycienczenie finansowe zespołów wyzej wymienionych i moze jakies trafienie w półfinale na rzeszów i wyelminowanie;] tak jak w tamtym sezonie gorzów wymiekł pod koniec a rzeszów otarł sie o baraze swoim finiszem tak licze w tym sezonie na nasz dobry koniec kiedy my bedziemy skupiali sie na meczach a inni na problemach finansowych wiec po cichu licze na jakies baraze;) mecze z Krosnem i Opolem powinny byc tylko formalnoscią bo te 2 druzyny bedą daleko odstawac od pozostałych.
;]
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior