3 Maja: Intar Ostrów Wlkp.- Tż Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kamarek

#51 Postautor: Kamarek » 1 maja 2006, o 19:48

Cienko z Wami moi państwo... jeden dzień ustalacie czy jeden straniero może jechać. Jutro pewnie będziecie dywagować co i czy w ogóle ma zlamane Brhel. A wynik i tak jest już przesądzony. A co do pana 100% to krótko i na temat: "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść"

szafirek

#52 Postautor: szafirek » 1 maja 2006, o 20:25

Mysle ze niema sensu sciagac LOUISA do OSTROWA czy przegramy do 20 czy do 30 niewiele to zmieni,bonusa mozemy wybic sobie z glowy,byle wygrac u siebie a kasy troche zarzad zaoszczedzi.PISZCZYK by sie przydal ale cos mi sie zdaje ze nie bardzo mialby ochote na jazde w Lublinie w tym sezonie a szkoda bo od patalacha PIOTRUSIA napewno bylby lepszy,moze po powrocie kontuzjowanych nie bedzie jeszcze tak zle zostalo jeszcze troche meczow

Danio

#53 Postautor: Danio » 1 maja 2006, o 21:27

Krótko i na temat! Kompromitacja będzie jak licho!!
Nawet szkoda mi się zastanawiać nad składem to i tak baty jak nic!!
a żeby nie narobic kosztóww Klubie to wystawiłbym skład
1. G. Knapp- niech objeżdza się
2. D. Jeleniewski- niech pokaże że nie jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie- wkońcu zobaczymy i przekonamy się jaka jest prawda
3. P. Świst- niech pojedzie 5 biegów a nawet 6!! i może dla mnie wystartować w 15 biegu a wtedy do nikogo nie będzie miał wreszcie pretensji a w kolejnych meczach do widzenia bo i tak wiele nie zdobędzie punktów
4. J. Rempała- udowodni że mecz w Gorzowie to wypadek prazy pracy albo że jest cienki za silniejsze drużyny i również będziemy mogli narzekać na koleje wzmocnienie z extraligi :D
5. M. Michaluk- a dlaczego nie, niech objedża się
6. K. Polak- niech wkońcu zadebiutuje
Bez rezerwy, po co wdawać się w koszta z sprowadzeniem Suchanka

Wnioski- nie ma sensu jechać obcokrajowcami- oszczędności i tak mecz w plecy 72:18 :!: z Brhelem i Tomickiem 65:25 i tak na bonus nie ma szans więc ściągać stranieri bez sensu
I niech Kasa wytłumaczy wszystkim kibicom jak długo jeszcze zamierza mydlić oczy walką o extraligę i zdobycie 5 pkt z tych wyjazdowych 3 spotkań :D,

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#54 Postautor: kilar » 1 maja 2006, o 21:42

Danio pisze:2. D. Jeleniewski- niech pokaże że nie jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie- wkońcu zobaczymy i przekonamy się jaka jest prawda

:shock:
Na gleboka wode wyrzucasz Jelenia i masz go zamiar oceniac potem ? Akurat po wystepie w Ostrowie bedziesz tyle samo wiedzial na temat jego formy wyjazdowej co teraz.

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#55 Postautor: pav4u » 1 maja 2006, o 21:50

swist powinien jechac w parze z jeleniewskim - niech na torze rywalizuja o miejsce w składzie(przynajmniej mam nadzieje ze te siedem jedynek tak łatwo swistowi nie przyjdzie -) :?:

za boba zz

i niech nasze pseudogwiazdy jada po 6-7 biegów i potem szukaja innej wymowki niz ' własnie sie spasowałem z torem a menadzer mnie odstawił'

pozdr.
pav4u

Danio

#56 Postautor: Danio » 1 maja 2006, o 22:21

kilar napisał:
Na gleboka wode wyrzucasz Jelenia i masz go zamiar oceniac potem ? Akurat po wystepie w Ostrowie bedziesz tyle samo wiedzial na temat jego formy wyjazdowej co teraz.

a co to przedszkole czy profesjonalny Klub żużlowy! Juniorem już dawno przestał być a czepek ochronny juz dawno powinno się z niego zdjąć! jeżeli Kasa mówi ze mamy walczyć o extraligę :D to z Ostrowem martwisz sie o zdobycz Jelenia! Dla mnie on jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie i czekam aż mnie przekona do zmiany zdania. Pamiętam jak Jędrzejak i jeleń kiedys jeżdzili będąc juniorami na turnieju w Lublinie gdzie Jeleń pokonał w biegu dodatkowym Jędrzejaka. Dzisiaj Jędrzejak to zawodnik o extraligowym doświadzczeniu i bardzo dobry zawodnik a na Jelonka ciągle liczy się tylko ze się rozwinie :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#57 Postautor: meesha » 1 maja 2006, o 22:26

Juniorem już dawno przestał być a czepek ochronny juz dawno powinno się z niego zdjąć!

100% racji :!: Jeśli Dany :) rzeczywiście chce pokazać swoją wartość poza własnym torem to musi zostać rzucony na głęboką wodę :idea: Jeśli nie "utonie" i urwie parę punktów wyżej notowanym gospodarzom to znaczy, że jeszcze będą z niego ludzie. Oczywiście miło patrzeć jak w Lublinie "rządzi i dzieli" nie czując strachu przed nikim to jednak chciałoby się przynajmniej parę razy w roku zobaczyć go takiego na wyjazdach...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#58 Postautor: kilar » 1 maja 2006, o 23:50

Danio pisze: Dla mnie on jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie i czekam aż mnie przekona do zmiany zdania.

Chyba nie zmienisz zdania po jednym meczu ? A co bedzie jesli wykreci wynik w granicach ok 8 pt ? To moze byc czysty przypadek tak jak kiedys w Rybniku czy ZG, ktory wcale nie oznacza, ze jego forma wyjazdowa ustabilizowala sie na dobrym poziomie.
Osobiscie na wyjazdach nie spodziewam sie za duzo po Jeleniu, bardziej licze na niego podczas meczu w Lublinie. Tymbardziej, ze czekaja nas ciezkie mecze z ZG, a potem Ostrowem.

Zaratustra
Kadrowicz

#59 Postautor: Zaratustra » 2 maja 2006, o 00:02

kilar pisze:Osobiscie na wyjazdach nie spodziewam sie za duzo po Jeleniu, bardziej licze na niego podczas meczu w Lublinie. Tymbardziej, ze czekaja nas ciezkie mecze z ZG, a potem Ostrowem.

Tylko, czy dla Jelenia będzie miejsce w pierwszym składzie :roll: Czy Kasiński podejmie się "takiej zagrywki" :roll: Nie wiem jak mają zakontraktowane występy juniorzy, ale ja pod numerami 14,15,16 wystawiałbym odpowiednio na te mecze Pavlicia, Tomicka i Messinga.
PS. Sorry za post nie wnoszący nic do najbliższego meczu...ale póki co wydaje mi się, że nie ma o czym pisać :wink: ,pozdr.

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#60 Postautor: Marcinex » 2 maja 2006, o 10:08

Zaratustra pisze:Tylko, czy dla Jelenia będzie miejsce w pierwszym składzie :roll: Czy Kasiński podejmie się "takiej zagrywki" :roll:

Przecież to nie jest jakaś ryzykowna zagrywka, tylko najlepsza decyzja jaką może podjąć. Już teraz można stwierdzić że Daniel w Lublinie będzie najlepszym zawodnikiem z naszej całej kadry. Według mnie lepszy niż Louis, Shields czy Norris, nie wspominając o całej naszej krajowej czołówce. Ten komplet w meczu z Gnieznem to nie był przypadek.
Lecz jeśli chodzi o mecze wyjazdowe to wystawianie go w pierwszym składzie to rzezcywiści może być ryzyko. Mecz w Ostrowie pokaże jak Daniel jeździ w tym sezonie na wyjazdach. Jeśli będzie lepszy lub na poziomie Śwista, to będzie już wiadomo za kogo będzie jeździł w składzie.
Obrazek

rob7
Senior

#61 Postautor: rob7 » 2 maja 2006, o 10:25

... ten komplet o niczym nie mówi, Gniezno miało tylko jednego zawodnika (JBJ) poczekajmy jak pojedzie z Z-G, Ostrowem, Gorzowem
o ile pojedzie bo mam nadzieje że Messing i Adam wyleczą kontuzje i pojawi się w Lublinie Pavlic

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#62 Postautor: dilucio » 2 maja 2006, o 11:03

W Ostrowie pojedziemy z Norrisem i w 6 osoowym skladzie :?: :!: :roll: ciekawe tylko czy to nie sciema aby postraszyc Ostrowian :wink:

http://przegladzuzlowy.pl/news_ostrow.php?id=1089886776

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#63 Postautor: Łoptymista » 2 maja 2006, o 11:11

dilucio pisze:W Ostrowie pojedziemy z Norrisem i w 6 osoowym skladzie :?: :!: :roll: ciekawe tylko czy to nie sciema aby postraszyc Ostrowian :wink:

http://przegladzuzlowy.pl/news_ostrow.php?id=1089886776

... awizowane składy. Takie sa teraz na papierze. Kto wyjedzie na tor przekonamy sie pozniej...
Chociaz paka z Ostrowa wzbudza spore obawy...szczegolnie w skiegowosci klubu. :wink:

baranek
Junior

#64 Postautor: baranek » 2 maja 2006, o 12:18

100% racji Jeśli Dany rzeczywiście chce pokazać swoją wartość poza własnym torem to musi zostać rzucony na głęboką wodę Jeśli nie "utonie" i urwie parę punktów wyżej notowanym gospodarzom to znaczy, że jeszcze będą z niego ludzie. Oczywiście miło patrzeć jak w Lublinie "rządzi i dzieli" nie czując strachu przed nikim to jednak chciałoby się przynajmniej parę razy w roku zobaczyć go takiego na wyjazdach...

jak dla mnie w tamtym sezonie "dany" pokazał sie z dobrej strony na wyjazdach, i powinien dostać szanse od początku meczu a nie z rezerwy

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#65 Postautor: kilar » 2 maja 2006, o 12:38

Zaratustra pisze:Tylko, czy dla Jelenia będzie miejsce w pierwszym składzie :roll:

Przy bardzo slabej dyspozycji Swista, przynajmniej w Lublinie Jelenia bralbym w ciemno do podstawowego skladu. Ewentualnie mozna dac Twistemu odjechac 1 bieg (zeby sie przekonac, ze nic sie nie zmienilo) i w kolejnych 4 biegach puszczac Jelenia za niego.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#66 Postautor: luCas » 2 maja 2006, o 12:48

ak dla mnie w tamtym sezonie "dany" pokazał sie z dobrej strony na wyjazdach, i powinien dostać szanse od początku meczu a nie z rezerwy

Kiedy, jak gdzie? Moze przespalem zeszly sezon, ale jedynym udanym wyjazdem byl Rzeszow, ktory jechal 4 juniorami :twisted:
D.JELENIEWSKI 13+1 (2,1*,3,3,3,1)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Koper
Trener
Kontakt:

#67 Postautor: Koper » 2 maja 2006, o 14:01

Ja wierze w bardzo dobry wystep Jacka Rempaly dzieki ktoremu pokaze ze tak slaba zdobycz punktowa w Gorzowie to tylko wypadek przy pracy. I jszcze pytanie: jak czuje sie Bohumil Brhel bo jakos nigdzie tego nie wyczytalem?

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#68 Postautor: ravajas » 2 maja 2006, o 14:43

rob7 pisze:... ten komplet o niczym nie mówi, Gniezno miało tylko jednego zawodnika (JBJ) poczekajmy jak pojedzie z Z-G, Ostrowem, Gorzowem
o ile pojedzie bo mam nadzieje że Messing i Adam wyleczą kontuzje i pojawi się w Lublinie Pavlic

wg mnie nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi. To, że zrobił komplet z Gnieznem nie oznacza, że będzie robił komplety w Lublinie zawsze (a zwłaszcza nie oznacza, że zrobi z ZG czy Ostrowem), ale przedmówca miał - oczywiście powtarzam, że wg mnie - na myśli, że to nie był przypadek. Widać ciężką pracę i solidne podejście do obowiązków zawodniczych Daniela. To będzie procentować. A mecze z ZG i Ostrowem będą dla niego dobrym przetarciem.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#69 Postautor: dboryc » 2 maja 2006, o 15:14

luCas pisze:
ak dla mnie w tamtym sezonie "dany" pokazał sie z dobrej strony na wyjazdach, i powinien dostać szanse od początku meczu a nie z rezerwy

Kiedy, jak gdzie? Moze przespalem zeszly sezon, ale jedynym udanym wyjazdem byl Rzeszow, ktory jechal 4 juniorami :twisted:
D.JELENIEWSKI 13+1 (2,1*,3,3,3,1)

Ale objechal wtedy wszystkich seniorów Marmy.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#70 Postautor: luCas » 2 maja 2006, o 15:21

Sledz, Baran i Kuciapa WOW . Jeden jedyny udany mecz na wyjezdzie, wiec nie piszcie, ze generalnie prezentowal sie dobrze. Prezentowal sie byle jak i tyle. :roll:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Morrison
Kontakt:

#71 Postautor: Morrison » 2 maja 2006, o 18:12

Tak się zastanawiam co jaki cel ma zapowiedż że do Ostrowa przyjedzie Norris. Zachęcić ich do wystawienia najlepszego składu??? Bez sensu. I tak wiadomo że go nie będzie bo ma gdzieś taką ligę gdzie się się wszyscy łamią na tych żałosnych bandach.

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#72 Postautor: Marcinex » 2 maja 2006, o 18:33

Może udało im się przekonać Norrisa do przyjazdu. W Ostrowie są dmuchane bandy, więc większej krzywdy sobie nie zrobi :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dave
Kontakt:

#73 Postautor: Dave » 2 maja 2006, o 20:15

Czy ktoś wie w jakim radiu, oprócz RL, będzie relacja z Ostrowa?

edit: już wiem, relacja powinna być w Radiu Centrum Kalisz, ale to g.... nie nadaje przez Internet. Czyli prawdopodobnie zostaje RL. Chyba trzeba będzie się najpierw napić 8)

Dabram

#74 Postautor: Dabram » 2 maja 2006, o 21:22

Marcinex pisze:Może udało im się przekonać Norrisa do przyjazdu. W Ostrowie są dmuchane bandy, więc większej krzywdy sobie nie zrobi :wink:

Chyba będzie tegoroczny rekord wpindolu we w 1-szej lidze (Zielonka kontra Grudziądz) pobity.Z takim składem jaki podawany jest oficjalnie to my sobie możemy jeździć z Równem i to nie zawsze.Klęska.Porażka i szkoda kasy.Chyba lepiej walkowerem to poddać.Bo jak ja mogę sobie wyobrazić bieg: Karlsson przeciw Świstowi :oops: Moja zdolnośc wyobrażania aż tak daleko nie sięga.I tak nam kończą się definitywnie jakiekolwiek marzenia o E-Lidze :cry: Takiego zlania dupy juz nie nadrobimy.Jeszcze tylko trzeba, żeby nasi stanieri plali nas na meczyk z Zielonką i wstyd dla Lublina sięgnie dna Bystrzycy :oops:

Speedway Fan
Senior

#75 Postautor: Speedway Fan » 2 maja 2006, o 21:27

Morrison pisze: I tak wiadomo że go nie będzie bo ma gdzieś taką ligę gdzie się się wszyscy łamią na tych żałosnych bandach.
Co może dmuchane bandy w Ostrowie są żałosne ?