FanKlub Reaktywacja

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

Re: FanKlub Reaktywacja

#26 Postautor: Majo » 15 kwietnia 2009, o 13:13

dzisiaj jest to spotkanie bo na 2 dotychczasowych nie mogłem byc... :( :( :( ?? :lol:
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"

meesha
Trener
Kontakt:

#27 Postautor: meesha » 15 kwietnia 2009, o 14:12

Jak Ci pasuje to przyjdz po 18 i za barem pytaj o Misze :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#28 Postautor: Majo » 15 kwietnia 2009, o 14:19

tylko czy mnie wpuszcza bo problem jest taki ze mam 16 lat.... :( :( :( :( :(
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#29 Postautor: luCas » 15 kwietnia 2009, o 14:23

To nie klub z mega lansem od 21 lat, wiec wpasc na soczek zawsze mozesz 8)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

meesha
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: meesha » 15 kwietnia 2009, o 14:24

Wpuscic wpuszcza, ale w takim razie moze sie lepiej na stadionie umowmy na jutro lub pojutrze (podobno beda treningi), zeby nie bylo, ze mlodziez rozpijam :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#31 Postautor: Portek » 15 kwietnia 2009, o 20:43

I jak panowie, zgłosił sie ktoś?

meesha
Trener
Kontakt:

#33 Postautor: meesha » 15 kwietnia 2009, o 22:54

I jak panowie, zgłosił sie ktoś?

Nie tylko panowie, ale i panie - to po pierwsze...
A po drugie - nikt sie nie zglosil, ale czemu mnie to nie dziwi :?

Kibice
Szkółkowicz

#34 Postautor: Kibice » 22 kwietnia 2009, o 14:18

Kiedy jest najbliższe spotkanie fanklubu? Bo mamy małą ekipę i z chęcią byśmy w czymś pomogli podczas meczów.

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#35 Postautor: Majo » 22 kwietnia 2009, o 14:22

spytaj sie meeshy on bedzie wiedział :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: meesha » 22 kwietnia 2009, o 14:26

Kibice pisze:Kiedy jest najbliższe spotkanie fanklubu?

Jakiego fanklubu :?: :P
(Alez mnie dzis naszlo na prowokacje :D )

A najblizsze spotkanie Grupy Znanej Kiedys Jako FanKlub odbedzie sie w Rawiczu 3 maja. Wbijajcie :)

Awatar użytkownika
Marun
Junior

#37 Postautor: Marun » 22 kwietnia 2009, o 15:31

O której godzinie? xD

meesha
Trener
Kontakt:

#38 Postautor: meesha » 22 kwietnia 2009, o 15:37

Od 15 do 17 mniej wiecej. Zanim ktos zapyta o miejsce - na stadionie Kolejarza, sektor gości :D

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#39 Postautor: Boobi » 22 kwietnia 2009, o 15:49

narazie sie nie zanosi sie na to zeby byl autokar zapelniony :?
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
istred
Trener

#40 Postautor: istred » 22 kwietnia 2009, o 16:01

Meesha 02.04
Nie no FK jako taki istnieje(...)

Meesha 22.04
Jakiego fanklubu :?: :P
A najblizsze spotkanie Grupy Znanej Kiedys Jako FanKlub (...)
To jak to z tym jest?

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#41 Postautor: sadychor » 22 kwietnia 2009, o 16:11

Roznie.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

meesha
Trener
Kontakt:

#42 Postautor: meesha » 22 kwietnia 2009, o 16:22

No zalezy od mojego nastroju jak sobie te nasza gromadke nazywam. A dzis jestem w kiepskim humorze :twisted:

Kibice
Szkółkowicz

#43 Postautor: Kibice » 24 kwietnia 2009, o 19:24

No w naszym wypadku wyjazdy raczej odpadają (chodzimy do liceum). Poza tym zauważyłem, że nie wyszło wynajęcie autokaru do Rawicza, więc moglibyśmy najwyżej z kimś pojechać na "doczepkę". Myślimy o wyjeździe, ale to dopiero w okolicach wakacji-może na Łódź się załapiemy. Chcielibyśmy, o ile to możliwe pomóc w oprawie meczów itp na naszym stadionie.

Dzisiaj zrobiliśmy w naszej szkole małą akcję, a mianowicie 4 osoby w naszej klasie (w tym ja) założyliśmy koszulki klubowe, czym wywołaliśmy oczywiście duże zainteresowanie innych uczniów, większość nie zorientowała się, że chodzi o klub żużlowy i myślała o piłkarskim. Ale nic straconego, bo w przyszłym tygodniu planujemy kolejny atak reklamowy, tym razem rozdawanie ulotek o terminie meczu z Piłą. Może tym sposobem zachęcimy przynajmniej kilkanaście kolejnych osób i rozjaśnimy nieco sytuację-ludzie zrozumieją, że w Lublinie nie istnieje tylko RKS Motor, ale także KMŻ.

Później wyszliśmy w koszulkach na miasto (może ktoś z Was nas widział?), czym także wywołaliśmy ogólne poruszenie, ale tutaj nie było już tak miło, raz spotkały nas docinki ("Kupiliście sobie koszulki i myślicie, że [...]"), ale to pokazuje tylko głupotę kiboli-nie znają nawet loga klubu, któremu kibicują. Ale ostatecznie byliśmy mile zaskoczeni, bo ktoś na Starym Mieście powiedział dosyć głośno, że idą żużlowcy.

Dodam tylko, że żużlem zaczęliśmy się interesować w tym sezonie, ale jak się bawić to na całego!

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#44 Postautor: Cz@rek » 24 kwietnia 2009, o 21:26

No to jest trochę minus tych koszulek ( za mało kojarzą się z żużlem),mógłby Redstar zorganizować jakieś firmowe koszulki
oczywiście z żużlowym motywem.A jeszcze lepiej gdyby powstała cała kolekcja 8)

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#45 Postautor: WBA » 24 kwietnia 2009, o 22:10

Cz@rek pisze:No to jest trochę minus tych koszulek ( za mało kojarzą się z żużlem),mógłby Redstar zorganizować jakieś firmowe koszulki
oczywiście z żużlowym motywem.A jeszcze lepiej gdyby powstała cała kolekcja 8)

Jest taki plan - w końcu główny sponsor jest z branży odzieżowej :) , narazie poprzestał na ubiorach (spódniczkach) dla dziewczyn z pól startowych, ale przyobiecał, że będzie intensywnie myślał o koszulkach.
nic

Kibice
Szkółkowicz

#46 Postautor: Kibice » 25 kwietnia 2009, o 08:56

W czwartek ostatni dzień lekcji, więc zapewne pojawimy się na stadionie na treningach (o ile takowe będą).

meesha
Trener
Kontakt:

#47 Postautor: meesha » 25 kwietnia 2009, o 11:08

Poza tym zauważyłem, że nie wyszło wynajęcie autokaru do Rawicza, więc moglibyśmy najwyżej z kimś pojechać na "doczepkę".

Z autokarem nie wyszlo z powodu zbyt malej liczby chetnych osob. Udalo nam sie natomiast zalatwic busa na 20 osob, ale wszystkie miejsca w nim rozeszly sie blyskawicznie wsrod "starej gwardii" wyjazdowiczow, w zwiazku z tym niestety dla kilku chetnych osob, ktore sie wpisywaly w temacie wyjazdowym zabraknie miejsca :( Moze uda sie do kogos dolaczyc jak bedzie mial wolne miejsca w samochodzie, bo z tym pociagiem to raczej kiepski pomysl :wink:
Troche nam organizacyjnie nie do konca wyszlo z tym wyjazdem. Mam nadzieje, ze na kolejny pojada juz wszyscy, ktorzy beda chcieli :idea:

Natomiast jesli chodzi o pomoc przy oprawach czy dopingu na meczach u nas to pogadamy na treningu w czwartek (o ile bedzie). Napisze do was PW w tej sprawie blizej terminu :)

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#48 Postautor: Boobi » 25 kwietnia 2009, o 14:40

ale powiedzcie mi jak to jest. na wyjazd autokarem sie zapisalo 23 osoby(czyli caly bus+3 osoby). a ti nagle sie okazuje, ze jest inna opcja i jest caly bus uzbierany? nie powinno byc czasem ze pierwszenstwo maja ci co byli na liscie?? sorry, ale ktos tu sobie ostro leci, nie powiem w co... :shock:
"Życie to jazda"

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#50 Postautor: Manitou » 25 kwietnia 2009, o 15:02

grzesiecek w innym temacie pisze:na razie czysto orientacyjnie, chcemy zobaczyc czy sa chetni na ten wyjazd, jezeli zbierze sie odpowiednia ilosc osob to prawdopodobnie bedzie organizowany autokar, ktorego koszt wyniesie zapewne ok. 60-70zl od osoby
Rozumiesz znaczenie pogrubionych zwrotow?

EDIT: O Sting byl pierwszy, ale jakie zaskakujace zgranie w odpowiedziach :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2009, o 15:02 przez Manitou, łącznie zmieniany 1 raz.