Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#701 Postautor: Cooper » 17 maja 2006, o 20:06

W zeszlorocznej formie tak, w tegorocznej nie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Koper
Trener
Kontakt:

#702 Postautor: Koper » 17 maja 2006, o 20:23

hayabusarider pisze:Gdybanie, gdybaniem, ale chętnie nie jeden z Nas wolałby widzieć Staszka w TŻ niż np.Swista czy Rempałę
Ja naleze to takich osob a z forma trudno prorokowac, wiadomo ze fajnie byloby dopingowac Pawla na starych smieciach i po turniejach na koniec sezonu 2005 w Lublinie wszystko wskazywalo ze Pawel zalozy plastron z koziolkiem, stalo sie inaczej, a co do Jacka Rempaly i Piotra Swista to forma ani jednego ani drugiego nie powala na kolana a tego drugiego wrecz zaskakuje ze tak niska, oby slowa o tym ze teraz w przypadku Swista bedzie forma szla w gore staly sie prawdziwe na torze, Jackowi jakos bardziej ufam ze jeszcze nie jeden raz pokaze sie od tej lepszej strony.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#703 Postautor: Talib » 18 maja 2006, o 00:15

RadeKas pisze:Talib, rzuc okiem pare postow wyzej 8) .

Co do wypowiedzi... to n/c. Jak nie idzie to zawsze znajdzie sie pelno wiedzacych wszystko najlepiej.

A może rzuć okiem parę postów niżej (powieliłem czyjś cytat na tym forum, czy po prostu coś musiałeś napisać...) ? A co do nie chodzenia to zawsze tak jest... Jak tam Twój idol (przyszły / oby nie niedoszły?)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#704 Postautor: mikas » 18 maja 2006, o 01:08

Ehh Talib Talib jednak ze wzrokiem to cieniutko :wink: Terrorysty to już z Ciebie nie będzie ;)
RadeKasowi chodziło o tego posta viewtopic.php?p=110051#110051 który jest nad Twoim z cytatami także nie musisz nic przepisywać, a także my nie musieliśmy czekac do czwartku aby sobie poczytać :wink:

P.S. Warto czasami poczytac chociaż ostatnią nieprzeczytaną stronę w temacie zanim coś się napisze :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#705 Postautor: RadeKas » 18 maja 2006, o 10:00

Otoz to.

Niestety Talib nie wiem o jakiego idola pytasz. Jedynym, ktory moglby nim byc to Tomek Gollob, ale mam dziwne wrazenie, ze z jakichs niezrozumialych powodow chodzilo Ci o Rafala Klimka. No coz, chyba mnie z kims pomyliles. I nie wiem po co te uszczypliwosci.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#706 Postautor: Talib » 18 maja 2006, o 10:41

mikas pisze:Ehh Talib Talib jednak ze wzrokiem to cieniutko :wink: Terrorysty to już z Ciebie nie będzie ;)
RadeKasowi chodziło o tego posta viewtopic.php?p=110051#110051 który jest nad Twoim z cytatami także nie musisz nic przepisywać, a także my nie musieliśmy czekac do czwartku aby sobie poczytać :wink:

P.S. Warto czasami poczytac chociaż ostatnią nieprzeczytaną stronę w temacie zanim coś się napisze :wink:

Co racja to racja, ale tak to już jest jeśli przesiaduje się ciągle w ciemnych jaskiniach Afganistanu pod jankeskimi bombami i rakietami... :) A co do terroryzmu to nie bądź taki pewny.

RadeKas pisze:Niestety Talib nie wiem o jakiego idola pytasz. Jedynym, ktory moglby nim byc to Tomek Gollob, ale mam dziwne wrazenie, ze z jakichs niezrozumialych powodow chodzilo Ci o Rafala Klimka. No coz, chyba mnie z kims pomyliles. I nie wiem po co te uszczypliwosci.

Co do Rafała Klimka to chyba z nikim Cię nie pomyliłem, ale oczywiście uszczypliwości są całkowicie zbędne.

I jeszcze na koniec, żeby było na temat.

Całkowicie się zgadzam z następującą wypowiedzią z rzeczonego TŻ:

"...Pozostaje walka o awans do pierwszej czwórki i to będzie w tym sezonie szczyt marzeń."

Nic dodać, nic ująć.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#707 Postautor: RadeKas » 18 maja 2006, o 10:52

Talib pisze:Co do Rafała Klimka to chyba z nikim Cię nie pomyliłem, ale oczywiście uszczypliwości są całkowicie zbędne.

Na tym forum jest chyba tylko jeden wielki fan Rafala Klimka. Jego nick podobnie jak moj, zaczyna sie na R, ale nie jestesmy jedna osoba :wink:.

Talib pisze:"...Pozostaje walka o awans do pierwszej czwórki i to będzie w tym sezonie szczyt marzeń."

Zeby bylo na temat, rowniez zgadzam sie z ta wypowiedzia, aczkolwiek po awansie do czworki rozne rzeczy moga sie zdarzyc. Swoja droga wiadomo cos na temat rozszerzenia eligi? Gdzies ostatnio przeczytalem jakis komentarz, ze nie przyjeto tego projektu, ale nie wydaje mi sie to zbyt pewnym zrodlem.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, o 15:38 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#708 Postautor: bkapusta » 18 maja 2006, o 10:56

Narazie ruszyla sprawa ligi zawodowej :)

Torun oglosil, ze nie jest tym zainteresowany i nie beda sie przeksztalcac w SSA po to zeby smigac e ekstralidze. Jesli tak bedzie faktycznie to znajac zycie poprostu nikt nie spadnie i dolaczy jeszcze ZG / Ostrow ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#710 Postautor: bkapusta » 18 maja 2006, o 11:23

Musial bym zajrzec w Lexa ale o ile pamietam to faktycznie samorzady moga finasowac stowarzyszenia, fundacje itp. Natomiast nie ma zmoliwosci finasowania osob prawnych prowadzacych dzialnosc gospodarcza [czyli np. SSA]. Ale mysle, ze dobry radca moglby sobie z tym poradzic.

Np. mozna do rozgrywek zglosic klub dzialajacy w formie SSA a szkoleniem juniorow, zawodnikow itp. Moze sie zjamowac Stowarzyszenie [wypozyczajace pozniej ebzplatnie zawodnikow do SSA]. Tym samym miasto pokrywa koszty wychowania mlodych, koszty startow juniorow, wychowankow i mozna by wcisnac w to jeszcze sporo rzeczy np. promocje sportu Pole do popisu jest. Jak ladnie to rezegrac nawet sie niekt nie przyczepi.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#712 Postautor: Torsen » 18 maja 2006, o 11:42

bkapusta pisze:Musial bym zajrzec w Lexa ale o ile pamietam to faktycznie samorzady moga finasowac stowarzyszenia, fundacje itp. Natomiast nie ma zmoliwosci finasowania osob prawnych prowadzacych dzialnosc gospodarcza [czyli np. SSA].

TŻ jest osobą prawną (stowarzyszenie) i przedsiębiorcą (wpisanym do rejestru przedsiębiorców stowarzyszeniem proowadzącym działalność gospodarczą) - a mimo to jest chyba w jakimś stopniu dotowany przez miasto. Więc może lepiej zajrzyj do tego Lexa :twisted: Niestety, mimo szczerych chęci, nie mogę Cię w tym wyręczyć.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt: