Bardziej interesujace jest to, czy uda sie zorganizowac jakies zgrupowanie. Mamy wielu polskich zuzlokow w skladzie, wiec mogloby to miec sens.
Treningi
Re: Treningi
Oczywiscie wszystko wina Sprawki
Mogl zadaszyc stadion przed sezonem
Bardziej interesujace jest to, czy uda sie zorganizowac jakies zgrupowanie. Mamy wielu polskich zuzlokow w skladzie, wiec mogloby to miec sens.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
oczywiscie, przeciez nie pogody... : D
Cooper, masz na mysli zgrupowanie w stylu ubieglorocznego, czyli bardziej kondycha i picie wodki, czy wyjazd zagraniczy zeby posiedziec na motorze, czyli Gorican czy inne Lonigo? bo jezeli to drugie, to jest taki w planach, przynajmniej tak twierdzi Sprawka (albo Dzikowski, nie pamietam z kim byl ten wywiad)
Cooper, masz na mysli zgrupowanie w stylu ubieglorocznego, czyli bardziej kondycha i picie wodki, czy wyjazd zagraniczy zeby posiedziec na motorze, czyli Gorican czy inne Lonigo? bo jezeli to drugie, to jest taki w planach, przynajmniej tak twierdzi Sprawka (albo Dzikowski, nie pamietam z kim byl ten wywiad)
METHANOL ADVENTURE TEAM
$korzen$ pisze:Znajac nasze realia, 8.04.2012 godz. 15:00
O tej godzinie to pewnie każdy jajka wielkanocne będzie wcinał, a nie prukał na stadionie
Prukanie w miejsach publicznych, szczegolnie siarkowodorem po-jajecznym, jest nieodpowiednie. Pies tracal ten trening i mecz w Wielkanoc, nie chca byc zagazowany.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
grzesieck pisze:Cooper, masz na mysli zgrupowanie w stylu ubieglorocznego, czyli bardziej kondycha i picie wodki, czy wyjazd zagraniczy zeby posiedziec na motorze, czyli Gorican czy inne Lonigo?
A co to, w Gorican prohibicja?:) Z tego co pamietam jest tam calkiem spora knajpa na stadionie, nalezaca do niejakiego Zvonko Pavlica, mozna tez "kondyche" potrenowac:)
A tak serio to myslalem o jakims trytaniu w cieplejszym klimacie, tez czytalem, ze sa takie plany, ale ciekaw jestem co z tego wyjdzie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie zdziwiłbym się gdyby klub chciał zorganizować zgrupowanie, ale koszty tego zgrupowania musieliby pokryć zawodnicy - bardzo w stylu D. Sprawki 
Odrazu mi się przypomina wyjazd do Równego kiedy wracaliśmy i na granicy rozmawialiśy z Mariuszem Puszakowskim kiedy Pan DS za kolacje w hotelu kazał płacic kazdemu zawodnikowi indywidualnie 
A kto Twoim zdaniem powinien mieć gest i zapłacić za wszystkich? I na jakiej podstawie?
Wiesz skoro klub zaprasza zawodników po wygranymmeczu na kolacje w podziękowaniu za wywalczony awans to powinnien się szarpnąc i zapłacić za to,ale ok nie ważne nie ciągnijmy tej dyskusji bo nabijanie postów jest bez sensu.Tyle z mojej strony.
Torsen pisze:A kto Twoim zdaniem powinien mieć gest i zapłacić za wszystkich? I na jakiej podstawie?
Ja uważam, że klub.
Na podstawie grzecznościowej
No i powinien zwrócić koszta wszystkim kibicom, którzy wybrali się do Równego... też na podstawie grzecznościowej
w podziękowaniu za doping oczywiście 
Za to zaciekłe bronienie prezesa Sprawki i klubu w każdej sprawie, na zasadzie grzecznościowe powinni ci jakiś porządny samochód kupić 
Nie trzeba, mam porządny, ale dzięki, że o mnie myślisz 
Ostatnio zmieniony 7 lutego 2012, o 15:13 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.