Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja naleze to takich osob a z forma trudno prorokowac, wiadomo ze fajnie byloby dopingowac Pawla na starych smieciach i po turniejach na koniec sezonu 2005 w Lublinie wszystko wskazywalo ze Pawel zalozy plastron z koziolkiem, stalo sie inaczej, a co do Jacka Rempaly i Piotra Swista to forma ani jednego ani drugiego nie powala na kolana a tego drugiego wrecz zaskakuje ze tak niska, oby slowa o tym ze teraz w przypadku Swista bedzie forma szla w gore staly sie prawdziwe na torze, Jackowi jakos bardziej ufam ze jeszcze nie jeden raz pokaze sie od tej lepszej strony.hayabusarider pisze:Gdybanie, gdybaniem, ale chętnie nie jeden z Nas wolałby widzieć Staszka w TŻ niż np.Swista czy Rempałę
RadeKas pisze:Talib, rzuc okiem pare postow wyzej.
Co do wypowiedzi... to n/c. Jak nie idzie to zawsze znajdzie sie pelno wiedzacych wszystko najlepiej.
A może rzuć okiem parę postów niżej (powieliłem czyjś cytat na tym forum, czy po prostu coś musiałeś napisać...) ? A co do nie chodzenia to zawsze tak jest... Jak tam Twój idol (przyszły / oby nie niedoszły?)
Ehh Talib Talib jednak ze wzrokiem to cieniutko
Terrorysty to już z Ciebie nie będzie
RadeKasowi chodziło o tego posta viewtopic.php?p=110051#110051 który jest nad Twoim z cytatami także nie musisz nic przepisywać, a także my nie musieliśmy czekac do czwartku aby sobie poczytać
P.S. Warto czasami poczytac chociaż ostatnią nieprzeczytaną stronę w temacie zanim coś się napisze
RadeKasowi chodziło o tego posta viewtopic.php?p=110051#110051 który jest nad Twoim z cytatami także nie musisz nic przepisywać, a także my nie musieliśmy czekac do czwartku aby sobie poczytać
P.S. Warto czasami poczytac chociaż ostatnią nieprzeczytaną stronę w temacie zanim coś się napisze
Otoz to.
Niestety Talib nie wiem o jakiego idola pytasz. Jedynym, ktory moglby nim byc to Tomek Gollob, ale mam dziwne wrazenie, ze z jakichs niezrozumialych powodow chodzilo Ci o Rafala Klimka. No coz, chyba mnie z kims pomyliles. I nie wiem po co te uszczypliwosci.
Niestety Talib nie wiem o jakiego idola pytasz. Jedynym, ktory moglby nim byc to Tomek Gollob, ale mam dziwne wrazenie, ze z jakichs niezrozumialych powodow chodzilo Ci o Rafala Klimka. No coz, chyba mnie z kims pomyliles. I nie wiem po co te uszczypliwosci.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
mikas pisze:Ehh Talib Talib jednak ze wzrokiem to cieniutkoTerrorysty to już z Ciebie nie będzie
Co racja to racja, ale tak to już jest jeśli przesiaduje się ciągle w ciemnych jaskiniach Afganistanu pod jankeskimi bombami i rakietami...
RadeKas pisze:Niestety Talib nie wiem o jakiego idola pytasz. Jedynym, ktory moglby nim byc to Tomek Gollob, ale mam dziwne wrazenie, ze z jakichs niezrozumialych powodow chodzilo Ci o Rafala Klimka. No coz, chyba mnie z kims pomyliles. I nie wiem po co te uszczypliwosci.
Co do Rafała Klimka to chyba z nikim Cię nie pomyliłem, ale oczywiście uszczypliwości są całkowicie zbędne.
I jeszcze na koniec, żeby było na temat.
Całkowicie się zgadzam z następującą wypowiedzią z rzeczonego TŻ:
"...Pozostaje walka o awans do pierwszej czwórki i to będzie w tym sezonie szczyt marzeń."
Nic dodać, nic ująć.