Czarek pisze:Nie chodziło o samo schowanie się przed deszczem, bo większość cwaniaczków została tam do końca meczu.
To że ktoś pozwolił Ci schować się pod parasolem to jego wola i ewentualne opłaty załatwiajcie między sobą, a z tego co wiem klub i kibice którzy zapłacili za miejsce na trybunie głównej zadowoleni nie są.
Jeśli klub z tego powodu nie jest zadowolony to już sprawa klubu,że nie potrafił przy pomocy ochrony należycie zabezpieczyc dostępu do krytej trubuny. Widac nie wyciągneli wniosków po meczu z Gorzowem kiedy również mnóstwo ludzi schowało sie przed deszczem na tej trybunie.Każdy normalnie myślący człowiek gdy stoi na ulicy i zaczyna padac deszcz a on nie ma parasola, chowa się pod najbliższym dachem aby nie zmoknąć. Jest to całkowicie normalne zachowanie człowieka,więc pretensji do ludzi za to mieć nie można jeśli wczesniej pozwoliło im sie na wejscie na trybune i schowanie przed deszczem. Klub może być niezadowolony jedynie ze swojego nieudolstwa w zabezpieczeniu wejścia na krytą trybune.
Już koncze tą dyskusję, przedstawiłem swoje zdanie na ten temat i wystarczy.
P.S. Przepraszam Czarek za usunięcie z Twojego postu cytatu mojej wypowiedzi,niechcący pomyliłem przycisk "cytuj" z "edytuj"

Na szczeście całą Twoją wypowiedź udało mi sie zachować.