Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41
- kuki
- Kontakt:
Rzeszowiak weście lepiej tego Miesiąca do sklądu nie wqpisujcie jak przyjedziecie do Lublina.Mam nadzieje że wtedy Dawid mu odda i ten miesiąc skończy jazde juz wogole(nie chodzi mi oto żeby go np.zabil tyle że nasra w pory i skończy kariere).Panowie trzeba będzie wrzuty ostre zmontować:)!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
-
rzeszowiak
ehh i dalej to samo ;-/ moze ja tez zaczne wyrzuty robic ze przez Dawida w tamtym roku PaweÅ‚ wyladowaÅ‚ w szpitalu!!NIE O TO CHODZI!!!! I WTEDY I TERAZ BYÅA WINNA ODPOWIEDNIO Stachyry i MiesiÄ…ca!!Sa kwita jak na wasze rozumienie bo zauwazam ze to jakies zawody kto kogo ile razy wkomponuje w bande!!Dajcie juz sobie spokój Miesiac ostro zagraÅ‚ i dostaÅ‚ kare!!
pozdro
pozdro
-
Michael
Michael pisze:Prawda jest taka ze gdyby wasi rzeszowscy dzialacze ruszyli mozgownicami i zrobiliby siatke to do tych kontuzjii i sporow by nie doszlo.U nas bylo juz troche upadkow i siatka ratowala nie jednego przed kontuzja.
Siatka? Akurat Saitgariejew zabił się na torze wyposażonym w siatkę (uderzając w nią). Według mnie najbezpieczniejsze są bandy takie jak na GP (przynajmniej żeby na łukach takie były). Dlatego GKSŻ zamiast wymagać od klubów sztucznego oświetlenia powinna zająć się bezpieczeństwem na torach i to nie tylko poprzez wymóg zamontaowania bezpiecznych band np. nadmuchiwanych. Koszt chyba porównywalny do sztucznego oświetlenia.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 14:42 przez pietras, łącznie zmieniany 2 razy.
-
rzeszowiak
Moze i masz racje ale daj na to pieniadze!! Naprawde nie mamy jakiegos ukrytego skarbu zeby go wyciagnac i stworzyc nowe bandy.Myslisz ze my nie ubolewamy ze mamy takie a nie inne bandy?Jak tak to sie mylisz.W tym roku konczy nam sie na te bandy pozwolenie i napewno na drewniane bandy nie dostaniemy pozwolenia wiec juz w przyszłym sezonie powinno byc lepiej.Jak na razie niestety nie ma pieniedzy ale juz w przyszłym sezonie one beda sie muisały znalesc bo nie otrzymamy pozwolenia na jazde w lidze.
-
Michael
No to niezle.Nie wiecie ze zdrowie zawodnikow jest najwazniejsze? Macie sare na sprzet (niechodzi mi tu o to ze kupujecie ile chcecie motocykli itd. ale sa czynione jakies inwestycje w sprzet) a na bandy nie.A co do Rifa to kiedy to bylo.Wtedy byly inne konstrukcje band itd.I jeszce skad mieliscie sarke na to zeby zaplacic naszym w Lublinie?Darek przeciez jest bardzo chciwy na sare bo chce jak najlepiej dla druzyny i musi inwestowac sprzet.Nie?
-
stal_rzeszow
kuki pisze:Rzeszowiak weście lepiej tego Miesiąca do sklądu nie wqpisujcie jak przyjedziecie do Lublina.Mam nadzieje że wtedy Dawid mu odda i ten miesiąc skończy jazde juz wogole(nie chodzi mi oto żeby go np.zabil tyle że nasra w pory i skończy kariere).Panowie trzeba będzie wrzuty ostre zmontować:)!!
ty chyba jesteś nienormalny... jak Rzeszów miałby oddawać Piszczowi za jego wybryki to gość by już chodził o lasce!!
no i idąc Twoim tokiem myślenia, Miesiąc oddał za tamten rok!!
||| CRAZY |||
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 14:48 przez stal_rzeszow, łącznie zmieniany 2 razy.
http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL
Michael pisze:No to niezle.Nie wiecie ze zdrowie zawodnikow jest najwazniejsze? Macie sare na sprzet (niechodzi mi tu o to ze kupujecie ile chcecie motocykli itd. ale sa czynione jakies inwestycje w sprzet) a na bandy nie.A co do Rifa to kiedy to bylo.Wtedy byly inne konstrukcje band itd.I jeszce skad mieliscie sarke na to zeby zaplacic naszym w Lublinie?Darek przeciez jest bardzo chciwy na sare bo chce jak najlepiej dla druzyny i musi inwestowac sprzet.Nie?
Rif zginął kilka lat temu na torze w Ostrowie uderzając w siatkę, taką samą jak w Lublinie. Było też wiele wypadków zahaczenia kierownicą o siatkę, dlatego teraz tego typu band juz sie nie buduje. Ostatnia siatka została zamontowana w Warszawie, a potem stosowano już tzw. lekkie bandy.
ZASRANY GÓWNIARZ MIESIĄC PRZEGRAŠSTART BO ON JEST KOMPLETNE ZERO!!!!!!!!!!!! I CHCIAŠRATOWAC SYTUACJĘ I WPIERDOLIŠSIE W DAWIDA.....POWINIEN DOSTAĆ PO RYJU I SPIERDALAĆ POKORNIE DO PARKINGU.......ALE ON JESZCZE PRZYJEDZIE NA REWAŻ DO LUBLINA
NIC JUŻ NIE PISZCIE NA TEN TEMAT RZESZOWIAKI BO IDIOTE MACIE W DRUŻYNIE
-
stal_rzeszow
toni pisze:ZASRANY GÓWNIARZ MIESIĄC PRZEGRAŠSTART BO ON JEST KOMPLETNE ZERO!!!!!!!!!!!! I CHCIAŠRATOWAC SYTUACJĘ I WPIERDOLIŠSIE W DAWIDA.....POWINIEN DOSTAĆ PO RYJU I SPIERDALAĆ POKORNIE DO PARKINGU.......ALE ON JESZCZE PRZYJEDZIE NA REWAŻ DO LUBLINA
a gdzie sÄ… moderatorzy??

http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL
Zabawa na trybunach była świetna...ale tą biesiadę zakłóciły łochy z ochrony wyżywając się na Norbim i na Kozim (wielkie pozdro dla was)...Mamy nadzieję ,że wybierzemy się tym samym składem do Gdańska ,wódeczka i ogóreczki znowu na pewno będą i browar z promocji
na jakiejÅ› wiejskiej stacji po drodze 
stal_rzeszow pisze:a kto pamięta jak rok temu mały Stachyra wyziózł Miesiąca i Micała na pierwszym łuku ???
porozwalał ich jak bandyta, a Miesiąc wczoraj w ferworze walki wypuścił za mocno motocykl i uderzył w Dawida i został za to wykluczony z biegu...
a co do zachowania kibiców,
też się mocno zdziwiłem jak wszyscy zaczęli się cieszyć, że Stachyra nie jedzie
Do tej pory broniłem rzeszowian, bo uważałem, że naprawde mieli pecha(bo mieli), ale jak sie czyta takie wpisy, to ręce opadają.
I zgodzę sie z Gelem: Jak Miesiac wpieprza się w Stachyrę to jest to w ferworze walki, jak Trojan wpieprza się w Śledzia to jest w ferworze walki, ale jak Dawid wjeżdża w Miesiąca, a Piszcz w Trojana to bandyci i mordercy.....
Czy Wy czasami patrzycie dalej niż czubek właśnego nosa?
Co do meczu, to brawa dla naszych za walkę(nie wszystkich). Spodziewałem się wyniku w granicach 54-36, a tu walka niemal do końca.
Jedną sprawę mamy też już rozstrzygnięta definitywnie. Ze Śledziem i Frankowem to my do E-Ligi na bank nie wejdziemy.