Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Mi się też wydaje, że nawet jeśli wyszło słabo to Kubera raczej nie jest cynicznym uśmiechniętym Gregiem.
Ba, wydaje się nawet dosyć wrażliwy jak na taką dyscyplinę co raczej nie pomaga. Myślę, że dlatego odszedł za plecami KK bo brakowało mu odwagi, a jego emocje związane z odejściem odbieram jako autentyczne.
Mam nadzieję, że za rok będzie ciepło przyjęty w Lublinie, skoro nawet Mikkelowi sporo ludzi wczoraj klaskało na obchodzie (MM też spoko, pomachał ;) )
Ba, wydaje się nawet dosyć wrażliwy jak na taką dyscyplinę co raczej nie pomaga. Myślę, że dlatego odszedł za plecami KK bo brakowało mu odwagi, a jego emocje związane z odejściem odbieram jako autentyczne.
Mam nadzieję, że za rok będzie ciepło przyjęty w Lublinie, skoro nawet Mikkelowi sporo ludzi wczoraj klaskało na obchodzie (MM też spoko, pomachał ;) )
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Zgadzam się. Z odejściem słabo wyszło. Nerw już mi przeszedł. A że zawalił drugi mecz? No cóż raczej nie zrobił tego specjalnie, większą pretensję można by mieć to Jacka. U Dominika głowa nie dowiozła. Nie sądzę że położył lachę, wszak w statystykach zawsze złoto więcej waży niż srebro, a śrubować rekordy każdy chce, zwłaszcza Polak i w polskiej lidze.
Kacper Woryna, nowy bohater Lublina.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
Woryna jest najbardziej lubelski
Bardziej od niego już tylko Wilfredo Leon.
Richie Faulkner:
Thomsen za pół stawki jedzie na połowę wartych motocyklach
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Za to Vacul wyciągnął maszyny, którymi będzie demolował rywali przy Z5 :D
Będzie i to razem z Kacprem. Trochę k... wiary. Wiaaaraaaa! XD
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Woźniak jakieś God Mode odpalił w Gorzowie.
No ale raczej nic to Bydzi nie da. Brakuje im tak że 2 zawodników, żeby powalczyć z Gorzowem.
No ale raczej nic to Bydzi nie da. Brakuje im tak że 2 zawodników, żeby powalczyć z Gorzowem.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Brennan do wykluczenia, słucham Państwa :) czy "wygra sport" czyli jedziemy w 4?
Wygrał sport na szczęście, to teraz w powtórce 1:5
Wiktor już może świętować jazdę w 1 lidze w przyszłym roku. Bydgoszcz się kompromituje dziś ale to było do przewidzenia.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Chyba w drugiej.
Gratulacje ;)
Dobrze że Brennan caly
Dobrze że Brennan caly
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ciekawe jak się potoczy kariera Wiktora.
rumburaquee pisze:Ciekawe jak się potoczy kariera Wiktora.
Dla niego chyba najważniejsze że w Bydgoszczy;-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Paluch robi duży komplet z bonusami. Wielkie brawa, bo występ petarda, ale to też pokazuje, jak słaba była Bydgoszcz. Oni naprawdę chcieli jechać w Elidze Huckenbeckiem, Loktajevem i Buczkowskim?

EDIT: Thomsen tak kocha Stal, że nawet odpuścił im punktowkę za 15 bieg
EDIT: Thomsen tak kocha Stal, że nawet odpuścił im punktowkę za 15 bieg
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
rumburaquee
- Zawodowiec
W sumie przez dwa sezony poznał tory eligowe, to teraz pozna metalkasowe, pojeździ z 3 mistrzami świata, a za rok i tak nie awansują:)
Thomsen nawiązał do postaci Jerzego Mordela, pozdrawiając kibiców z końca stawki. Przy czym Ojciec robił to z większą fantazją i czwarte miejsce w wyścigu świętował jazdą na jednym kole.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
dla porządku podbijam wątek do live
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Wiem, że Wrocław to trudny teren, ale tu wydaje się, że Madsen niewiele pomoże. Przemek i Andrzej to kiepska druga linia, Kubera jest czymś pomiędzy aktualnie...Falubaz może skończyć nie tylko za GKM, ale też za Unią, jak nie będzie wystrzału formy Kubery/Przemka
już tylko mecze niedzielne mogą uratować ligę przed KSM
KrzyczącyK1b1c pisze:Wiem, że Wrocław to trudny teren, ale tu wydaje się, że Madsen niewiele pomoże. Przemek i Andrzej to kiepska druga linia, Kubera jest czymś pomiędzy aktualnie...Falubaz może skończyć nie tylko za GKM, ale też za Unią, jak nie będzie wystrzału formy Kubery/Przemka
Lebiediew w tamtym sezonie też jechał straszną biedę we Wrocławiu. Poza tym to poerwsze spotkanie przy 4° C, większość spotkań będzie w diametralnie innych warunkach, nie ma co skreślać kogokolwiek.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jednak Czewę można raczej skreślić :D Falubaz nawet na papierze IMO wygląda gorzej minimalnie od GKMu.