Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#976 Postautor: Dobromir » 8 października 2006, o 19:57

No powiedzmy Maxa który miał lipny sezon ( choć pewnie wiekszość będzie przeciwna mówiąć że to wielkie ryzyko) bo na Karlssona to nie licze bo nas nie stać. Noi Shieldsa powinni zostawić.

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#977 Postautor: ziomal » 8 października 2006, o 21:00

nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac

Kalhorn
Junior

#978 Postautor: Kalhorn » 8 października 2006, o 21:14

ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac

A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych. :twisted: Hmm.. po co, przecież każdy prędzej czy pużniej zrozumie o co chodzi... hmm... byćmoże :twisted:

A wracajÄ…c do tematu... drugi zawodnik godny uwagi - Krystian Klecha. CO o nim sÄ…dzicie?

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#979 Postautor: ziomal » 8 października 2006, o 21:20

Kalhorn pisze:
ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac

A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych. :twisted: Hmm.. po co, przecież każdy prędzej czy pużniej zrozumie o co chodzi... hmm... byćmoże :twisted:

A wracajÄ…c do tematu... drugi zawodnik godny uwagi - Krystian Klecha. CO o nim sÄ…dzicie?

oki postaram się używać znaków interpunkcyjnych , a Krystiana Kleche chętnie bym widział w Lublinie ale z tego co wiem to on ma podpisany kontrakt w Bydgoszczy jeszcze na jeden rok, więc jedyna możliwość to wypożyczenie :wink:

zarfe
Szkółkowicz

#980 Postautor: zarfe » 8 października 2006, o 21:53

Z obco proponuje Harrisa(o ile nie zostanie w extralidze :roll: ) a z krajowców Staszewskiego

śliwek