FanKlub Reaktywacja
Re: FanKlub Reaktywacja
dzisiaj jest to spotkanie bo na 2 dotychczasowych nie mogłem byc...
?? 
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Jak Ci pasuje to przyjdz po 18 i za barem pytaj o Misze 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
tylko czy mnie wpuszcza bo problem jest taki ze mam 16 lat....

Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
To nie klub z mega lansem od 21 lat, wiec wpasc na soczek zawsze mozesz 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Wpuscic wpuszcza, ale w takim razie moze sie lepiej na stadionie umowmy na jutro lub pojutrze (podobno beda treningi), zeby nie bylo, ze mlodziez rozpijam 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
I jak panowie, zgłosił sie ktoś?
I jak panowie, zgłosił sie ktoś?
Nie tylko panowie, ale i panie - to po pierwsze...
A po drugie - nikt sie nie zglosil, ale czemu mnie to nie dziwi
Kiedy jest najbliższe spotkanie fanklubu? Bo mamy małą ekipę i z chęcią byśmy w czymś pomogli podczas meczów.
spytaj sie meeshy on bedzie wiedział 
Kibice pisze:Kiedy jest najbliższe spotkanie fanklubu?
Jakiego fanklubu
(Alez mnie dzis naszlo na prowokacje
A najblizsze spotkanie Grupy Znanej Kiedys Jako FanKlub odbedzie sie w Rawiczu 3 maja. Wbijajcie
O której godzinie? xD
Od 15 do 17 mniej wiecej. Zanim ktos zapyta o miejsce - na stadionie Kolejarza, sektor gości 
narazie sie nie zanosi sie na to zeby byl autokar zapelniony 
"Życie to jazda"
Meesha 02.04
Meesha 22.04
Nie no FK jako taki istnieje(...)
Meesha 22.04
To jak to z tym jest?Jakiego fanklubu![]()
A najblizsze spotkanie Grupy Znanej Kiedys Jako FanKlub (...)
Roznie.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
No zalezy od mojego nastroju jak sobie te nasza gromadke nazywam. A dzis jestem w kiepskim humorze 
No w naszym wypadku wyjazdy raczej odpadają (chodzimy do liceum). Poza tym zauważyłem, że nie wyszło wynajęcie autokaru do Rawicza, więc moglibyśmy najwyżej z kimś pojechać na "doczepkę". Myślimy o wyjeździe, ale to dopiero w okolicach wakacji-może na Łódź się załapiemy. Chcielibyśmy, o ile to możliwe pomóc w oprawie meczów itp na naszym stadionie.
Dzisiaj zrobiliśmy w naszej szkole małą akcję, a mianowicie 4 osoby w naszej klasie (w tym ja) założyliśmy koszulki klubowe, czym wywołaliśmy oczywiście duże zainteresowanie innych uczniów, większość nie zorientowała się, że chodzi o klub żużlowy i myślała o piłkarskim. Ale nic straconego, bo w przyszłym tygodniu planujemy kolejny atak reklamowy, tym razem rozdawanie ulotek o terminie meczu z Piłą. Może tym sposobem zachęcimy przynajmniej kilkanaście kolejnych osób i rozjaśnimy nieco sytuację-ludzie zrozumieją, że w Lublinie nie istnieje tylko RKS Motor, ale także KMŻ.
Później wyszliśmy w koszulkach na miasto (może ktoś z Was nas widział?), czym także wywołaliśmy ogólne poruszenie, ale tutaj nie było już tak miło, raz spotkały nas docinki ("Kupiliście sobie koszulki i myślicie, że [...]"), ale to pokazuje tylko głupotę kiboli-nie znają nawet loga klubu, któremu kibicują. Ale ostatecznie byliśmy mile zaskoczeni, bo ktoś na Starym Mieście powiedział dosyć głośno, że idą żużlowcy.
Dodam tylko, że żużlem zaczęliśmy się interesować w tym sezonie, ale jak się bawić to na całego!
Dzisiaj zrobiliśmy w naszej szkole małą akcję, a mianowicie 4 osoby w naszej klasie (w tym ja) założyliśmy koszulki klubowe, czym wywołaliśmy oczywiście duże zainteresowanie innych uczniów, większość nie zorientowała się, że chodzi o klub żużlowy i myślała o piłkarskim. Ale nic straconego, bo w przyszłym tygodniu planujemy kolejny atak reklamowy, tym razem rozdawanie ulotek o terminie meczu z Piłą. Może tym sposobem zachęcimy przynajmniej kilkanaście kolejnych osób i rozjaśnimy nieco sytuację-ludzie zrozumieją, że w Lublinie nie istnieje tylko RKS Motor, ale także KMŻ.
Później wyszliśmy w koszulkach na miasto (może ktoś z Was nas widział?), czym także wywołaliśmy ogólne poruszenie, ale tutaj nie było już tak miło, raz spotkały nas docinki ("Kupiliście sobie koszulki i myślicie, że [...]"), ale to pokazuje tylko głupotę kiboli-nie znają nawet loga klubu, któremu kibicują. Ale ostatecznie byliśmy mile zaskoczeni, bo ktoś na Starym Mieście powiedział dosyć głośno, że idą żużlowcy.
Dodam tylko, że żużlem zaczęliśmy się interesować w tym sezonie, ale jak się bawić to na całego!
No to jest trochę minus tych koszulek ( za mało kojarzą się z żużlem),mógłby Redstar zorganizować jakieś firmowe koszulki
oczywiście z żużlowym motywem.A jeszcze lepiej gdyby powstała cała kolekcja
Cz@rek pisze:No to jest trochę minus tych koszulek ( za mało kojarzą się z żużlem),mógłby Redstar zorganizować jakieś firmowe koszulki
Jest taki plan - w końcu główny sponsor jest z branży odzieżowej
nic
W czwartek ostatni dzień lekcji, więc zapewne pojawimy się na stadionie na treningach (o ile takowe będą).
Poza tym zauważyłem, że nie wyszło wynajęcie autokaru do Rawicza, więc moglibyśmy najwyżej z kimś pojechać na "doczepkę".
Z autokarem nie wyszlo z powodu zbyt malej liczby chetnych osob. Udalo nam sie natomiast zalatwic busa na 20 osob, ale wszystkie miejsca w nim rozeszly sie blyskawicznie wsrod "starej gwardii" wyjazdowiczow, w zwiazku z tym niestety dla kilku chetnych osob, ktore sie wpisywaly w temacie wyjazdowym zabraknie miejsca
Troche nam organizacyjnie nie do konca wyszlo z tym wyjazdem. Mam nadzieje, ze na kolejny pojada juz wszyscy, ktorzy beda chcieli
Natomiast jesli chodzi o pomoc przy oprawach czy dopingu na meczach u nas to pogadamy na treningu w czwartek (o ile bedzie). Napisze do was PW w tej sprawie blizej terminu
ale powiedzcie mi jak to jest. na wyjazd autokarem sie zapisalo 23 osoby(czyli caly bus+3 osoby). a ti nagle sie okazuje, ze jest inna opcja i jest caly bus uzbierany? nie powinno byc czasem ze pierwszenstwo maja ci co byli na liscie?? sorry, ale ktos tu sobie ostro leci, nie powiem w co... 
"Życie to jazda"
Rozumiesz znaczenie pogrubionych zwrotow?grzesiecek w innym temacie pisze:na razie czysto orientacyjnie, chcemy zobaczyc czy sa chetni na ten wyjazd, jezeli zbierze sie odpowiednia ilosc osob to prawdopodobnie bedzie organizowany autokar, ktorego koszt wyniesie zapewne ok. 60-70zl od osoby
EDIT: O Sting byl pierwszy, ale jakie zaskakujace zgranie w odpowiedziach
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2009, o 15:02 przez Manitou, łącznie zmieniany 1 raz.